- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.621
Aslında ben pek birşey hissetmiyorum canım yarın kan vericem işte. Benim tam adet günümdü fazlası ile Kasık ağrısı çektim ana bugün iyiydim mesela sadece yeşil biber görmeye dayanamıyorum o kadarA Asli47merakliblog @Melindanaz
Pozitifi gören sevgili arkadaşlarımpeki devam eden şu günlerde bir şey hissediyor musunuz? Benim ne ağrım kaldi, ne de başka bir his. Gün içinde koşturarak çalışırken de zorlanmıyorum. Normal mi
Iyi olmak anormal geliyor artıkAslında ben pek birşey hissetmiyorum canım yarın kan vericem işte. Benim tam adet günümdü fazlası ile Kasık ağrısı çektim ana bugün iyiydim mesela sadece yeşil biber görmeye dayanamıyorum o kadar
Bence de erken ama midemi bulandırıyor daha 1 hafta önceye kadar kahvaktı da elimde yiyiyordum eşimde seviyorum c vitaminş hem diye doğranmış sabah yok böyle birşeyIyi olmak anormal geliyor artık
Allah Allah yeşil biber miTiksinti gibi mi acaba merak ettim. Erken değil mıdır onun için
Ay çok ilginç ama çok güzel deBence de erken ama midemi bulandırıyor daha 1 hafta önceye kadar kahvaktı da elimde yiyiyordum eşimde seviyorum c vitaminş hem diye doğranmış sabah yok böyle birşeyşuanda görmek istemediğim tek şey yeşil biber
Cok cok sevindim sizin adınıza. Inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bence hiç korkmayın bahsettiğiniz belirtiler burada tüm pozitif çıkan arkadaşlarınkine benzer belirtiler. Ben de agrım yok diye korkuyorum tam aksineMerhaba arkadaşlar bende mayısta transfer olanlardanım. 11 yıllık evliyim. 3 denemem oldu. 3 ü de negatif hiç tutmadı. Benim 4. tedavim aralık ayında basladı. Araya bi histeroskopi girdi polipten dolayı rahmin toparlanması için 2 regl dönemi geçmesi gerekti. Ben şiddetli pcos hastasıyım. Eşimde sperm sayısı çok düşük hareket ve yapısal problemleri var. 3. denemem de de dondurulmuş transfer yapıldı. 7 mayısta transferim yapıldı. 11. Gün 18 mayısta test yaptık ve çok şükür 11 yıl sonra pozitifi görebildik. 2. Bi test yapmamızı istemedi dr um. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ama sürekli kalbimde bi sıkışma ve sağ kasığımda kaburgalarıma kadar çıkan bi ağrı var böyle olanınız var mı? Hemen yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. Ağrılardan dolayı endişeliyim dış gebelik korkusu sardıRabbim hepimizin kucağını doldursun. Hamile olanlarımız sağ salim bebeklerini sağlıkla kucagina alsınlar inşAllah.
Gözünüz aydın tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah. Tüp bebekde dış gebelik ihtimali çok çok az. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Nefes darlığı vs sırf kullandığımız ilaçların bile yan etkisi olabilir. Dinlenin, derin nefes alın bol su için inşallah. Herşey yolunda gitsin dua edelimMerhaba arkadaşlar bende mayısta transfer olanlardanım. 11 yıllık evliyim. 3 denemem oldu. 3 ü de negatif hiç tutmadı. Benim 4. tedavim aralık ayında basladı. Araya bi histeroskopi girdi polipten dolayı rahmin toparlanması için 2 regl dönemi geçmesi gerekti. Ben şiddetli pcos hastasıyım. Eşimde sperm sayısı çok düşük hareket ve yapısal problemleri var. 3. denemem de de dondurulmuş transfer yapıldı. 7 mayısta transferim yapıldı. 11. Gün 18 mayısta test yaptık ve çok şükür 11 yıl sonra pozitifi görebildik. 2. Bi test yapmamızı istemedi dr um. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ama sürekli kalbimde bi sıkışma ve sağ kasığımda kaburgalarıma kadar çıkan bi ağrı var böyle olanınız var mı? Hemen yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. Ağrılardan dolayı endişeliyim dış gebelik korkusu sardıRabbim hepimizin kucağını doldursun. Hamile olanlarımız sağ salim bebeklerini sağlıkla kucagina alsınlar inşAllah.
