Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de senin gibi düşünüyorum. Burada öyle hemen kan veremiyorum. Pazartesi randevum :)) Yarın ve ertesi günü yine yapacağım, koyulaşmışsa değildir.

Canım bence bu iğnenin etkisi değil resmen hamilesin çok ama çook sevindim insallah keseyi ve kalp atışını duyarsınız sağlıkla tez zamanda darısı başıma insallah
Ah kuzumm, öyle mi dersin... ben de biraz umutsuzdum açıkçası. Net sonuç biliyorum,kanda cıkacak. İster istemez HCG etkisi diye düşünüyorum .. İnşallah senin dediğin gibidir :))
Ben senden çok umutluyum. Senin kaç embryo transfer edilmişti?

Benim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorum daha dra yarın gitcem ama inş her şey yolundadir

Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Merak etmeyin heyecandan bile oluyor şükrolsun pozitifi görmüşsünüz bundan sonra her şey daha da güzel olacak

Keşke ya ben de bugün ultrasona giricem inşallah keseyi görürüz
Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi
Sizin dr kontrolü ne zaman?

Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi
Ayyy çok heyecanlı ii. Bize haber ver kuzum. Ben de yarın gitcem 11de randevum

Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Merak etmeyin heyecandan bile oluyor şükrolsun pozitifi görmüşsünüz bundan sonra her şey daha da güzel olacak
Amin cok teşekkür ederim ❤ Rabbim hepimizin sağ salim hayırlısıyla kucağını doldursun hasretimizi dindirsin

Ayy ağzından bal damlıyor... sen test yaptın mı? iğne etkisi mi acaba diye düşünüyorum, sen ne dersin?
Ben 17.sinde transfer oldum. 29 Mayıs test günüm. Ben çatlatmayı opudan 36 saat önce oldum.
yani bence 12. gün kanda çıkıyorsa , 11. gün idrarda çıkar canım . Güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle

Peki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?

Benim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorum daha dra yarın gitcem ama inş her şey yolundadir
Inşallah yolundadır bence. Siz de normal belirtileri yasıyorsunuz demek ki Bende bir sorun olmayınca sorun var sanıyorum:)

Insallah görürsünüz bizimle de paylaşın
Benim 29unda, daha 1 haftadan fazla var, nasıl sabredeceksem

Benm de 1 tane edildi canım :))
Senin vurduğun iğnenin hcg oranı düşük. O yüzden belki gitmiştir bile vucudundan. Bence kesin hamilesin insallah

Selam kızlar, günaydın

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Ben hcg iğnesinden olduğunu sanmıyorum cunku baya geçmiş uzerinden bence sonuç pozitif

Peki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?
Ben estrofem 2x2, prednol 2x1 , prograf 2x1, oksapar göbekten igne 1x1, proluton igne birgun arayla, en zoruda lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane ( aplikator ile 10cm içeri itiliyor ) , climara bant , aspirin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…