- 23 Şubat 2021
- 61
- 89
- 8
- Konu Sahibi Sade frappe
- #2.261
Çok geçmiş olsun canım inşallah bunlar son üzüntümüz olur sonrakilerde olumlu sonuçlar alırız malesef benim dr da aynı koştur koştur hep ayaküstü oyle tedavi başladı bitti evet çok yoğun çok hastası var farkındayım ama bu süreç bizim içinde hiç kolay değilMalesef benim doktorumda da iletişim sıfır. Düşünün ilk denememde eşim yoğun bakımda yatıyordu Covidden ve ben sürekli ağlıyordum sürekli hergun hastaneye koşturuyordum. Geceleri nöbetlere kalıyordum ve dolayısıyla negatif sonuç oldu. Hatta testi bile eşimin yattığı hastanede yaptırmıştım. Testi attım beni arayıp "Sonucun negatif, bir sonraki ay sana göndereceğim tabloya başlıyoruz." dedi.
Ikinci deneme için gittiğimde kesin anlatıcam sebebini konusucaz falan sanıyorum. Ağzımı açıp tek kelime edemedim, hiç fırsat vermedi. O hızlı hızlı kullanacağım ilaçları söyledi. Şu gün geliyorsun görüşürz tatlım dedi çıktım. Yanı benim ilk denememde neler yaşadığımı bilmiyor. Artık iletişim kurmalarını beklemiyorum doktorlardan. Yakınlarıma söylediğimde çok şaşırmışlardı. Nasıl bilmez böyle bir şeyi diye.