- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
- #2.481
2.test sonucum geldi kızlar ve maalesef deger düşmüş 11e. 3. denememiz de basarisiz geride embryo da kalmadı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trendyoldan alsam olur herhalde di mi? Yaşadığım yerde yoktur kesin.Bende mentol tasi onercektim inanilmaz kurtaricii hafifletio ilacsiz, hamile arkadasim onermisti benimde
Oy maşallah demekki yiyecek ekmekleri varmış bu dünyada. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. En son hcgniz kaçtı? Bir de başka çocuğunuz yoktu değil mi?Merhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Bazi şeyler zor oluyor Allah sabır versin kolay degil ama her zaman kadere iman etmek lazım Allah büyük insallah sizin için daha güzeli olacak2.test sonucum geldi kızlar ve maalesef deger düşmüş 11e. 3. denememiz de basarisiz geride embryo da kalmadı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum....
Hakkında hayırlısı olsun. Allah bu emeklerinin mükafatını en kısa sürede versin inşallah2.test sonucum geldi kızlar ve maalesef deger düşmüş 11e. 3. denememiz de basarisiz geride embryo da kalmadı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum....
Canim ben trendyoldan aldim hep cantamda tasirim zaten bir suru yorum var yazinca oraya cikioTrendyoldan alsam olur herhalde di mi? Yaşadığım yerde yoktur kesin.
Allahim sabir versin canim2.test sonucum geldi kızlar ve maalesef deger düşmüş 11e. 3. denememiz de basarisiz geride embryo da kalmadı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum....
Sağol canımCanim ben trendyoldan aldim hep cantamda tasirim zaten bir suru yorum var yazinca oraya cikio
Amaaaannn okurken ağzım kulaklarına vardı. Maşallah süper 1 taşla 3 minnoş. Vala benim öyle olsa 4 çocuğum olur ben de huniyi takarım ben daha dra gidemedim. Siz kaç haftalık oldunuzMerhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Yok canım ya keske olabilsem . Benim bugün yeni bitti antibiyotik onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama. Benim de her yerim şiş özellikle memelerim yarından sonra temiz beslenme bol yürüyüşe başlıcam adetin gelmesini kolaylaştırıyor sankiFlyingHummingbird canimm sen adet oldun mu ayy ben cok fenayim heryerim sis agrio
Ben de trendyoldan aldım hatta 3 tane birini çantama attım biri yatak odasında baş ağrısı benim zayıf noktamTrendyoldan alsam olur herhalde di mi? Yaşadığım yerde yoktur kesin.
Trasnfer günlermz aynı benm test günü 26.sı cmrtesi belli olur mu acaba benm deBenim 7.gunum, gecen hafta carsamba yapildi transferim. Surekli bakinip duruyordum netten, ama bakmayacagim cumartesi gunune kadar bisey. Sadece burayi okuyorum biraz icim ferahliyor guzel haberler gordukce
Ay benim de en büyük korkum ya her yerim ağrısın başım ağrımasınBen de trendyoldan aldım hatta 3 tane birini çantama attım biri yatak odasında baş ağrısı benim zayıf noktam
Pek kimsede olmamış bu şikayet ama prospektüsünde de olabileceği yazıyor. Umarım geçer bi an önce. Siz hala kullanıyor musunuz Estrofemi?Benim öyle canım artık estrofemden mi başka ilaçlardan mı bilmiyorum azıcık telefonla konuşsam sanki 9 aylıkmışım gibi nefes nefese kalıyorum.
Ben de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyorum insallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yokYok canım ya keske olabilsem . Benim bugün yeni bitti antibiyotik onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama. Benim de her yerim şiş özellikle memelerim yarından sonra temiz beslenme bol yürüyüşe başlıcam adetin gelmesini kolaylaştırıyor sanki
Kacinci gun embriyosuydu acaba? Benimki 5.gun dondurulmus embriyoTrasnfer günlermz aynı benm test günü 26.sı cmrtesi belli olur mu acaba benm de
Ben de sizinle aynı süreçteyim yani zamanlamamız aynı şuan ben de adet olmayı bekliyorum OPU üstünden 6 gün geçti ve benim de adetime 1 hafta var ama bana da size söylendiği gibi erken olursun demişlerdiBen de uc gundur saglikli besleniyorum ama sanki hareket ettikce sisiyorum insallah oluruz bir an evvel normal adet tarihime de 7gun var zaten erken olursun dediler ama olmadim sana bi soruim dedim sanirim bu siskinlik cogu kisinin yasadigi bisey bol su iccez caresi yok