• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular. 😊
Maşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Allah yardımcın olsun🙏🏻🌸

Merhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular. 😊
Ay inanamıyorum 😳 hem çok güzel hem de çok korkutucu. Bir de ikiz bile istemiyordunuz doktorunuz habersiz koymuştu 🙈 ne diyelim Allah hepsine sağlık versin inşallah. Ama kesinlikle hastaneye ve doktora yasal süreci başlatın

Merhaba arkadaşlar benim de 21inde taze transferim var :) tutan arkadaşlar özel bir şey yaptınız mı bu bekleme sürecini nasıl geçirdiniz bana yardımcı olur musunuz ?

Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi 😃
Canimcim biri daha vardi diorum seni goremedim son mesajlardaa sorry 😘 evet gunler ayni bakalim Y Yyessill erken oldu genetik bekliyor 🤲
Sen de de var mi bu siskinlik falan ?? Aslinda hemsire bi kac gun gecikebilir demisti ama gruplardan tecrubeli kizlar dedi olursun erken diye bunye meselesi sanirim 😂

Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi 😃
Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdi
Ben de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyorum 😂 insallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim 😘 sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yok 🤷🏻‍♀️
Hadi bakalım ne zaman adet olucaz 40larımız karışır inşallah 😂

Canimcim biri daha vardi diorum seni goremedim son mesajlardaa sorry 😘 evet gunler ayni bakalim Y Yyessill erken oldu genetik bekliyor 🤲
Sen de de var mi bu siskinlik falan ?? Aslinda hemsire bi kac gun gecikebilir demisti ama gruplardan tecrubeli kizlar dedi olursun erken diye bunye meselesi sanirim 😂
Hem de ne şişkinliği yaa göğüslerde de dolgunluk falan yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı yani aslında regl ben geliyorum diyor da 😄 bakalımm

Ay inanmıyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsunlar 💙🤲🧿

Yok canım ya keske olabilsem . Benim bugün yeni bitti antibiyotik onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama. Benim de her yerim şiş özellikle memelerim 😂 yarından sonra temiz beslenme bol yürüyüşe başlıcam adetin gelmesini kolaylaştırıyor sanki

Ben de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyorum 😂 insallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim 😘 sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yok 🤷🏻‍♀️

Ben de bugün doktora gittim. Pgt beklicez. Erken adet olduğum için şişlik falan geçti sayılır. Göğüs ağrım da oldukça azaldı. 😇

Aaa maşallah ne büyük süpriz 🙂 inşallah sağlıkla büyürler.. ne diyor doktorunuz bu yaptığı şeyi nasıl açıklıyor? 3’üz olduğunu kendi doktorunuz anlayamadı mı? Çok ilginç olmuş
Karından baktı iki gördüğünü söyledi. Diğer doktor hem karından baktı hem alttan baktı şüphelendi 3. Gördü. Ben tüp bebekçinin görmediğine asla inanmıyorum. İkinciye çok tepki verdim yasal değil falan diyince görse bile söylemedi. 10 gün sonra gel dedi sürpriz oldu falan diyecekti muhtemelen. Hepsini mahkemede kullanacağım.

Back