Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlar benim de 21inde taze transferim var :) tutan arkadaşlar özel bir şey yaptınız mı bu bekleme sürecini nasıl geçirdiniz bana yardımcı olur musunuz ?
Merhaba kısaca anlatayım. Transfer günü doktor 2 saat hareketsiz yatırdı. Sonra sadece wc için kalktım, ilk gün wcde taharetlenmedim ne olur ne olmaz diye.4-5 saatlik yoldan geldiğimiz için bi gün yatırdılar sistemleri öyleymiş.
2.gün yine sadece wc için kalktım.öğleden sonra taburcu olduk çoraplarımı mesela eşim giydirdi. Kolumu göğsümün üstünde kaldırmadım hemşire demişti. Arka koltukta yan yatarak geldim.
Günlük 3-4 litre su içtim. İdrarı tutma gelince hemen git dediler hala daha öyle yapıyorum.
3.gün de sadece wc ve yemek yemek için kalktım yemeği masada yedim eğilmeden. Yemek temizlik çamaşır bulaşık eşimdeydi sağolsun. Bana 3.gün on dk ılık duş alabilirsin dediler ben 4.günü bekledim.
4.gün daha aktiftim ilk 48 saatte tutunuyprmuş diye evin içinde gezdim. Minik minik turladım evi, çamaşır katladım yerleştirdim. Eğilmeden etrafı toparladım.
5.günden sonra artık normale döndüm yemek yaptım, bulaşık yine yerleştirmedim ya da oturarak yaptım. Evi düzenledim, evin içinde 5bin adıma başladım koridorda falan.
Yemekler düzenli ilaçlar düzenli ekmek çok yemedim et-tavuk-balık pilav ve salata menü böyleydi. Acı biber turşusu sevdiğim için 3.günden sonra yedim.
Bir de kabız olmamak lazım kesin ona çok dikkat et. Bugün 15.gün ve pozitif şükür
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Aaa sen, senden habersiz kalitesiz embriyo konan bayan miydin? İsimleri uzun zaman görmeyince unutuyorum

Merhaba, kanamanız devam ediyor mu?

Merhaba kızlar bugün transferden sonra 10.günüm idrar testi yaptım malesef tek cızık.. acaba ilaçları artık bıraksam olurmu
Doktor sana ne zaman kan tahlili yap demişti? Kan tahliline kadar kullan negatifse bırakırsın. İdrar doğru çıkmayabiliyor güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…