Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar transferden sonra kaç gün rapor aldınız ne zaman döndünüz işe, pozitifi görmeyi beklediniz mi?
Canım ben ilk transferimde 5 gün aldım ise döndüm ama negatif oldu. 22 Mayısta ikinci transferim olacak inşallah 3 gün rapor alacağım sonra ise döneceğim. Tüp bebekte yasal olarak 10 gün rapor hakkın var istersen kullanabilirsin. Benim isim stresli ve yorucu değil dinlenebiliyorum hem evime de yakın o yüzden 3 gün aldım. Eğer yorucu stresli bir işin varsa 10 gün kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Merhabalar, suan merkezdeyim transferim olacak bekliyorum

D dusunen kdn senin de bugündü, oldu mu transferin nasıl geçti?
Canım benim oldu transferim öğlen 13:00’da. Güzel geçti hiç hissetmedim neredeyse işlemi. Güzel geçti. Daha önce bir aşılama yapmıştım aşılamayı yapan doktor canımı çok acıtmıştı kanamam olmuştu o yüzden biraz korkuyordum. Ama işlem çok basit ve hafifmiş
Senin nasıl geçti transferin C candyyyy

Normal sartlarda 19-20mayista adet olurdum ilaclar mi kaydirdi acaba, yoksa iyiye yorsam mi? Transferin de 8.gunu ya kizlar icimde bir korku var.

Normal sartlarda 19-20mayista adet olurdum ilaclar mi kaydirdi acaba, yoksa iyiye yorsam mi? Transferin de 8.gunu ya kizlar icimde bir korku var.
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin, test gününüz ne zaman? Hepimizde aynı endişeler var ama en güzelini düşünün bir şey olmaz inşallah. Bu testi beklemek ne zor işmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…