- 27 Aralık 2020
- 396
- 336
- 18
- 45
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.221
İnşaallah canm inşaallah seninde güzel pozitif sonuçlanırHayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Çok heyecanlı süreçler, günler geçmek bilmiyorsağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
mrb transferimiz aynı günlere denk geliyor ama ben ilaca 13 ünde basladım kişiden kişiye değişiyormu bu aradaki bkleme süresi. sizle aramızda 10 gün var nerdeyse aynı gün transferBen de bugün adet oldum kızlar, estrofeme başladım günde 3.. bir aksilik çıkmazsa 28 Mayıs gibi olacak transfer inşallah.. Yalnız histeroskopi sonrası adetlerim o kadar ağrılı oldu ki yerimden kalkamıyorum iki büklüm.. Emeklerimiz, acılarımız boşa çıkmaz inşallah en hayırlısı ile güzel haberleri alırız hepimiz
İnşallah Allah razı olsun sağolun desteğiniz içinMoralini bozma her zaman olumlu güzel düşünmeye çalış, evet zor bi durum ama duaya devam et insallah neticesi güzel olur
Merhaba, ne zaman adet oldunuz? Benim transferim son adetimin 23. Gününe denk geliyor, bazı doktorlar böyle geç transfer yapıyor bazıları 15-16. Günlerde. Genelde adet başlayınca başlatıyorlar ama daha geç başlayan da olabilirmrb transferimiz aynı günlere denk geliyor ama ben ilaca 13 ünde basladım kişiden kişiye değişiyormu bu aradaki bkleme süresi. sizle aramızda 10 gün var nerdeyse aynı gün transfer
Merhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorumMerhaba, ne zaman adet oldunuz? Benim transferim son adetimin 23. Gününe denk geliyor, bazı doktorlar böyle geç transfer yapıyor bazıları 15-16. Günlerde. Genelde adet başlayınca başlatıyorlar ama daha geç başlayan da olabilir
Anladım canım benim, ozmn toplama işleminden sonra bende bırakayım vitaminleri.Canım sen daha yumurta toplama aşamasındasın, o aşamada veriyorlar yumurtaların gelişiminde çok faydalı bu vitaminler doğru demiş doktorun. Benim doktorum da saf arı sütünü önermişti, kullandım opu öncesi. Ben dondurulmuş transfer olacağım, vitamin kullanmamı istemiyor dediğim transfer öncesi hazırlık aşamasında ve sonrasındaki ilk haftalar için..
Benimki de 23.gunu oldu canimMerhaba, ne zaman adet oldunuz? Benim transferim son adetimin 23. Gününe denk geliyor, bazı doktorlar böyle geç transfer yapıyor bazıları 15-16. Günlerde. Genelde adet başlayınca başlatıyorlar ama daha geç başlayan da olabilir
Seninki dondurulmuşsa onu bilmiyorum ama taze için cevaplayayım benim 17.gün oldu tamamen yumurtaların gelişimi, rahim kalınlığının uygun olması ve kan tahlillerinin düzgün olmasıyla ilerliyor. Doktor senin vücudunun ilaçlara olan tepkisini 2-3er günlük aralıklarla kontrol ederek karar veriyor.Merhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorum
Günaydınn. transfer tarihi sanırım doktorun uyguladığı protokole göre belirleniyor. Doktorum protokolü geçen ay verdi bana, yani herhangi bir kontrol yapmadan adetle birlikte gün gün nelere bakılacağını, hangi ilaçların alınacağını bildirdi. Genelde adet başlangıcı ile ilaca başlayıp 15. Günden itibaren bir günde transfer ediliyor ama 15. Günde transfer etmekle 23. Günde transfer etmenin kararını neye göre veriyorlar ben de bilemiyorumMerhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorum
Evet canım dondurulmuş olacak benim . OPU geçeli bir hafta oldu hala adet olacakmışım gibi gelmiyor geç gelecek sanırım beklemek zor . Allah sabır versin hepimizeSeninki dondurulmuşsa onu bilmiyorum ama taze için cevaplayayım benim 17.gün oldu tamamen yumurtaların gelişimi, rahim kalınlığının uygun olması ve kan tahlillerinin düzgün olmasıyla ilerliyor. Doktor senin vücudunun ilaçlara olan tepkisini 2-3er günlük aralıklarla kontrol ederek karar veriyor.
Amin inşallah. Güzel bi bekleyiş olsun Allahın izniyle. Öyle düşünmek lazımEvet canım dondurulmuş olacak benim . OPU geçeli bir hafta oldu hala adet olacakmışım gibi gelmiyor geç gelecek sanırım beklemek zor . Allah sabır versin hepimize
Dün d vitamini kullanımını incelerken genelde gebeliğin 12. Haftasından sonra başlatılmasının uygun olduğunu okudum. Ama tüp bebek doktorumla konuştum, endokrin doktorun d vitamini yüklemesi yapmak istemiş, yüksek doz vermiş ama sorun yok kullanabilirsin dedi.. bu 2 hafta kullanıp transferden sonra bırakırım tekrar konuşup sanırım, içim rahat etmez diğer türlü.. ama doktorla teyit etmek lazım her adımı canım kendin bırakma sor mutlakaAnladım canım benim, ozmn toplama işleminden sonra bende bırakayım vitaminleri.
Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin inşallah. Hayırlısıyla en kısa zamanda kucağını doldursun. Allah sabır versinMerhaba kızlar,
Ben 2.transferimi 8 mayısta olmuştum dondurulmuş embriyomla. 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti zaten. Bugün kan testim de çıktı negatif.
Bir sonrakine kısmetse artık.
Ne denir bilemiyorum, negatif haberleri her seferinde bizim de içimizi acıtıyor. Hayırlısı buymuş demek ki, en kısa zamanda en sağlıklısından pozitif haberleri alırsın sen de inşallahMerhaba kızlar,
Ben 2.transferimi 8 mayısta olmuştum dondurulmuş embriyomla. 7.gün idrar testi yapmıştım negatifti zaten. Bugün kan testim de çıktı negatif.
Hayırlıs olsun canım Rabbim en hayırlı zamanda inşallah nasip etsin inşallahMerhaba kızlar,
been beeen biraz geç olmuş gerçi ama bana da doktorum yalancı transfer yapmştı .sonrasında benim de adetim bitmiş olmasına ragmen hafif lekelenmem olmuştu doktor normal dediKızlar merhaba, bugün tedaviye başlandı. Reglimin 3. Gününe kadar yumurta baskilayici igne tedavisine başlandı. Doktorum yalancı transfer yaptı, aynı aşılamadaki gibi önce spekulum soktu sonra da iceryi fircayla temizledikten sonra herhangi bir mantar vs oluşumunu engellemek adına ilaç sıkip temizligini yaptı sonda transfer zamanında kullanacagı ince cubugu rahmimre kadar sokup sorunsuz bir sekilde cubugun ilerleyip ilerlemedigine baktı. Bunu, icerde miyom, polip vs varsa saptamak icin yaptigini söyledı. Aranızda böyle yalanci transfer yaptıran var mı bilmiyorum, sayet varsa ve yazarsa memnun olurum.
Ayrıca benim, bugün 21.günüm olmasına ragmen dün lekelenmem oldu. Doktorum olası bir gebelik durumuna karşı antibiyotigimi reglim basladiktan sonra kullanmamı soyledi. Antibiyotigi de mantar vs durumlarini engellemek icin veriyorlar sanırım. Valla şimdi dusunuyorum da şayet gebelik varsa da yaptigi o islemle zarar gormus mudur bilmiyorum.
Allah büyük insallah en yakın zamanda pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?