• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

@Asli47 merakliblog merakliblog Melindanaz Melindanaz
Pozitifi gören sevgili arkadaşlarım 😊 peki devam eden şu günlerde bir şey hissediyor musunuz? Benim ne ağrım kaldi, ne de başka bir his. Gün içinde koşturarak çalışırken de zorlanmıyorum. Normal mi🤔
Merhaba ben de normal hayatıma döndüm sadece ara ara sağ ve sol kasığımda birşeyler hissediyorum 🙈

Benm de 1 tane edildi canım :))
Senin vurduğun iğnenin hcg oranı düşük. O yüzden belki gitmiştir bile vucudundan. Bence kesin hamilesin insallah 😊
Ayy seveyim seni, canım benim :))) inşallah kuzum, doz düşüktü evet. Ben de o yüzden ümitliyim :) Sana da çok dua ediyorum, inşşallah bebeklerimizi beraber büyütürüz :))))

Ben estrofem 2x2, prednol 2x1 , prograf 2x1, oksapar göbekten igne 1x1, proluton igne birgun arayla, en zoruda lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane ( aplikator ile 10cm içeri itiliyor ) , climara bant , aspirin kullanıyorum
ben de buna benzer rahmi hazırlayan çok düşük dozlu iğne kulandım. o zaman biraz hevesleneyim :)))

Ayy seveyim seni, canım benim :))) inşallah kuzum, doz düşüktü evet. Ben de o yüzden ümitliyim :) Sana da çok dua ediyorum, inşşallah bebeklerimizi beraber büyütürüz :))))
Oyy ağzından Ballar damlıyor canımm 😍 insallah aminnn 🤲🏻 zamanlarımız çok yakın inşaallah beraber takip olcazz 😍

Tüp bebek yaptırma sebebini; Açıklanamayan infertilite
~ Yaşını; 28
~ Kaç yıl denediklerini; 2
~ Daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını; Mart ayında bir kez aşılama yapıldı.
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu. 1. Deneme olacak
~ Bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb).. Sadece folik asit kullanıyorum
~ Hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler..Daha sağlıklı beslenmeye gayret edeceğim birazda yürüyüş
~ Sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri.. Hiçbir şey kullanmayacağız doktorumuz önermedi. Keçiboynuzu pekmezi içiyor sadece .
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod) Kısa periyod olacak..
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embriyo mu konulacağına dair ayrıntılar.. henüz bilmiyoruz yumurta büyüten iğneleri yeni başladık.

İnşallah canım, durumumuz da benzer, tek yumurta :)) sen ne zaman test yapacaksın, tarih belli mi? şuan kaçıncı günün belirtilerin var mı :)
Suan 3.günümdeyim
Test tarihi vermedi doktorum ama ben hastaneden 10.gün için randevu aldım belli olur çünkü çatlatma iğnesi olmadım :)
Hatta haftaya salı evde kendim test yapacağım 7.günü olmus olacak :)
Belirti olarak kasık ağrılarım var canım bel ağrım çok. İştah artısım fazlalaştı Baya bi, göğüslerim taş gibi ağrıyor ama ilaçlardan sanırım :)

Suan 3.günümdeyim
Test tarihi vermedi doktorum ama ben hastaneden 10.gün için randevu aldım belli olur çünkü çatlatma iğnesi olmadım :)
Hatta haftaya salı evde kendim test yapacağım 7.günü olmus olacak :)
Belirti olarak kasık ağrılarım var canım bel ağrım çok. İştah artısım fazlalaştı Baya bi, göğüslerim taş gibi ağrıyor ama ilaçlardan sanırım :)
Oo baya hızlısın, ama çatlatma veya HCG içeren destek iğne vurulmuyorum demişsin, gayet normal :) heyecanla bekliyorum :)) İlaçlardan canım o belirtiler.. ilaç bitsin geçecek yavaştan.

Oo baya hızlısın, ama çatlatma veya HCG içeren destek iğne vurulmuyorum demişsin, gayet normal :) heyecanla bekliyorum :)) İlaçlardan canım o belirtiler.. ilaç bitsin geçecek yavaştan.
Tutunsunda ben bu belirtilere razıyım canım 😊 4 gün kaldı test yapmama heyecan dorukta valla 😍 arkandan geliyorum 😍

Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Harika maşallah 🧿🧿🧿Darısı başımıza 🤲💕 değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor?

Back