• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlar benim de 21inde taze transferim var :) tutan arkadaşlar özel bir şey yaptınız mı bu bekleme sürecini nasıl geçirdiniz bana yardımcı olur musunuz ?
Merhaba kısaca anlatayım. Transfer günü doktor 2 saat hareketsiz yatırdı. Sonra sadece wc için kalktım, ilk gün wcde taharetlenmedim ne olur ne olmaz diye.4-5 saatlik yoldan geldiğimiz için bi gün yatırdılar sistemleri öyleymiş.
2.gün yine sadece wc için kalktım.öğleden sonra taburcu olduk çoraplarımı mesela eşim giydirdi. Kolumu göğsümün üstünde kaldırmadım hemşire demişti. Arka koltukta yan yatarak geldim.
Günlük 3-4 litre su içtim. İdrarı tutma gelince hemen git dediler hala daha öyle yapıyorum.
3.gün de sadece wc ve yemek yemek için kalktım yemeği masada yedim eğilmeden. Yemek temizlik çamaşır bulaşık eşimdeydi sağolsun. Bana 3.gün on dk ılık duş alabilirsin dediler ben 4.günü bekledim.
4.gün daha aktiftim ilk 48 saatte tutunuyprmuş diye evin içinde gezdim. Minik minik turladım evi, çamaşır katladım yerleştirdim. Eğilmeden etrafı toparladım.
5.günden sonra artık normale döndüm yemek yaptım, bulaşık yine yerleştirmedim ya da oturarak yaptım. Evi düzenledim, evin içinde 5bin adıma başladım koridorda falan.
Yemekler düzenli ilaçlar düzenli ekmek çok yemedim et-tavuk-balık pilav ve salata menü böyleydi. Acı biber turşusu sevdiğim için 3.günden sonra yedim.
Bir de kabız olmamak lazım kesin ona çok dikkat et. Bugün 15.gün ve pozitif şükür🧿
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Karından baktı iki gördüğünü söyledi. Diğer doktor hem karından baktı hem alttan baktı şüphelendi 3. Gördü. Ben tüp bebekçinin görmediğine asla inanmıyorum. İkinciye çok tepki verdim yasal değil falan diyince görse bile söylemedi. 10 gün sonra gel dedi sürpriz oldu falan diyecekti muhtemelen. Hepsini mahkemede kullanacağım.
Aaa sen, senden habersiz kalitesiz embriyo konan bayan miydin? İsimleri uzun zaman görmeyince unutuyorum

Bana da transfer sonrası bir kağıt verdiler İlk fotoğraf gibi bişey bütün herşey yazıyor. Kaç embriyo transferi olmuş opu hangi tarih eşimin sperm sayısı herşey tarihli saatli altında imzası kaşesi var doktorun bir embriyo diyor ama gel gör ki iki embriyo vermişler. Sanırım vücudum onu eritmeye çalışıyor. Çok zorlanıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor. Ptesi işe başlayacaşım. Bu durumda olmama vesile olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Burda prosedür yasa kural asla yok bunu anladım. 😒
Merhaba, kanamanız devam ediyor mu?

Back