- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.521
Estrofem ve vitamin başladıkAa superr transfer icin igne vs. Tedavi baslicakmisinizzzYoksa bir dahaki ay mi dediii
Evet bugün transfer sonrası 15.gün günde 3 kez alıyorum.Pek kimsede olmamış bu şikayet ama prospektüsünde de olabileceği yazıyor. Umarım geçer bi an önce. Siz hala kullanıyor musunuz Estrofemi?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİki kere beta ölçtürdüm. 255 di. Hayır yok ilk tedavim ilk bebekler
Merhaba kısaca anlatayım. Transfer günü doktor 2 saat hareketsiz yatırdı. Sonra sadece wc için kalktım, ilk gün wcde taharetlenmedim ne olur ne olmaz diye.4-5 saatlik yoldan geldiğimiz için bi gün yatırdılar sistemleri öyleymiş.Merhaba arkadaşlar benim de 21inde taze transferim var :) tutan arkadaşlar özel bir şey yaptınız mı bu bekleme sürecini nasıl geçirdiniz bana yardımcı olur musunuz ?
Çok fazla ilaç alıyoruz. Onlar yapıyor. .negatifi alınca ilaçları bıraktım. Kesildi ağrılar.Benimde karnıma belime ağrılar giriyor.7. Günn
Insan faktorunu yok saymamalilar bence, sonucta merak ediyoruz. Iki gun sonra tekrar bakariz gerekirseBenim de 5. Gün sanırım kesin sonç için fazla bekliyolar bizde
Aaa sen, senden habersiz kalitesiz embriyo konan bayan miydin? İsimleri uzun zaman görmeyince unutuyorumKarından baktı iki gördüğünü söyledi. Diğer doktor hem karından baktı hem alttan baktı şüphelendi 3. Gördü. Ben tüp bebekçinin görmediğine asla inanmıyorum. İkinciye çok tepki verdim yasal değil falan diyince görse bile söylemedi. 10 gün sonra gel dedi sürpriz oldu falan diyecekti muhtemelen. Hepsini mahkemede kullanacağım.
Merhaba, kanamanız devam ediyor mu?Bana da transfer sonrası bir kağıt verdiler İlk fotoğraf gibi bişey bütün herşey yazıyor. Kaç embriyo transferi olmuş opu hangi tarih eşimin sperm sayısı herşey tarihli saatli altında imzası kaşesi var doktorun bir embriyo diyor ama gel gör ki iki embriyo vermişler. Sanırım vücudum onu eritmeye çalışıyor. Çok zorlanıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor. Ptesi işe başlayacaşım. Bu durumda olmama vesile olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Burda prosedür yasa kural asla yok bunu anladım.
Kesilikle bırakmayın 12. Günü bekleyin her doktor 12 diyor vardır bir bildikleriMerhaba kızlar bugün transferden sonra 10.günüm idrar testi yaptım malesef tek cızık..acaba ilaçları artık bıraksam olurmu
Doktor sana ne zaman kan tahlili yap demişti? Kan tahliline kadar kullan negatifse bırakırsın. İdrar doğru çıkmayabiliyor güvenmeMerhaba kızlar bugün transferden sonra 10.günüm idrar testi yaptım malesef tek cızık..acaba ilaçları artık bıraksam olurmu
Tebrik ederim, güzel haberler duymak bize de iyi geliyor, mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
Ay süper gözün aydınKızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
Canım kanda baktırmadan ilaçlarını bırakmaMerhaba kızlar bugün transferden sonra 10.günüm idrar testi yaptım malesef tek cızık..acaba ilaçları artık bıraksam olurmu
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldinKızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
İnşallah öyledir kan testi vereceğim..normalde 22 si ama 10.gündede çıkabilir diye düşünüyordumDoktor sana ne zaman kan tahlili yap demişti? Kan tahliline kadar kullan negatifse bırakırsın. İdrar doğru çıkmayabiliyor güvenme
Kanda çıkar ama idrar riskli, çok merak ediyorsan bugün kan tahlili ver. Senin yerinde olsam sabrederdim ki öyle yapmıştımİnşallah öyledir kan testi vereceğim..normalde 22 si ama 10.gündede çıkabilir diye düşünüyordum
Ay süper gözün aydınDoktora bildirseydin lekelenmeyi, progestan takviye yapabiliyorlar. Ne zaman transfer olmuştun?
Hosbuldum canımHayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?