Cok teşekkürler. Bi nebze de olsa içim rahatlı. 175 sayfa olmus elimden geldgnce okumaya çalışıyorum. İnşAllah Hepimizin yüzü güler kucağı dolar bunu canı gönülden istiyorum biz çektik başkaları çekmesin istiyorumCok cok sevindim sizin adınıza. Inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bence hiç korkmayın bahsettiğiniz belirtiler burada tüm pozitif çıkan arkadaşlarınkine benzer belirtiler. Ben de agrım yok diye korkuyorum tam aksine
Aminn Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun sağlıkla hayırlısıylaGözünüz aydın tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşallah. Tüp bebekde dış gebelik ihtimali çok çok az. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Nefes darlığı vs sırf kullandığımız ilaçların bile yan etkisi olabilir. Dinlenin, derin nefes alın bol su için inşallah. Herşey yolunda gitsin dua edelim
Çok şükür en hayırlı zaman da nasip etmiş rabbim sizeMerhaba arkadaşlar bende mayısta transfer olanlardanım. 11 yıllık evliyim. 3 denemem oldu. 3 ü de negatif hiç tutmadı. Benim 4. tedavim aralık ayında basladı. Araya bi histeroskopi girdi polipten dolayı rahmin toparlanması için 2 regl dönemi geçmesi gerekti. Ben şiddetli pcos hastasıyım. Eşimde sperm sayısı çok düşük hareket ve yapısal problemleri var. 3. denemem de de dondurulmuş transfer yapıldı. 7 mayısta transferim yapıldı. 11. Gün 18 mayısta test yaptık ve çok şükür 11 yıl sonra pozitifi görebildik. 2. Bi test yapmamızı istemedi dr um. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ama sürekli kalbimde bi sıkışma ve sağ kasığımda kaburgalarıma kadar çıkan bi ağrı var böyle olanınız var mı? Hemen yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum. Ağrılardan dolayı endişeliyim dış gebelik korkusu sardıRabbim hepimizin kucağını doldursun. Hamile olanlarımız sağ salim bebeklerini sağlıkla kucagina alsınlar inşAllah.
Neden bu kocalar böyle acaba bende test yapayım diyorum benimki de pazartesi yi bekleyelim diyor.. ayy inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde 5.gün embriyosu 10.günde çıkar diye düşünüyorum bende hiç eczane testide yapmadım.Lekelenme olunca moralim bozuldu aslında bilmiyorum.belki pazartesi yi beklerim.aslinda bugün yaptirmak istedim eşim kabul etmiyor.belki daha önce yaptırırım ama kan testi yaptırcam direk.Rabbim inşaallah nasip etmiştir de pozitifi görürüz canım
Aetık alıştı vücut demekkiA Asli47merakliblog @Melindanaz
Pozitifi gören sevgili arkadaşlarımpeki devam eden şu günlerde bir şey hissediyor musunuz? Benim ne ağrım kaldi, ne de başka bir his. Gün içinde koşturarak çalışırken de zorlanmıyorum. Normal mi
5.gun 12 mayis benim de. Bana 10 gun sonra test yap dediler ben de bir gunden bir sey olmaz diyip bugun kan vercemBenim 5. Gün embriyosu ama burda bakıyorum arkadaşlar 10 günde test yaptırıyolar bana 12. Gün test yaptır ( 24 mayıs)dediler ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor onun dışında b sorun yok.. senin test günün ne zaman
Bende pco yok, 29 yumurtam toplandı. Yapı olarak yumurtam büyük sadece15-20 ve üstü yumurta polikistik overlilerde oluyor. Pko olmayan kadınlarda tüp bebekte çıkan ideal yumurta sayısı 8-10 civarında oluyor. Doktorum bu şekilde söylemişti.
Işte bunlar heyecanlı belirtilerAetık alıştı vücut demekkiBenim kasık ağrım var ama çok hafif devam ediyor. Onun haricinde uyku olayı var birden bastırıyor. Midem hassaslaştı zaten çok sağlam değildi Reflü gibi oluyor bazen de kaynıyor resmen Hareket olayım benim de arttı baya zorlanmıyorum şükür.
Çatlatma iğnesini ne zaman Oldunuz?Selam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Transferden 5 gün önce ve bebeğe destek amaçlı olarak transferin ertesi günü. 5 Mayıs ve 11 mayıs.Çatlatma iğnesini ne zaman Oldunuz?
Hcg iğneleri 10 gün kalıyor vücutta. Şu anda pozitif gözüküyor ama iğnenin etkisinden de olabilir düşük bir ihtimal. Çünkü belirgin çıkmış. İğneden olsa daha silik olması lazımdı herhalde. Bence çok fazla zaman kaybetmeden kan testi verin emin olamazsınız çünkü böyleTransferden 5 gün önce ve bebeğe destek amaçlı olarak transferin ertesi günü. 5 Mayıs ve 11 mayıs.
Canım bence bu iğnenin etkisi değil resmen hamilesinSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?