- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
InşallahhhHepimiz bu bayram evlatlarla bayram edelim inşallah
Alış artıkEyvaah gectim bi kez bisi olmamistir insallah
Ozaman test gununu beklicez hep birlikteEvet ama cok korkuyorum eşimde istemiyor kan vermemi gününde yaptıralım diye tutturdu. Evde test yapsam negatif görürsem kendimi heba ederim çok kararsızım açıkcası dayanabildiğim kadarıyla dayanıcam artık
Hahaha ins aliscagmiz gunler gelir arkadasim ben bu saate.kadar.paso ayaktaydim gezdim tozdum alisveris yaptim smdi oturunca anladim yoruldugumu sanirim kendimi biraz gereksiz yordum ama bebisler bana tutunduysa yurumek fln onlari bndn koparamaz diye dusunuyorum normal hamileler nasil geziyor sonucta:)Alış artık ☺ Bi seferden bişi olmaz
Bilmiyorum ki canım valla insan belirtisi olsada üzülüyor olmasada üzülüyor napcağımızı şaşırdık inş hepimiz güzel haberler veririz buradanMerhaba canım bende salı günü bi tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Benim test tarihim 31 mayıs olarak söylediler. Bende folikasit, corasprin yarım, günde 3 tane progestan kullanıyorum. İnanki agrı olmasa daha iyi sanki arada bi vuruyor o agrı kasıklarıma ve rahmime diyorum tamam olmadı işte boşuna ümitlenme. Allah yardımcımız olsun inşallah canım
HoşbuldumHosgeldinnnn mimmea,hepimiz güzel haberlerle buluşalım insallah, belirti olmadan da hamile kalanlar var, o belirti sandiklarimizda kullandığımız ilaçların etkisi aslında, bende senden 1 gün sonra transfer oldum, biraz daha sabır canım
Xray in zararı yok deniliyor ama bildiğiniz bir şey var mı bu konuda. Bende dikkat edeyimEyvaah gectim bi kez bisi olmamistir insallah
Hepimizin test günleri birbirine cok yakın. Hergün güzel haber veririz buradan inş allahımmOzaman test gununu beklicez hep birlikte
Ben gördüm canım ekrandan zaten anlata anlata yaptılar herşey. Bana sen konuşma karın kaslarını kasma ama bizi dinle ve izle dediler.Kızlar bişey sorcam .siz transfer işleminizi kameradan gorebıldınız mı ,benimkinde pc bacaklarımın solundaydı,hemsire ve dr ordan bakarak gitti tamam fln dediler . Ben gormek isterdım aslında .sizlerde nasıl oldu
İki tane oldugunu gordunmu ,nasıl bişey embrıyoları secebılıomusun gozleBen gördüm canım ekrandan zaten anlata anlata yaptılar herşey. Bana sen konuşma karın kaslarını kasma ama bizi dinle ve izle dediler.
Dr da ordaydı zaten hep te yinede işte..Benim kateteri falan doktor ayarladı sonra embrıyolog geldi o sıktı embrıyoları ,bunu da biraz dert ettım aslında kendime ama Allah ol derse olur ınsallah diye kendimi teselli edıyorum.hemsireye soyledım neden oyle oldu diye . Dr ayarladı zatenherseyı dedi
Evet beyaz görünüyorlarİki tane oldugunu gordunmu ,nasıl bişey embrıyoları secebılıomusun gozle
Hamileler hiç geçmıyor ,risk var bence gecmemek daha iiXray in zararı yok deniliyor ama bildiğiniz bir şey var mı bu konuda. Bende dikkat edeyim
Ay yok hiç sıkma canını buradaki insanların bazıları görmüş bazıları görmemiştir. Nasibimizde varsa olacaktır.Dr da ordaydı zaten hep te yinede işte..
Ahhhh ben korkudan ekrana bakmak aklıma bile gelmedi tam 6 dk da bitti, 6 dakika içerisinde o kadar çok saçmalamışımdır ki hızlandırılmış turda 34 yılımı anlattım doktoraKızlar bişey sorcam .siz transfer işleminizi kameradan gorebıldınız mı ,benimkinde pc bacaklarımın solundaydı,hemsire ve dr ordan bakarak gitti tamam fln dediler . Ben gormek isterdım aslında .sizlerde nasıl oldu
İnşallah canımmmAy yok hiç sıkma canını buradaki insanların bazıları görmüş bazıları görmemiştir. Nasibimizde varsa olacaktır.
AlemsinAhhhh ben korkudan ekrana bakmak aklıma bile gelmedi tam 6 dk da bitti, 6 dakika içerisinde o kadar çok saçmalamışımdır ki hızlandırılmış turda 34 yılımı anlattım doktora
ahahahahaBabyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallah
Valla canım benim anestezi ile olmuştu transfer. Kim nasıl yaptı hiç bilmiyorumBenim kateteri falan doktor ayarladı sonra embrıyolog geldi o sıktı embrıyoları ,bunu da biraz dert ettım aslında kendime ama Allah ol derse olur ınsallah diye kendimi teselli edıyorum.hemsireye soyledım neden oyle oldu diye . Dr ayarladı zatenherseyı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?