• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canımm senin de mesajlarını okudum şimdiii ne güzel oluşmuş embriyolar işte 5.güne kalitesini boşver baby pgt den iyi sonuç almaya odaklan şimdi senin için bizimkinden daha rahat olcak inşallah genetik sonucu olanların tutma garantisi daha çok bildiğim kadarıyla 🤲❤️
Hepimizin istediği gibi güzel güzel ilerler inşallah bu süreç. Erken oldum adeti de pgt sonucu gelmeden transfer hazırlığı da başlatmazlar. Benim 1 ay daha gecikecek galiba. Bunlar da canımı sıkıyor. Sürekli bir ağlama hissi dengem şaştı🥺

Canım pko tarzı yazda kist gibi durumu olanda daha çok mu folikül gelişiyor? Böyle birşey var mı? Senden kaç tane toplandı? Hayırlısıyla eylülde sıkı sıkı tutunsunlar inşallah canım benim😘
Canım pco olanlarda çok yumurta oluyormuş benden 20 yumurta toplandı pco bir doktor var de bir doktor yok dedi.. kistte embriyonun tutunmasını engellediği için önce baskılamak gerekiyor

Merhaba kızlar benim 30 yumurta toplanmıştı .19 u döllenmiş 13 ü devam ediyordu 3. Güne .Ama bugün arayıp 5. Gün embriyosu bir tane iyi kalitede . cozundugu zaman da kalitesi bozulmayacak yoluna devam edecek şekilde bir tane donduruyoruz dediler.cok moralim bozuldu .o kadar yumurtadan bir tane kaldı. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum öyle üzüldüm ki. Böyle olan var mı aranızda. Tutunması için neler yapılabilir nasıl bı tedavi izlenmeli sizce. Böyle durumda olan var mi😔

Yalnız dikkat et cnm demir hapını tsh ile aynı zamnlarda sakın alma bnm de tsh hep sorun oluyodu demir etkisiz hale getrymş eutrohyxu sabh tsh akşm demir hatta gynoferrosanol vermşti bana doktor içersnde başka vitamnler de var diye
Demir değil canım, d vitamini. Demir ilacı baya problemli, yiyeceklerle vs’de almamak gerekiyor. Onu da bir ara kullandım bütün düzenimi alt üst etmişti. Teşekkürler uyardığın için 🤗

Benim doktor çok takviye verdi, artı bir de sadece eczanelerde satılan içeriği biraz farklı olan arı sütü bal bile reçete etti cnm.
Bunlar tüp bebek tedavisinde kullanılması gereken takviyeler dedi.Eki Görüntüle 2851120
Canım sen daha yumurta toplama aşamasındasın, o aşamada veriyorlar yumurtaların gelişiminde çok faydalı bu vitaminler doğru demiş doktorun. Benim doktorum da saf arı sütünü önermişti, kullandım opu öncesi. Ben dondurulmuş transfer olacağım, vitamin kullanmamı istemiyor dediğim transfer öncesi hazırlık aşamasında ve sonrasındaki ilk haftalar için..

Hepimizin istediği gibi güzel güzel ilerler inşallah bu süreç. Erken oldum adeti de pgt sonucu gelmeden transfer hazırlığı da başlatmazlar. Benim 1 ay daha gecikecek galiba. Bunlar da canımı sıkıyor. Sürekli bir ağlama hissi dengem şaştı🥺
Pgt ücreti ne kadar oluyor canım

Canın Tsh dan dolayı mı doktorun takviye vitamin kullanma dedi? Yoksa normal tüp bebek yaparken mi vitamin kullanılmaz dedi?
Bugün tekrar konuştum tüp bebek doktorumla, endokrin doktorum d vitamini verdi dedim, tamam kullan, d vitamini yüklemesi yapmak istemiş bir sorun yok dedi.. Tsh’dan diil canım, genel olarak transfer öncesi birşey kullanmanı istemiyorum dedi belki çok ilaç kullandığımız içindir. Normalde de hamilr kaldığımızda öğrenene kadar 5-6 haftalık oluyor bebek, ondan sonra takviyelere başlanıyor, belki onun içindir ben de sebebini tam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

SElam canm umarım transferin başarılı olur,ben aylar süren hatta 2 yılın sonun şükür geçtiğimiz cuma transferimi oldum herşey yolunda gitti transfer gününü saymazsak bugün 3 günüm hem heyecanlıyım hem korkuyorum ama artık sevinmek istiyorum 🥺
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Çok heyecanlı süreçler, günler geçmek bilmiyor 😍 sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🏻

Amin kuzum beni 🤲 aa oldun mu sen ya erken olmuş oldun o halde ama gelir belki kaç gün de geliyomuş ? ben de olucak gibi hissediyorum çok garip hislerim var eşime sataşıyorum gerginim falan çok normal yani hormon aldık o kadar boru diil yani bu o yüzden rahat olmaya çalış arkadaşım yalnız diilsin ☺️

