• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Estrofem, prolutex, coraspin devam ayrıca oksapar yazdı ama yokmuş o depolarda axeparin aldık onun yerine, bir de proluton depot yaptılar transferden çıkınca 5 günde bir vurunucam onu da. Test günü 2 Haziran 😊
Anladım canım insallah pozitifleri görürüz 😍

Yaa kızlar bugün kontrolüm vardı, doktorum yumurtaliklarimda 8 tane yumurta saydı. Burda cogu insanin15-20 yumurtasi oluşmuş; bu yüzden sayı çok az geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Belli olgunluga gelenleri sayiyorlar, onemli olan dollenen yumurta kac tane olacak bence. Benim 16 tane toplanmisti, 8 tanesi dollendi ve 5 tane kaldi en sona 3 tanesi 3.gun, 2tanesi de 5.gun. Doktorunuz durumla ilgili yorum yapti mi

Belli olgunluga gelenleri sayiyorlar, onemli olan dollenen yumurta kac tane olacak bence. Benim 16 tane toplanmisti, 8 tanesi dollendi ve 5 tane kaldi en sona 3 tanesi 3.gun, 2tanesi de 5.gun. Doktorunuz durumla ilgili yorum yapti mi
İste yarı yarıya düşüyor ya sayı o durum endişelendirdi beni de. 8 yumurtadan 4iü dollense geriye kalan embriyo sayisi az mı olur acaba diye düşünüyorum. Doktorum tedaviye baslarken biz 8 ile 15 yumurta olusturmaya calisiyoruz fazlasi istenilen bir durum degil demisti. Bugun de sayı sanki az mı dedigimde yoo, moo biseyler dedi ama o an stresten ne dedigini hatirlamiyorum.

Yaa kızlar bugün kontrolüm vardı, doktorum yumurtaliklarimda 8 tane yumurta saydı. Burda cogu insanin15-20 yumurtasi oluşmuş; bu yüzden sayı çok az geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Canim benim de dokuz toplandi doktorum gayet iyi demisti kaliteli olmasi onemli kiyaslama kendini kimseyle 😘

İste yarı yarıya düşüyor ya sayı o durum endişelendirdi beni de. 8 yumurtadan 4iü dollense geriye kalan embriyo sayisi az mı olur acaba diye düşünüyorum. Doktorum tedaviye baslarken biz 8 ile 15 yumurta olusturmaya calisiyoruz fazlasi istenilen bir durum degil demisti. Bugun de sayı sanki az mı dedigimde yoo, moo biseyler dedi ama o an stresten ne dedigini hatirlamiyorum.
Hepsi de dollenebilir bence, cok fazla olmasi da iyi degil diye biliyorum yumurta rezervlerini cabuk tuketiyor :) guzel dusunelim umarim hepsi dollenir.

Kaçıncı gündesin canım ne zaman toplanacak yumurtalar ? Sonradan da çıkan olabilir benim başta 7-8 sayıyordu bir hafta sonra sayı 15 e çıktı hatta 20-25 vardı küçük küçük ama 16 sini toplanacak büyüklükteydi.

Hepsi de dollenebilir bence, cok fazla olmasi da iyi degil diye biliyorum yumurta rezervlerini cabuk tuketiyor :) guzel dusunelim umarim hepsi dollenir.
Simdi bir arkadasimla konusunca kavradim mevzuyu. Doktorum olgunlasanlari saydim demisti. Minikleri saymadi ama toplama zamani o minikler de ilerde kist yapmasin diye toplandigindan o yuzden toplanan yumurta sayisi o yuzden cok cikiyo. Ben toplanan yumurtalarin hepsi ayni olgunlukta saniyordum problem çözüldü canım sagolasim yanıtın için 🥰

H Hazel9 G galuska var mı kızlar bugün bir kıpırtı ? 🤗 ben bugün biraz fazla duygusal bağladım ota b.ka ağlamaya başladım . Korkuyorum bugüne kadar ağzımı tutup da laf söylemediğim insanları arayıp tek tek bağırmaktan içimde dinmeyen bir öfke var ama adet yok 🙄

Kaçıncı gündesin canım ne zaman toplanacak yumurtalar ? Sonradan da çıkan olabilir benim başta 7-8 sayıyordu bir hafta sonra sayı 15 e çıktı hatta 20-25 vardı küçük küçük ama 16 sini toplanacak büyüklükteydi.
5. Günümdü, yumurta gelistiri tedavim sonrası ilk kontrolümdü. Anladım canım, demek ki sayı sonradan yükselebiliyor ben hemsireye doktorum sekiz yumurta saydi yukselir mi bu sayi diye sordugum da yok demisti. P.tesi gunu yine kontrolum var muhtemelen cuma gunu toplama olur dedi doktorum.

Simdi bir arkadasimla konusunca kavradim mevzuyu. Doktorum olgunlasanlari saydim demisti. Minikleri saymadi ama toplama zamani o minikler de ilerde kist yapmasin diye toplandigindan o yuzden toplanan yumurta sayisi o yuzden cok cikiyo. Ben toplanan yumurtalarin hepsi ayni olgunlukta saniyordum problem çözüldü canım sagolasim yanıtın için 🥰
Ben de hepsini toplamadı zaten benim çok ağrım oldu sonrasında iyiki toplamamış yoksa dayanamazdım sanırım . Ertesi gün yumurta eritmek için tek kullanımlık bir iğne vermişti

Önemli olan olgun yumurtalarınız, benim de 9 tane olgun toplandı 4ü 5. Güne geldi. Sayıca çok olsa bile kalitesi önemli

Evet aslinda ben de onu demek istemistim, belli olgunluga ulasanlari sayiyolar. Nerdeyse iki gunde bir kontrole cagiriyodu beni doktor, cok buyumesini de istemiyolar cunku. Guzel haberleri alicaz insallah 💕

Belirti yoktu ilaçlardan dolayı sadece çok fazla meme ağrısı kasıklarda sancı 5gün akşamı kasıklarda feci sancı bu kadar sonra ki günlerde uyku olmaya başladı
Ay canım benmde varya transfer oldum göğüslerim taş gibi oldu ağırmaya basladı. Hala daha öyle. 2.günü daha transferimin. Belirtiden saymamam lazım göğüs ağrısını kesinlikle. Kasıklarım ara ara ağrıyor

Bana da 6 tane var ama opuda daha çok cıkar demişti. 13 adet çıktı 11i döllendi.5. Güne 4 kaldı 2 transfer 2 donduruldu. Yani olumlu düşün daha çok çıkar bence opuda senin de🤲🏼

Back