- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.641
Ben de senin gibi düşünüyorum. Burada öyle hemen kan veremiyorum. Pazartesi randevum :)) Yarın ve ertesi günü yine yapacağım, koyulaşmışsa değildir.Hcg iğneleri 10 gün kalıyor vücutta. Şu anda pozitif gözüküyor ama iğnenin etkisinden de olabilir düşük bir ihtimal. Çünkü belirgin çıkmış. İğneden olsa daha silik olması lazımdı herhalde. Bence çok fazla zaman kaybetmeden kan testi verin emin olamazsınız çünkü böyle
Ah kuzumm, öyle mi dersin... ben de biraz umutsuzdum açıkçası. Net sonuç biliyorum,kanda cıkacak. İster istemez HCG etkisi diye düşünüyorum .. İnşallah senin dediğin gibidir :))Canım bence bu iğnenin etkisi değil resmen hamilesinçok ama çook sevindim insallah keseyi ve kalp atışını duyarsınız sağlıkla tez zamanda darısı başıma insallah
Başka doktorlar söylemişti.Rahminizin ters olduğunu doktorunuz mu söylemişti? Bana hicbir bilgi vermiyor sadece sorun yok diyor.
Benim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorum@Asli47merakliblog Melindanaz
Pozitifi gören sevgili arkadaşlarımpeki devam eden şu günlerde bir şey hissediyor musunuz? Benim ne ağrım kaldi, ne de başka bir his. Gün içinde koşturarak çalışırken de zorlanmıyorum. Normal mi
Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba arkadaşlar bende mayısta transfer olanlardanım. 11 yıllık evliyim. 3 denemem oldu. 3 ü de negatif hiç tutmadı. Benim 4. tedavim aralık ayında basladı. Araya bi histeroskopi girdi polipten dolayı rahmin toparlanması için 2 regl dönemi geçmesi gerekti. Ben şiddetli pcos hastasıyım. Eşimde sperm sayısı çok düşük hareket ve yapısal problemleri var. 3. denemem de de dondurulmuş transfer yapıldı. 7 mayısta transferim yapıldı. 11. Gün 18 mayısta test yaptık ve çok şükür 11 yıl sonra pozitifi görebildik. 2. Bi test yapmamızı istemedi dr um. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ama sürekli kalbimde bi sıkışma ve sağ kasığımda kaburgalarıma kadar çıkan bi ağrı var böyle olanınız var mı? Hemen yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. Ağrılardan dolayı endişeliyim dış gebelik korkusu sardıRabbim hepimizin kucağını doldursun. Hamile olanlarımız sağ salim bebeklerini sağlıkla kucagina alsınlar inşAllah.
Bence hamilesiniz, umarim kanda da sonucunu alirsinizSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
İnşallah dediğiniz gibidir :))) Teşekkür ederimBence hamilesiniz, umarim kanda da sonucunu alirsiniz
Keşke ya ben de bugün ultrasona giricem inşallah keseyi görürüzIşte bunlar heyecanlı belirtilerBenim göbeğim bile bugün dümdüz oldu, dün şişti mesela. 1 günde de vucut bu kadar alismaz ki canim Bir makina olsa keşke endişelenince bakalım "aa tamam yerinde duruyor"deyip günümüze devam edelim
Benimde 3. Gün embriyosu, doktor 12. günde test ver dedi. Bence sen hamilesinSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Ayy ağzından bal damlıyor... sen test yaptın mı? iğne etkisi mi acaba diye düşünüyorum, sen ne dersin?Benimde 3. Gün embriyosu, doktor 12. günde test ver dedi. Bence sen hamilesin
Ayyy çok heyecanlı ii. Bize haber ver kuzum. Ben de yarın gitcem 11de randevumKeşke ya ben de bugün ultrasona giricem inşallah keseyi görürüz
Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi
Sizin dr kontrolü ne zaman?
Amin cok teşekkür ederimMerhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerak etmeyin heyecandan bile oluyor şükrolsun pozitifi görmüşsünüz bundan sonra her şey daha da güzel olacak
Ben 17.sinde transfer oldum. 29 Mayıs test günüm. Ben çatlatmayı opudan 36 saat önce oldum.Ayy ağzından bal damlıyor... sen test yaptın mı? iğne etkisi mi acaba diye düşünüyorum, sen ne dersin?
İnşallah hepimiz mutluluktan ağlarız artıkAyyy çok heyecanlı ii. Bize haber ver kuzum. Ben de yarın gitcem 11de randevum
Peki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?Ben 17.sinde transfer oldum. 29 Mayıs test günüm. Ben çatlatmayı opudan 36 saat önce oldum.
yani bence 12. gün kanda çıkıyorsa , 11. gün idrarda çıkar canım . Güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle
Inşallah yolundadır bence. Siz de normal belirtileri yasıyorsunuz demek kiBenim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorumdaha dra yarın gitcem ama inş her şey yolundadir
Insallah görürsünüz bizimle de paylaşınKeşke ya ben de bugün ultrasona giricem inşallah keseyi görürüz
Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi
Sizin dr kontrolü ne zaman?
Benm de 1 tane edildi canım :))Ah kuzumm, öyle mi dersin... ben de biraz umutsuzdum açıkçası. Net sonuç biliyorum,kanda cıkacak. İster istemez HCG etkisi diye düşünüyorum .. İnşallah senin dediğin gibidir :))
Ben senden çok umutluyum. Senin kaç embryo transfer edilmişti?
Ben hcg iğnesinden olduğunu sanmıyorum cunku baya geçmiş uzerinden bence sonuç pozitifSelam kızlar, günaydın
Ben estrofem 2x2, prednol 2x1 , prograf 2x1, oksapar göbekten igne 1x1, proluton igne birgun arayla, en zoruda lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane ( aplikator ile 10cm içeri itiliyor ) , climara bant , aspirin kullanıyorumPeki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?