- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.561
5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersinizKaçıncı gün embriyosuydu sizin, test gününüz ne zaman? Hepimizde aynı endişeler var ama en güzelini düşünün bir şey olmaz inşallah. Bu testi beklemek ne zor işmiş ya
Sonuna kadar beklemişsiniz 1 gün daha bekleyin bence, belirtiniz var mı hiç? Sanırım iki embriyosu olanlarda sonuç daha erken çıkıyor ama tekli gebeliklerde günü beklemek gerekiyor biraz.5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersiniz
Karin agrisi disinda hicbi sey yok aslinda. Ama az da olsa belli olur gibime geliyor degerler kendini belli etmez miSonuna kadar beklemişsiniz 1 gün daha bekleyin bence, belirtiniz var mı hiç? Sanırım iki embriyosu olanlarda sonuç daha erken çıkıyor ama tekli gebeliklerde günü beklemek gerekiyor biraz.
Edebilir de sonuçta 11. Gün. İnşallah mutlu haberi alırsınızKarin agrisi disinda hicbi sey yok aslinda. Ama az da olsa belli olur gibime geliyor degerler kendini belli etmez mi
Idrarda cikmaz diye hic bakmiyorum acikcasi ama kanda bir gun once verdigimde negatifse negatiftir diye dusunuyorum. Yani sifir olan deger bir gun sonra 100e cikmaz heralde dimi :)Edebilir de sonuçta 11. Gün. İnşallah mutlu haberi alırsınızBen 6. Gündeyim belirti yok meraktan da çatlıyorum idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ben sağlık çalışanıyım ve aşı yaptırmadım o yüzden bayram tatiliyle beraber 3. Haftam evdeyim. Kalp atışı duymadan başlamayacağım korkuyorum. Odama günde 60-70 hasta geliyor.Aslında yorucu ve stresli ben de 5 gün aldım ama emin değilim uzatsam mı diye
Oldunmu canım transfer nasıl geçti?Merhabalar, suan merkezdeyim transferim olacak bekliyorum
@dusunen kdn senin de bugündü, oldu mu transferin nasıl geçti?
Çıkar bence ama ben test günümü beklemiştim aynı şekilde öneririm.5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersiniz
Düşük çıkabilir ertesi güne artar ama tabi 100e yükselme olmaz, yapın ama çok stres olmayın sonucuyla güzel haberler bekliyoruzIdrarda cikmaz diye hic bakmiyorum acikcasi ama kanda bir gun once verdigimde negatifse negatiftir diye dusunuyorum. Yani sifir olan deger bir gun sonra 100e cikmaz heralde dimi
Ben baya erken yapmıştım 6.günü idrar testinde öğrendim ama kimseye erken öğrenmeyi tavsiye etmem değerim arttımı aman nasıl olacak ya düşerse diye düşünceden öldüm gereksiz yere o yüzden gününde yapmak en güzeli bekleyin derim5.gun embriyosu, test gunum de cumartesi. Yarin test versem cikar mi acaba ne dersiniz
Tek embriyo muydu sizin maşallah çok erken yükselmiş belirti var mıydı?Ben baya erken yapmıştım 6.günü idrar testinde öğrendim ama kimseye erken öğrenmeyi tavsiye etmem değerim arttımı aman nasıl olacak ya düşerse diye düşünceden öldüm gereksiz yere o yüzden gününde yapmak en güzeli bekleyin derim
Tatlım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet görmüyoruz zaten şu an test negatif olunca ilaçları bırakıyosn ve 2-3 gün içinde adet görülüyo ama inş pozitiftir de görmezsinNormal sartlarda 19-20mayista adet olurdum ilaclar mi kaydirdi acaba, yoksa iyiye yorsam mi? Transferin de 8.gunu ya kizlar icimde bir korku var.
Tatlım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet görmüyoruz zaten şu an test negatif olunca ilaçları bırakıyosn ve 2-3 gün içinde adet görülüyo ama inş pozitiftir de görmezsin
InsallaaahhhDüşük çıkabilir ertesi güne artar ama tabi 100e yükselme olmaz, yapın ama çok stres olmayın sonucuyla güzel haberler bekliyoruz
Yani hic pozitif gormedigim icin birazcik da olsa umutlanmak istiyorum yada ilaclari birakayim diyorum :)Ben baya erken yapmıştım 6.günü idrar testinde öğrendim ama kimseye erken öğrenmeyi tavsiye etmem değerim arttımı aman nasıl olacak ya düşerse diye düşünceden öldüm gereksiz yere o yüzden gününde yapmak en güzeli bekleyin derim
Umarim diyelim :)Tatlım kullandığımız ilaçlardan dolayı adet görmüyoruz zaten şu an test negatif olunca ilaçları bırakıyosn ve 2-3 gün içinde adet görülüyo ama inş pozitiftir de görmezsin
Merhaba, güzel geçti çok şükürMerhabalar, hangi ildesiniz acaba? Umarim guzel gecer transfer :)
Benim de güzeldi canım 3 buçuğu buldu benim bayaa bekledim orda ama iyiydi çok şükür
Oldu canım gayet güzel geçti çok şükür aldım bebişimi geldim evimeOldunmu canım transfer nasıl geçti?
İlaç eklemesi oldumu neler kullanıyorsun şimdiOldu canım gayet güzel geçti çok şükür aldım bebişimi geldim evime
Estrofem, prolutex, coraspin devam ayrıca oksapar yazdı ama yokmuş o depolarda axeparin aldık onun yerine, bir de proluton depot yaptılar transferden çıkınca 5 günde bir vurunucam onu da. Test günü 2 Haziranİlaç eklemesi oldumu neler kullanıyorsun şimditahlil günü verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?