- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.541
Canım bence de kan testi verİnşallah öyledir kan testi vereceğim..normalde 22 si ama 10.gündede çıkabilir diye düşünüyordum
İyi o zaman. Gözün aydın tekrardanCanım 10 Mayıs'ta transfer olmuştulekelenme tutunma belirtisi olabilirmiş
Superrr masallahhhh hayirli olsunnnKızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
Cok cok sevindim, boyle guzel haberler modumuzu yukseltiyor :) saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhKızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
Progestan istenildi sadece >40 çıktıPozitif çıkan arkdşlar öncelikle tebrek ederimm e2 ve progesteron değerleriniz de bakıldı mı onları da yazar mısınız
Benden istemedilerPozitif çıkan arkdşlar öncelikle tebrek ederimm e2 ve progesteron değerleriniz de bakıldı mı onları da yazar mısınız
Aynen evetAaa sen, senden habersiz kalitesiz embriyo konan bayan miydin? İsimleri uzun zaman görmeyince unutuyorum
Hayır sadece bir kere oldu. Birde bugün oldu çok hafif yeni başladığım doktorumu aradım hemen devamı gelir rengi koyulaşırsa gel hemen dedi şuan sorun yok.Merhaba, kanamanız devam ediyor mu?
Çok şükür canımHayır sadece bir kere oldu. Birde bugün oldu çok hafif yeni başladığım doktorumu aradım hemen devamı gelir rengi koyulaşırsa gel hemen dedi şuan sorun yok.
Sadece beta HCG bakılmışPozitif çıkan arkdşlar öncelikle tebrek ederimm e2 ve progesteron değerleriniz de bakıldı mı onları da yazar mısınız
Merhabalar, hangi ildesiniz acaba? Umarim guzel gecer transfer :)Merhabalar, suan merkezdeyim transferim olacak bekliyorum
D dusunen kdn senin de bugündü, oldu mu transferin nasıl geçti?
Benim cumartesi günü transfer yapılmıştı. Pazartesi işe başladım. Neyseki bayram tatili geldi de devamında perşembeden sonra 4 gün dinlendim.Kızlar transferden sonra kaç gün rapor aldınız ne zaman döndünüz işe, pozitifi görmeyi beklediniz mi?
Canım ben ilk transferimde 5 gün aldım ise döndüm ama negatif oldu. 22 Mayısta ikinci transferim olacak inşallah 3 gün rapor alacağım sonra ise döneceğim. Tüp bebekte yasal olarak 10 gün rapor hakkın var istersen kullanabilirsin. Benim isim stresli ve yorucu değil dinlenebiliyorum hem evime de yakın o yüzden 3 gün aldım. Eğer yorucu stresli bir işin varsa 10 gün kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum.Kızlar transferden sonra kaç gün rapor aldınız ne zaman döndünüz işe, pozitifi görmeyi beklediniz mi?
Canım benim oldu transferim öğlen 13:00’da. Güzel geçti hiç hissetmedim neredeyse işlemi. Güzel geçti. Daha önce bir aşılama yapmıştım aşılamayı yapan doktor canımı çok acıtmıştı kanamam olmuştu o yüzden biraz korkuyordum. Ama işlem çok basit ve hafifmişMerhabalar, suan merkezdeyim transferim olacak bekliyorum
D dusunen kdn senin de bugündü, oldu mu transferin nasıl geçti?
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin, test gününüz ne zaman? Hepimizde aynı endişeler var ama en güzelini düşünün bir şey olmaz inşallah. Bu testi beklemek ne zor işmiş yaNormal sartlarda 19-20mayista adet olurdum ilaclar mi kaydirdi acaba, yoksa iyiye yorsam mi? Transferin de 8.gunu ya kizlar icimde bir korku var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?