• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Yalnız dikkat et cnm demir hapını tsh ile aynı zamnlarda sakın alma bnm de tsh hep sorun oluyodu demir etkisiz hale getrymş eutrohyxu sabh tsh akşm demir hatta gynoferrosanol vermşti bana doktor içersnde başka vitamnler de var diye

Canim benim 3 embriyo vardi. Doktorum cift embriyo koymaya karsi oldugu icin tek tek transfer etti hep. Ilki tuttu ama 7 haftalikken dusuk oldu, ikinci de direkt negatifti. Tutup da dusuk olmasindansa emin ol bastan negatif olmak daha rahat, dusukten sonra kendime gelmek icin 2 ay bekledim reglim anca duzene girdi. 2. de negatif olunca saline ultrason bakildi ve polip goruldu bu 3. Denemeden once ameliyatla aldirdim. Maalesef hepimiz icin coook zorlu surecler bana doktorum tup bebekle herkesin cocugu olur ama en az 4 kez denemek gerekir demisti. 4 defadan biri saglikli gebelik getirir diye. Hic moralini bozma imkaniniz varsa yeni denemeye hazirla kendini
benimde miyom var dedi kist var dedi hiç bir işlem yapılmadı onlarla ilgili dr um çok olumlu konuştu olacağına inanıyorum demişti neyse imkanları zorlayarakta olsa tekrar deneyeceğim çünkü ilerde pişman olmak istemiyorum hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin allah :)

Yaa tüp bebekte transfer aşamasında takviye istemeyen çok doktor var, burada başka arkadaşlarla da konuştuk, bazı doktorlar belki çok fazla ilaç alıyoruz diye mi niyeyse ilk aşamada keseyi görene kadar vs istemiyor.. yoksa benim kadın doğum doktorum da multivitamin vermişti önceden, sonra toplama öncesi promotil kullandım.. tüp bebeğe yönelik diyetim de.. ama d vitaminine başlayacağım canım ben de
Benim doktor çok takviye verdi, artı bir de sadece eczanelerde satılan içeriği biraz farklı olan arı sütü bal bile reçete etti cnm.
Bunlar tüp bebek tedavisinde kullanılması gereken takviyeler dedi. 20210512_224810.jpg

Beni de tabloya ekler misiniz?
4 Mayısta transfer olmuştum bugün 17 Mayıs test tarihimdi, şükrolsun 222 çıktı. 🤲🌸
Sebepsiz infertilite eşimde de bende de bir problem bulunamadı.
2. Denemem.
Yaş 30.
5. Gün embriyosu 2 adet.
Sizinle biz yakin sayılırız heralde benim ilk denemeydi bide tek embriyo oldu

D vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Canın Tsh dan dolayı mı doktorun takviye vitamin kullanma dedi? Yoksa normal tüp bebek yaparken mi vitamin kullanılmaz dedi?

Arkadaşlar merhaba.Bende 12 Mayıs'ta transfer oldum.transfer sonrası 5.günüm bugün kahverengi lekelenme oldu.Aranizda yaşayan varmı?

Ben kuşlanıyorum desiferol günde 7 damla. Tüp bebek yapan dr verdi

Beni de tabloya ekler misiniz?
4 Mayısta transfer olmuştum bugün 17 Mayıs test tarihimdi, şükrolsun 222 çıktı. 🤲🌸
Sebepsiz infertilite eşimde de bende de bir problem bulunamadı.
2. Denemem.
Yaş 30.
5. Gün embriyosu 2 adet.
Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Tebrikler Allah tamamına erdirsin♥️

Bu embriyolar 3. Gün 4. Gün hayatını kaybedebiliyor mu? Yada ilk gün tamamsa büyük ihtimal 5. Güne kadar gidebiliyor mu?
Benim büyük ihtimal 6 tane toplanacak mesala 4 tanesi kalsa 5 Güne mi yaparlar 3. Güne mi?
Sana kendimden örnek vereyim. 11 yumurtam olgunlaştı. Sonra beni 4. gün aradılar 6 tane var yarın gel transferi yapalım dediler. 5.gün yani transfer günü 4 kalmıştı.2 koyduk 2 dondurduk. Yaş ileriyse ya da embriyo kalmayabilrse adamlar riske atmadan 3.gün verirler ama çoksa sayısı beklerler. Bir de bana da vajinal ultrasonda 6 tane görünüyor ama opuda daha çok çıkar dedi ve 13 tane çıktı 11i döllendi.

Sana kendimden örnek vereyim. 11 yumurtam olgunlaştı. Sonra beni 4. gün aradılar 6 tane var yarın gel transferi yapalım dediler. 5.gün yani transfer günü 4 kalmıştı.2 koyduk 2 dondurduk. Yaş ileriyse ya da embriyo kalmayabilrse adamlar riske atmadan 3.gün verirler ama çoksa sayısı beklerler. Bir de bana da vajinal ultrasonda 6 tane görünüyor ama opuda daha çok çıkar dedi ve 13 tane çıktı 11i döllendi.
4'den 5'e geçerken de kayıp oluyor o zaman. Ben kritik gün 3 diye düşünmüştüm

Kizlar bugun test yaptırdım negatif cikti 😔 o kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da😢
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah bu acıların mükafatını görürsünüz. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Back