• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugun negatif sonuç aldım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🤲üzüntü içerisindeyim ağlamaktan. pozitif sonuç alanlarada hayırlı olsun kızlar
con gecmis olsun canim. onca emekten sonra negatif sonuc yikici oluyor, benim de bu 3. deneme. Geride embryo kaldı mi bu ilk deneme miydi? illa ki yasini tutacaksın ama umutsuzluğa kapılma lütfen tekrar denenir baska arkadasa da yazmistim benim doktorum tup bebekle herkesin çocuğu olur yeterki vazgeçmesinler en az 4 kez denesinler diyor hep.

Sade frappe Sade frappe beni de tabloya ekleyebilir misin canim
Problem: sebebsiz infertilite, 2.denemeden sonra polip ameliyati oldun
Deneme sayısı:3.
Uzun-kısa periyod: kisa
Taze-dondurulmuş transfer: Fet
Kaçıncı gün embriyosu: 5.
Transfer tarihi: 6 Mayis
Test sonucu (beta hcg sonucu): pozitif

kanda pozitif sonucum da geldi cok sukur 😍 ama daha bhcg degeri ogleden sonra belli olur dedi hemsire (burada sabah hala)
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Cümleten hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun amin.

con gecmis olsun canim. onca emekten sonra negatif sonuc yikici oluyor, benim de bu 3. deneme. Geride embryo kaldı mi bu ilk deneme miydi? illa ki yasini tutacaksın ama umutsuzluğa kapılma lütfen tekrar denenir baska arkadasa da yazmistim benim doktorum tup bebekle herkesin çocuğu olur yeterki vazgeçmesinler en az 4 kez denesinler diyor hep.
Çok sağol canım ilk denenede olumsuz olunca yıkılıyosun çok ümitlenmiştim birdahasına daha tecrübeli olurum cnm

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Cümleten hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun amin.
amin canim cümlemiz icin insallah. Daha bu ilk step zaten, bhcg artisi, ultrason görüntüsü, kalp atisi hepsini atlatıp birer rahat nefes alıp hayirla kucagimiza alırız insallah.

Sade frappe Sade frappe beni de tabloya ekleyebilir misin canim
Problem: sebebsiz infertilite, 2.denemeden sonra polip ameliyati oldun
Deneme sayısı:3.
Uzun-kısa periyod: kisa
Taze-dondurulmuş transfer: Fet
Kaçıncı gün embriyosu: 5.
Transfer tarihi: 6 Mayis
Test sonucu (beta hcg sonucu): pozitif

kanda pozitif sonucum da geldi cok sukur 😍 ama daha bhcg degeri ogleden sonra belli olur dedi hemsire (burada sabah hala)
Hayırlı olsun canım. Senin 3. Denemede oldu galiba ilk denemede polip gözükmüşmüydü canım o yüzdenmi tutmamıştı

Arkadaslar merhaba,bende 10mayista transefer odlum 2tane 5.gun ebriyosu,bugun 7.gunum bende iki gundur bas agrisi var ,genelde regl oncesi olur herzman,ya acaba regl mi olacam diye endiselendim,sizlerde bas agrisi oluyormu,parol aldim dun ve bugun ,anlimin belli bir yero agriyor,estroferm yapiyo diye okumustum ama bilemedim
Merhaaba Bende 10 mayısta transfer oldum benim 5 gun cok ağrıdı ve bugün de 7 gün ağrıyor parola içtim fayda ermiyor...

Çok sağol canım ilk denenede olumsuz olunca yıkılıyosun çok ümitlenmiştim birdahasına daha tecrübeli olurum cnm
benim ilki dusukle sonuclanmisti o kadar ümitlenip kalp atisi gelismeyince düşük yapmiştim. çok zor süreçler ben ikinci transfer negatifle sonuçlanınca psikolojik destek aldım çok faydasını gordum eğer çok yorulmuş ve ümitsiz hissediyorsan tavsiye ederim maalesef kolay seyler yasamiyoruz.

Hayırlı olsun canım. Senin 3. Denemede oldu galiba ilk denemede polip gözükmüşmüydü canım o yüzdenmi tutmamıştı
ilk denemeden 6 ay once hsa çekilmiştim ama polip gözükmedi. Maalesef polip çok sinsi hcg ile görmek zor saline ultrason denilen bir ultrasonla saptanıyor aslanda doktorum acaba rahim duvarı iltihabi mi var da basarisiz oluyor diye baktı ama bi suru polip görünce hemen ertesi ay ameliyat oldum. 20 dk suren basit bir ameliyat.

İnşallah çift embriyoydu inşallah benimledir ikisi de ♥️ Senin de çiftti değil mi? Belki senin de ikizdir, hcgden anlaşılmıyormuş keseden belli oluyor diyorlar. Cuma gidicem doktora inşallah görünür.
Benim de çift embriyo. Öyle mi? Değerle ilgili değil mi? Ben değeri görünce direkt tektir diye düşünmüştüm. Hadi bakalım cuma güzel haberler verirsiniz bize. 🤲🥰

ilk denemeden 6 ay once hsa çekilmiştim ama polip gözükmedi. Maalesef polip çok sinsi hcg ile görmek zor saline ultrason denilen bir ultrasonla saptanıyor aslanda doktorum acaba rahim duvarı iltihabi mi var da basarisiz oluyor diye baktı ama bi suru polip görünce hemen ertesi ay ameliyat oldum. 20 dk suren basit bir ameliyat.
Acaba bende polipten şüpheleniyorum canım hsg filmi çekildim herhangi birşey gözükmğyor aynı şeklde usg dede gözükmüyor ama belli olmaz dediğin gibi canm 2. Ciyi şansa bırakmamk lazm çok yıprandım 2 buçuk yıldır

Benim de çift embriyo. Öyle mi? Değerle ilgili değil mi? Ben değeri görünce direkt tektir diye düşünmüştüm. Hadi bakalım cuma güzel haberler verirsiniz bize. 🤲🥰
Sizi ekledim fakat; uzun-kısa transfer
Taze- dondurulmus embriyo kismini yazmayı atlamışsınız. Bilgi verebilir misiniz? 🤗

Acaba bende polipten şüpheleniyorum canım hsg filmi çekildim herhangi birşey gözükmğyor aynı şeklde usg dede gözükmüyor ama belli olmaz dediğin gibi canm 2. Ciyi şansa bırakmamk lazm çok yıprandım 2 buçuk yıldır
Bana doktorum bu polipler dogustan da olabilir dedi. Herkeste gebelige engel olmaz dedi. Benim icin de kesin polip yuzunden basarisiz oldu tup bebek diyemem dedi ama iste trasnferde sansi arttirmak icin de ameliyat sart dedi.

Benim de Mayıs’ın sonu transferim bir aksilik olmazsa. Adetimin 23. Günü
SElam canm umarım transferin başarılı olur,ben aylar süren hatta 2 yılın sonun şükür geçtiğimiz cuma transferimi oldum herşey yolunda gitti transfer gününü saymazsak bugün 3 günüm hem heyecanlıyım hem korkuyorum ama artık sevinmek istiyorum 🥺

Bana doktorum bu polipler dogustan da olabilir dedi. Herkeste gebelige engel olmaz dedi. Benim icin de kesin polip yuzunden basarisiz oldu tup bebek diyemem dedi ama iste trasnferde sansi arttirmak icin de ameliyat sart dedi.
Canım direk histereskopi yaptırmamı önerirmisin yoksa önce sulu ultrason çektireyimmi

Kesin olmamak ile beraber öyle söyledi çevremdeki sağlıkçılar. İnşallah canım senin kontrolün ne zaman olacak?

Back