Kizlar benim transfer 6 Mayista oldu bugun 11. Gun kan testi vermistim. Bhcg:34 cikti cok dusuk degil mi yaa moralim bozuldu hep 100un ustunde olmali diye okumustum ilk dusuk olan transferimde bile 78di deger.
Tatlım Nisan grubunda daha yeni bir arkadaşımızın bu şekilde çıkmıştı değeri, hatta 2. Testinde bile tam 2 kat artış yoktu, 4-5 defa test istedi doktoru, en son testi çok iyi geldi iyice yükselmiş.. İnşallah seninki de öyle olur, bozma moralini, sağlıkla artar inşallah değerin

Problem : Pcos ve oligospermi & varikosel
Deneme sayısı : ilk deneme
Uzun-kısa periyod : kısa
Taze-dondurulmuş
transfer : dondurulmuş
Kaçıncı gün embriyosu : 3 yada 5 henüz belli değil.
Transfer tarihi : 24 Mayıs'ta belli olacak
Test sonucu :

Sade frappe Sade frappe Ekler misin canım? 🥰
Belli oldukça sürecim ekleme yaparız artık

Amin kuzum beni 🤲 aa oldun mu sen ya erken olmuş oldun o halde ama gelir belki kaç gün de geliyomuş ? ben de olucak gibi hissediyorum çok garip hislerim var eşime sataşıyorum gerginim falan çok normal yani hormon aldık o kadar boru diil yani bu o yüzden rahat olmaya çalış arkadaşım yalnız diilsin ☺️
Çok teşekkürler canım 😇15 gün dedi. Daha bugün gitti genetiğe. Beklicez artık 🙏

Merhaba kızlar benim 30 yumurta toplanmıştı .19 u döllenmiş 13 ü devam ediyordu 3. Güne .Ama bugün arayıp 5. Gün embriyosu bir tane iyi kalitede . cozundugu zaman da kalitesi bozulmayacak yoluna devam edecek şekilde bir tane donduruyoruz dediler.cok moralim bozuldu .o kadar yumurtadan bir tane kaldı. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum öyle üzüldüm ki. Böyle olan var mı aranızda. Tutunması için neler yapılabilir nasıl bı tedavi izlenmeli sizce. Böyle durumda olan var mi😔
Çok üzüldüm, geçmiş olsun ama moralinizi bozmamaya çalışın. Her adet döngüsünde aynı kalitede olmuyormuş yumurtalar. Diğer başlıklarda sizinki gibi olanlar var. Umarım dondurulan 1 tane embriyonuzla pozitifi görürsünüz, başka birşeye gerek kalmaz. Tutunmayı arttırmak için bazı uygulamalar yapılıyor, histeroskopiyle çizik atılmasını öneren doktorlar var.. rahmin en iyi hale getirilmesi tutunmayı arttırıyor. Rahim kalınlığını arttırıcı besinler ile transferinize hazırlanabilirsiniz. Ama açıkcası kısmet bence transfer sonrası- yani çok bariz bir problem yoksa polip kist vs gibi.

Çok üzüldüm, geçmiş olsun ama moralinizi bozmamaya çalışın. Her adet döngüsünde aynı kalitede olmuyormuş yumurtalar. Diğer başlıklarda sizinki gibi olanlar var. Umarım dondurulan 1 tane embriyonuzla pozitifi görürsünüz, başka birşeye gerek kalmaz. Tutunmayı arttırmak için bazı uygulamalar yapılıyor, histeroskopiyle çizik atılmasını öneren doktorlar var.. rahmin en iyi hale getirilmesi tutunmayı arttırıyor. Rahim kalınlığını arttırıcı besinler ile transferinize hazırlanabilirsiniz. Ama açıkcası kısmet bence transfer sonrası- yani çok bariz bir problem yoksa polip kist vs gibi.
İnşallah🤲 bende histeroskopi dedim doktora ama önce bı ultrason yapalım bakalım tekrar dedi.gerek yok sende dedi. bakalım ne yapcaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım Nisan grubunda daha yeni bir arkadaşımızın bu şekilde çıkmıştı değeri, hatta 2. Testinde bile tam 2 kat artış yoktu, 4-5 defa test istedi doktoru, en son testi çok iyi geldi iyice yükselmiş.. İnşallah seninki de öyle olur, bozma moralini, sağlıkla artar inşallah değerin
Ayy insallah canim yaa bu son embryoydu 3. denememiz. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin kucagini hayirli saglikli bir evlatla doldursun insallah 💐

Moralini bozma her zaman olumlu güzel düşünmeye çalış, evet zor bi durum ama duaya devam et insallah neticesi güzel olur☘️

Back