• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hcg iğneleri 10 gün kalıyor vücutta. Şu anda pozitif gözüküyor ama iğnenin etkisinden de olabilir düşük bir ihtimal. Çünkü belirgin çıkmış. İğneden olsa daha silik olması lazımdı herhalde. Bence çok fazla zaman kaybetmeden kan testi verin emin olamazsınız çünkü böyle
Ben de senin gibi düşünüyorum. Burada öyle hemen kan veremiyorum. Pazartesi randevum :)) Yarın ve ertesi günü yine yapacağım, koyulaşmışsa değildir.

Canım bence bu iğnenin etkisi değil resmen hamilesin 😍😍😍 çok ama çook sevindim 🤗 insallah keseyi ve kalp atışını duyarsınız sağlıkla tez zamanda 🥰 darısı başıma insallah 🤗
Ah kuzumm, öyle mi dersin... ben de biraz umutsuzdum açıkçası. Net sonuç biliyorum,kanda cıkacak. İster istemez HCG etkisi diye düşünüyorum .. İnşallah senin dediğin gibidir :))
Ben senden çok umutluyum. Senin kaç embryo transfer edilmişti?

@Asli47 merakliblog merakliblog Melindanaz Melindanaz
Pozitifi gören sevgili arkadaşlarım 😊 peki devam eden şu günlerde bir şey hissediyor musunuz? Benim ne ağrım kaldi, ne de başka bir his. Gün içinde koşturarak çalışırken de zorlanmıyorum. Normal mi🤔
Benim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorum 😣 daha dra yarın gitcem ama inş her şey yolundadir

Merhaba arkadaşlar bende mayısta transfer olanlardanım. 11 yıllık evliyim. 3 denemem oldu. 3 ü de negatif hiç tutmadı. Benim 4. tedavim aralık ayında basladı. Araya bi histeroskopi girdi polipten dolayı rahmin toparlanması için 2 regl dönemi geçmesi gerekti. Ben şiddetli pcos hastasıyım. Eşimde sperm sayısı çok düşük hareket ve yapısal problemleri var. 3. denemem de de dondurulmuş transfer yapıldı. 7 mayısta transferim yapıldı. 11. Gün 18 mayısta test yaptık ve çok şükür 11 yıl sonra pozitifi görebildik. 2. Bi test yapmamızı istemedi dr um. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ama sürekli kalbimde bi sıkışma ve sağ kasığımda kaburgalarıma kadar çıkan bi ağrı var böyle olanınız var mı? Hemen yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. Ağrılardan dolayı endişeliyim dış gebelik korkusu sardı 😔 Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Hamile olanlarımız sağ salim bebeklerini sağlıkla kucagina alsınlar inşAllah.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕🧿 Merak etmeyin heyecandan bile oluyor şükrolsun pozitifi görmüşsünüz bundan sonra her şey daha da güzel olacak 🤲🌺

Işte bunlar heyecanlı belirtiler 😄 Benim göbeğim bile bugün dümdüz oldu, dün şişti mesela. 1 günde de vucut bu kadar alismaz ki canim 😄 Bir makina olsa keşke endişelenince bakalım "aa tamam yerinde duruyor"deyip günümüze devam edelim 🤭
Keşke ya ben de bugün ultrasona giricem inşallah keseyi görürüz😍
Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi😂
Sizin dr kontrolü ne zaman?

Şişlik bende değişken bir gün davul gibi karnım sanki 6 aylık bir gün eskisi gibi😂
Ayyy çok heyecanlı ii. Bize haber ver kuzum. Ben de yarın gitcem 11de randevum

Merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 💕🧿 Merak etmeyin heyecandan bile oluyor şükrolsun pozitifi görmüşsünüz bundan sonra her şey daha da güzel olacak 🤲🌺
Amin cok teşekkür ederim 💐❤ Rabbim hepimizin sağ salim hayırlısıyla kucağını doldursun hasretimizi dindirsin 🤲🏻

Ayy ağzından bal damlıyor... sen test yaptın mı? iğne etkisi mi acaba diye düşünüyorum, sen ne dersin?
Ben 17.sinde transfer oldum. 29 Mayıs test günüm. Ben çatlatmayı opudan 36 saat önce oldum.
yani bence 12. gün kanda çıkıyorsa , 11. gün idrarda çıkar canım . Güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle 🙏

Ben 17.sinde transfer oldum. 29 Mayıs test günüm. Ben çatlatmayı opudan 36 saat önce oldum.
yani bence 12. gün kanda çıkıyorsa , 11. gün idrarda çıkar canım . Güzel haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle 🙏
Peki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?

Benim sabahları midem bulanıyor ilaçlarımı içerken zorlanıyorum kahvaltı yapamıyorum 😣 daha dra yarın gitcem ama inş her şey yolundadir
Inşallah yolundadır bence. Siz de normal belirtileri yasıyorsunuz demek ki 🤔🥰 Bende bir sorun olmayınca sorun var sanıyorum:)

Insallah görürsünüz bizimle de paylaşın 🤩🤩
Benim 29unda, daha 1 haftadan fazla var, nasıl sabredeceksem😥

Ah kuzumm, öyle mi dersin... ben de biraz umutsuzdum açıkçası. Net sonuç biliyorum,kanda cıkacak. İster istemez HCG etkisi diye düşünüyorum .. İnşallah senin dediğin gibidir :))
Ben senden çok umutluyum. Senin kaç embryo transfer edilmişti?
Benm de 1 tane edildi canım :))
Senin vurduğun iğnenin hcg oranı düşük. O yüzden belki gitmiştir bile vucudundan. Bence kesin hamilesin insallah 😊

Selam kızlar, günaydın :KK15:

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Ben hcg iğnesinden olduğunu sanmıyorum cunku baya geçmiş uzerinden bence sonuç pozitif🤗

Peki sen transferden sonra iğne, fitil, ilaç kullandın mı tutunma artsın diye canım?
Ben estrofem 2x2, prednol 2x1 , prograf 2x1, oksapar göbekten igne 1x1, proluton igne birgun arayla, en zoruda lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane ( aplikator ile 10cm içeri itiliyor ) , climara bant , aspirin kullanıyorum

Back