Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

mrb transferimiz aynı günlere denk geliyor ama ben ilaca 13 ünde basladım kişiden kişiye değişiyormu bu aradaki bkleme süresi. sizle aramızda 10 gün var nerdeyse aynı gün transfer

mrb transferimiz aynı günlere denk geliyor ama ben ilaca 13 ünde basladım kişiden kişiye değişiyormu bu aradaki bkleme süresi. sizle aramızda 10 gün var nerdeyse aynı gün transfer
Merhaba, ne zaman adet oldunuz? Benim transferim son adetimin 23. Gününe denk geliyor, bazı doktorlar böyle geç transfer yapıyor bazıları 15-16. Günlerde. Genelde adet başlayınca başlatıyorlar ama daha geç başlayan da olabilir

Merhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorum

Anladım canım benim, ozmn toplama işleminden sonra bende bırakayım vitaminleri.

Benimki de 23.gunu oldu canim

Merhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorum
Seninki dondurulmuşsa onu bilmiyorum ama taze için cevaplayayım benim 17.gün oldu tamamen yumurtaların gelişimi, rahim kalınlığının uygun olması ve kan tahlillerinin düzgün olmasıyla ilerliyor. Doktor senin vücudunun ilaçlara olan tepkisini 2-3er günlük aralıklarla kontrol ederek karar veriyor.

Günaydınn. transfer tarihi sanırım doktorun uyguladığı protokole göre belirleniyor. Doktorum protokolü geçen ay verdi bana, yani herhangi bir kontrol yapmadan adetle birlikte gün gün nelere bakılacağını, hangi ilaçların alınacağını bildirdi. Genelde adet başlangıcı ile ilaca başlayıp 15. Günden itibaren bir günde transfer ediliyor ama 15. Günde transfer etmekle 23. Günde transfer etmenin kararını neye göre veriyorlar ben de bilemiyorum Bu sürelerin ilaç kullanımı da farklı oluyor

Evet canım dondurulmuş olacak benim . OPU geçeli bir hafta oldu hala adet olacakmışım gibi gelmiyor geç gelecek sanırım beklemek zor . Allah sabır versin hepimize

Anladım canım benim, ozmn toplama işleminden sonra bende bırakayım vitaminleri.
Dün d vitamini kullanımını incelerken genelde gebeliğin 12. Haftasından sonra başlatılmasının uygun olduğunu okudum. Ama tüp bebek doktorumla konuştum, endokrin doktorun d vitamini yüklemesi yapmak istemiş, yüksek doz vermiş ama sorun yok kullanabilirsin dedi.. bu 2 hafta kullanıp transferden sonra bırakırım tekrar konuşup sanırım, içim rahat etmez diğer türlü.. ama doktorla teyit etmek lazım her adımı canım kendin bırakma sor mutlaka

Merhaba kızlar,

Ben 2.transferimi 8 mayısta olmuştum dondurulmuş embriyomla. 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti zaten. Bugün kan testim de çıktı negatif.

Bir sonrakine kısmetse artık.
Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin inşallah. Hayırlısıyla en kısa zamanda kucağını doldursun. Allah sabır versin

Merhaba kızlar,

Ben 2.transferimi 8 mayısta olmuştum dondurulmuş embriyomla. 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti zaten. Bugün kan testim de çıktı negatif.

Bir sonrakine kısmetse artık.
Ne denir bilemiyorum, negatif haberleri her seferinde bizim de içimizi acıtıyor. Hayırlısı buymuş demek ki, en kısa zamanda en sağlıklısından pozitif haberleri alırsın sen de inşallah

been beeen biraz geç olmuş gerçi ama bana da doktorum yalancı transfer yapmştı .sonrasında benim de adetim bitmiş olmasına ragmen hafif lekelenmem olmuştu doktor normal dedi

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum dün sonucumun negatif çıktığını söylemiştim 3 mayista transferim olmuştu bana 17 mayis tahlil gunu verdiler araya bayram tatili girdigi icin tedavi olduğum dr bayramda abd ye gitti ve benim test günümde yoktu bugün çalışmaya başladı dün testi yaptırdım 3 saat beklettiler sorduğumda başka bi dr ilgilenecek dediler sonra asistanı ve bi hemsire sonucumun negatif oldugunu söylediler iste teselli konuşması falan o an zaten kimsenin söylediğini duymuyorsun icinde yaşadığın bambaşka dr a bilgi vericez sizi tekrar aricaz moral motivasyon icin dediler dün dr bi hastasının olumlu sonucunu paylaşmış asistanı fotoğraf atmış bu saate kadar beni kimse aramadı yani mutsuzluktan ve üzüntüden mi böyle düşünüyorum sizce bana dönüş yapıp sonuc olumsuz ama şundan dolayi olabilir yada merak etme falan filan biseyler söylemesi yada 2 kelime whatsaptan bari bisey yazması gerekmez mi ben mi çok beklenti içindeyim onca masraf etmişim korkularim, milyon tane soru cevapsız kafamda soyle bi düşünce var bana dönüş yapmazsa hic aramiyim başka bi dr a başka bi yere sonraki tedavide devam edeyim gibi düşüncelere giriyorum hata mi ederim ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…