• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Harika maşallah 🧿🧿🧿Darısı başımıza 🤲💕 değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor
Harika maşallah 🧿🧿🧿Darısı başımıza 🤲💕 değeriniz çok yüksek kalp atışı duyulmadı mı? Ne zamana tarih verdi doktor?
Ben de bu kadar yüksek olmasına şaşırdım ikizdir belki dedim ama tekmiş. Allah hayırlısını daha iyi bilir. Doktor 2 hafta sonra gelin dedi sonra durdu 10 gün sonra da gelebilirsiniz dedi sonra bir hafta sonra da gelebilirsiniz siz heyecanlısınızdır şimdi dedi😂 Ben on gün sonra gidicem inşallah🧿🤲🏼

Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Çok iyi, tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin bebiş :))))

Kızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Canımm benim gözünüz aydın 🤗 iniaşşah sağlıkla gelsin minnoş 🤲🤲🧿

Ben de bu kadar yüksek olmasına şaşırdım ikizdir belki dedim ama tekmiş. Allah hayırlısını daha iyi bilir. Doktor 2 hafta sonra gelin dedi sonra durdu 10 gün sonra da gelebilirsiniz dedi sonra bir hafta sonra da gelebilirsiniz siz heyecanlısınızdır şimdi dedi😂 Ben on gün sonra gidicem inşallah🧿🤲🏼
Aramızda ilk kese gören sensin değil. Mi 🤣 hadi darısı kalp atisinaaa

Superrr masallahhh 🧿❤️💐

2 haftayı geçti ilaçlarımı kullanmaya başlayalı tahmini transfer tarihi 28i ancak 2 gündür akıntım var afedersiniz balgam gbi ve bugün 2 kez içinde kahverengi renk de gördüm
Doktumun hemşiresi ise sorun yoktur ilaçlarda aksama yapmadıysan 24 ünde kontrolünde konuşuruz dedi
Sizlerde böyle bir durum oldu mu

2 haftayı geçti ilaçlarımı kullanmaya başlayalı tahmini transfer tarihi 28i ancak 2 gündür akıntım var afedersiniz balgam gbi ve bugün 2 kez içinde kahverengi renk de gördüm
Doktumun hemşiresi ise sorun yoktur ilaçlarda aksama yapmadıysan 24 ünde kontrolünde konuşuruz dedi
Benim de transferim 31 i 26 sı da kontrol 😇
Benim bir haftadır aynı şekilde çok fazla akıntım var ama sanırım akıntıyı ilaç yapıyor..
Pembe bir akıntı bir defa geldi hemşireme haber verdim iptal ediyorlardı sonra ben doktorla görüşmek istedim doktor da bir defa olduysa tamam ilaçlara devam et kontrol günü transfer edilp edilmeyeceğine bakalım dedi.. Ama bir daha pembe akıntı gelmedi çok şükür..

Benim de transferim 28’i büyük ihtimalle.. akıntı bende de çok fazla oluyor, ama benimki kıvamlı değil, su gibi. Rengi de koyulaşmadı. Ama koyulaşanlar olmuştu. Ben sadece estrofem kullanıyorum, başka ilaç kullanımına bağlı da olabilir.

Back