• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar yardım edin pozitif mi acaba 5. Günüm bugün

Eklentiler

• 1DD7B627-272D-4B57-9444-A6CF75222CE6.jpeg
    1DD7B627-272D-4B57-9444-A6CF75222CE6.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 189D9738-A5F6-487D-B0EB-8225C91BC7D4.jpeg
    189D9738-A5F6-487D-B0EB-8225C91BC7D4.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 84
amin canim cümlemiz icin insallah. Daha bu ilk step zaten, bhcg artisi, ultrason görüntüsü, kalp atisi hepsini atlatıp birer rahat nefes alıp hayirla kucagimiza alırız insallah.
Aynen hala tam sevinemedim ya kese oluşmazsa ya kalbini duyamazsak Allah korusun vesvese çok .

Çarşamba günü tekrar kan vereceğim sonrası yol haritası belli olur heralde. 😬 Sizin peki?
Tüp bebek drum 5 saatlik mesafede ona gidemeyeceğim. Bana bi hafta sonra ultrasona git sonucu bana bildir dedi. Ben cuma görüneceğim ama hesaplarıma göre kesenin görünmesi lazım. Annem yanımda cumartesi o memlekete dönecek dönmeden göreyim dedi inşallah nasip olur.

Kizlar benim transfer 6 Mayista oldu bugun 11. Gun kan testi vermistim. Bhcg:34 cikti cok dusuk degil mi yaa moralim bozuldu hep 100un ustunde olmali diye okumustum ilk dusuk olan transferimde bile 78di deger.

Kizlar benim transfer 6 Mayista oldu bugun 11. Gun kan testi vermistim. Bhcg:34 cikti cok dusuk degil mi yaa moralim bozuldu hep 100un ustunde olmali diye okumustum ilk dusuk olan transferimde bile 78di deger.

Biraz düşük ama önemli olan neden olduğu. Geç tutunduysa böyle düşük olması çok normal. Bazen kimyasal gebelik veya dış gebelik de olabiliyor. İnşallah geç tutunmuştur.

2 gün sonra kontrol ettirecek doktorunuz büyük ihtimalle. 2 katına çıkarak artarsa rahat olun. Böyle 10 değerinde bile başlayıp sağlıkla doğuran bir çok kadın var.

Geç tutunmuştur ya iki gün sonra tekrar verirsin. Geç yükselsin güzel yükselsin inşallah💐

Selam kızlar, estrofem kullanıyorum bugün 6.günüm ve s-ö-a 1 olarak kullanıyorum. Akıntım çok fazla var pembemsi şeklinde. Normal mi? Bu şekilde yan etki gören var mı?

Geç tutunmuştur ya iki gün sonra tekrar verirsin. Geç yükselsin güzel yükselsin inşallah💐
Biraz düşük ama önemli olan neden olduğu. Geç tutunduysa böyle düşük olması çok normal. Bazen kimyasal gebelik veya dış gebelik de olabiliyor. İnşallah geç tutunmuştur.

2 gün sonra kontrol ettirecek doktorunuz büyük ihtimalle. 2 katına çıkarak artarsa rahat olun. Böyle 10 değerinde bile başlayıp sağlıkla doğuran bir çok kadın var.

bakalim carsambaya randevu aldim tekrar kan testi icin ama dusuk bi deger hayrolsun insallah benimledir, 3. denememiz ve son embriyomuz...

Tüp bebek drum 5 saatlik mesafede ona gidemeyeceğim. Bana bi hafta sonra ultrasona git sonucu bana bildir dedi. Ben cuma görüneceğim ama hesaplarıma göre kesenin görünmesi lazım. Annem yanımda cumartes o memlekete dönecek dönmeden göreyim dedi inşallah nasip olur.
Ay hadi inşallah görürsünüz keseleri 🤲😍

Kızlar kızlar aradılar çok şükür 5 tane embriyom dondurulmuş 1. Ve 2. Kalite dediler 🙏🏻 Çok şükür sanki bu aşamaya bile gelemeyeceğim sanmıştım 🥲
Canımm şimdi gördümm çok ama çoook sevindimm hayırlısı olsun inşallah 🤲 sağlıkla transfer gününü bekleyelim artıl ❤️🧿

Hayırlısı artık ya dua ediyorum sağlıklı olan bulunabilinsin
Canımm senin de mesajlarını okudum şimdiii ne güzel oluşmuş embriyolar işte 5.güne kalitesini boşver baby pgt den iyi sonuç almaya odaklan şimdi senin için bizimkinden daha rahat olcak inşallah genetik sonucu olanların tutma garantisi daha çok bildiğim kadarıyla 🤲❤️🧿

Ooo gebelik olduktan sonra aşı olabiliyorsak çok iyi. Ben olmaz diye tahmin ediyordum, belli bir gebelik ayı şartı var mı acaba?
Benim doktorum yok dedi. Bu kadar yumurta toplanmasaydı taze transfer olacaktım ben, yani gebeliğim başlamış olacaktı tutmuş olsaydı ve öyle aşı olacaktım

Back