• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersiniz
Sonuna kadar beklemişsiniz 1 gün daha bekleyin bence, belirtiniz var mı hiç? Sanırım iki embriyosu olanlarda sonuç daha erken çıkıyor ama tekli gebeliklerde günü beklemek gerekiyor biraz.

Sonuna kadar beklemişsiniz 1 gün daha bekleyin bence, belirtiniz var mı hiç? Sanırım iki embriyosu olanlarda sonuç daha erken çıkıyor ama tekli gebeliklerde günü beklemek gerekiyor biraz.
Karin agrisi disinda hicbi sey yok aslinda. Ama az da olsa belli olur gibime geliyor degerler kendini belli etmez mi

Karin agrisi disinda hicbi sey yok aslinda. Ama az da olsa belli olur gibime geliyor degerler kendini belli etmez mi
Edebilir de sonuçta 11. Gün. İnşallah mutlu haberi alırsınız🙏🏻 Ben 6. Gündeyim belirti yok meraktan da çatlıyorum idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😂

Edebilir de sonuçta 11. Gün. İnşallah mutlu haberi alırsınız🙏🏻 Ben 6. Gündeyim belirti yok meraktan da çatlıyorum idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum 😂
Idrarda cikmaz diye hic bakmiyorum acikcasi ama kanda bir gun once verdigimde negatifse negatiftir diye dusunuyorum. Yani sifir olan deger bir gun sonra 100e cikmaz heralde dimi :)

Idrarda cikmaz diye hic bakmiyorum acikcasi ama kanda bir gun once verdigimde negatifse negatiftir diye dusunuyorum. Yani sifir olan deger bir gun sonra 100e cikmaz heralde dimi
Düşük çıkabilir ertesi güne artar ama tabi 100e yükselme olmaz, yapın ama çok stres olmayın sonucuyla güzel haberler bekliyoruz ☺️

Son düzenleme:
5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersiniz
Ben baya erken yapmıştım 6.günü idrar testinde öğrendim ama kimseye erken öğrenmeyi tavsiye etmem değerim arttımı aman nasıl olacak ya düşerse diye düşünceden öldüm gereksiz yere o yüzden gününde yapmak en güzeli bekleyin derim 🤗

Ben baya erken yapmıştım 6.günü idrar testinde öğrendim ama kimseye erken öğrenmeyi tavsiye etmem değerim arttımı aman nasıl olacak ya düşerse diye düşünceden öldüm gereksiz yere o yüzden gününde yapmak en güzeli bekleyin derim 🤗
Tek embriyo muydu sizin maşallah çok erken yükselmiş belirti var mıydı?

Normal sartlarda 19-20mayista adet olurdum ilaclar mi kaydirdi acaba, yoksa iyiye yorsam mi? Transferin de 8.gunu ya kizlar icimde bir korku var.
Tatlım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet görmüyoruz zaten şu an test negatif olunca ilaçları bırakıyosn ve 2-3 gün içinde adet görülüyo ama inş pozitiftir de görmezsin 😀

Tatlım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet görmüyoruz zaten şu an test negatif olunca ilaçları bırakıyosn ve 2-3 gün içinde adet görülüyo ama inş pozitiftir de görmezsin 😀
Düşük çıkabilir ertesi güne artar ama tabi 100e yükselme olmaz, yapın ama çok stres olmayın sonucuyla güzel haberler bekliyoruz ☺️
Insallaaahhh

Yani hic pozitif gormedigim icin birazcik da olsa umutlanmak istiyorum yada ilaclari birakayim diyorum :)

Canım benim oldu transferim öğlen 13:00’da. Güzel geçti hiç hissetmedim neredeyse işlemi. Güzel geçti. Daha önce bir aşılama yapmıştım aşılamayı yapan doktor canımı çok acıtmıştı kanamam olmuştu o yüzden biraz korkuyordum. Ama işlem çok basit ve hafifmiş🌸🤗
Senin nasıl geçti transferin C candyyyy
Benim de güzeldi canım 3 buçuğu buldu benim bayaa bekledim orda ama iyiydi çok şükür🤗 Hadi bakalım şimdi gelsin güzel haberler🥰🥰

Back