• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Pozitif çıkan kızlar size bi sorum var.
Öncelikle kullandığım ilaçlar oksapar,coraspin,estrofem,progestan fitil, d vitamini ve folbiol.3 güne 1 proluton iğne
Daha önce tüp bebek yapan ya da çevresinde yapan ya da bilgisi olan var mı biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız???

Yaa kızlar bugün kontrolüm vardı, doktorum yumurtaliklarimda 8 tane yumurta saydı. Burda cogu insanin15-20 yumurtasi oluşmuş; bu yüzden sayı çok az geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
15-20 ve üstü yumurta polikistik overlilerde oluyor. Pko olmayan kadınlarda tüp bebekte çıkan ideal yumurta sayısı 8-10 civarında oluyor. Doktorum bu şekilde söylemişti.

Kızlar sade soda yani maden suyu içmekte bir sakınca var mı ya doktor hiçbir şeyi yasaklamadı ama asitli içecekler çok önerilmiyor diye biliyorum, maden suyu da buna dahil mi
Benim yasak listemde yoktu ama maden suyu tansiyonu yükseltebiliyor o yüzden riske girip içmedim.

Kızlar progestan ampul iğne kullanan var mı. Bu gün doktorum verdi 5 gün kullanacağım. Az önce yaptırdım karnım ağrıyor şimdi. Yapan varsa ağrı oldu mu sizde de.

Yaa kızlar bugün kontrolüm vardı, doktorum yumurtaliklarimda 8 tane yumurta saydı. Burda cogu insanin15-20 yumurtasi oluşmuş; bu yüzden sayı çok az geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Benim de 8 yumurta toplanmıştı onemli olan kaç yumurta olduğu değil sağlıklı yumurtaların olması ve döllenebilmesi

H Hazel9 G galuska var mı kızlar bugün bir kıpırtı ? 🤗 ben bugün biraz fazla duygusal bağladım ota b.ka ağlamaya başladım . Korkuyorum bugüne kadar ağzımı tutup da laf söylemediğim insanları arayıp tek tek bağırmaktan içimde dinmeyen bir öfke var ama adet yok 🙄
Hahaaa ben OPU dan sonra her gün öyleyim yaa vücutta hala hormonlar varyaa 😄 regl olmak istiyorum artııık bir de genetik analizimiz bi türlü çıkmadı 25 gün oldu oysaki ona kafayı taktım

Pozitif çıkan kızlar size bi sorum var.
Öncelikle kullandığım ilaçlar oksapar,coraspin,estrofem,progestan fitil, d vitamini ve folbiol.3 güne 1 proluton iğne
Daha önce tüp bebek yapan ya da çevresinde yapan ya da bilgisi olan var mı biz bu ilaçları ne kadar kullanacağız???
Benim protokolde 10 hafta bitince estrofem ve progestan bitiyor. Folik asit de 12 haftaya kadardı galiba. Kan sulandiricilari ben doğuma kadar kullanmistim

Kızlar sade soda yani maden suyu içmekte bir sakınca var mı ya doktor hiçbir şeyi yasaklamadı ama asitli içecekler çok önerilmiyor diye biliyorum, maden suyu da buna dahil mi
Ben hergün 1 tane içiyorum rutinimi bozmadım canım her hangi kötü bir durumda olmadı hamile arkadaşım özellik 1 tane iç dedi hatta

Merhaba kısaca anlatayım. Transfer günü doktor 2 saat hareketsiz yatırdı. Sonra sadece wc için kalktım, ilk gün wcde taharetlenmedim ne olur ne olmaz diye.4-5 saatlik yoldan geldiğimiz için bi gün yatırdılar sistemleri öyleymiş.
2.gün yine sadece wc için kalktım.öğleden sonra taburcu olduk çoraplarımı mesela eşim giydirdi. Kolumu göğsümün üstünde kaldırmadım hemşire demişti. Arka koltukta yan yatarak geldim.
Günlük 3-4 litre su içtim. İdrarı tutma gelince hemen git dediler hala daha öyle yapıyorum.
3.gün de sadece wc ve yemek yemek için kalktım yemeği masada yedim eğilmeden. Yemek temizlik çamaşır bulaşık eşimdeydi sağolsun. Bana 3.gün on dk ılık duş alabilirsin dediler ben 4.günü bekledim.
4.gün daha aktiftim ilk 48 saatte tutunuyprmuş diye evin içinde gezdim. Minik minik turladım evi, çamaşır katladım yerleştirdim. Eğilmeden etrafı toparladım.
5.günden sonra artık normale döndüm yemek yaptım, bulaşık yine yerleştirmedim ya da oturarak yaptım. Evi düzenledim, evin içinde 5bin adıma başladım koridorda falan.
Yemekler düzenli ilaçlar düzenli ekmek çok yemedim et-tavuk-balık pilav ve salata menü böyleydi. Acı biber turşusu sevdiğim için 3.günden sonra yedim.
Bir de kabız olmamak lazım kesin ona çok dikkat et. Bugün 15.gün ve pozitif şükür🧿
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım ben de pozitifi görürüm ☺️

H Hazel9 G galuska var mı kızlar bugün bir kıpırtı ? 🤗 ben bugün biraz fazla duygusal bağladım ota b.ka ağlamaya başladım . Korkuyorum bugüne kadar ağzımı tutup da laf söylemediğim insanları arayıp tek tek bağırmaktan içimde dinmeyen bir öfke var ama adet yok 🙄
Canim ben de fenalardayim bugun hem agliyorum hem sinirlencek bi iki olay oldu kontrol edemiyorum kendimi 🤬 yarin obur gun gelecek gibi hayirlisi 🤷🏻‍♀️

Merhaba.Hayırlı olsun.insaallah pozitifi görürüz.benim 5.gun oldu hala ara ara var kendi doktorumda önemsiz dedi.insan korkuyor.belirtilerin varmı ?test günün ne zaman dendi?
Benim 5. Gün embriyosu ama burda bakıyorum arkadaşlar 10 günde test yaptırıyolar bana 12. Gün test yaptır ( 24 mayıs)dediler ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor onun dışında b sorun yok.. senin test günün ne zaman

Benim 5. Gün embriyosu ama burda bakıyorum arkadaşlar 10 günde test yaptırıyolar bana 12. Gün test yaptır ( 24 mayıs)dediler ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor onun dışında b sorun yok.. senin test günün ne zaman
Benimde 5.gün embriyosu 10.günde çıkar diye düşünüyorum bende hiç eczane testide yapmadım.Lekelenme olunca moralim bozuldu aslında bilmiyorum.belki pazartesi yi beklerim.aslinda bugün yaptirmak istedim eşim kabul etmiyor.belki daha önce yaptırırım ama kan testi yaptırcam direk.Rabbim inşaallah nasip etmiştir de pozitifi görürüz canım 🤲

Back