Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Alış artık ☺ Bi seferden bişi olmaz
Hahaha ins aliscagmiz gunler gelir arkadasim ben bu saate.kadar.paso ayaktaydim gezdim tozdum alisveris yaptim smdi oturunca anladim yoruldugumu sanirim kendimi biraz gereksiz yordum ama bebisler bana tutunduysa yurumek fln onlari bndn koparamaz diye dusunuyorum normal hamileler nasil geziyor sonucta:)

Bilmiyorum ki canım valla insan belirtisi olsada üzülüyor olmasada üzülüyor napcağımızı şaşırdık inş hepimiz güzel haberler veririz buradan

Hoşbuldum burada harika enerjisi yüksek bir ekip kurulmuş inş hepimiz güzel haberlerimizle dahada şenlendiririz burayı

Kızlar bişey sorcam .siz transfer işleminizi kameradan gorebıldınız mı ,benimkinde pc bacaklarımın solundaydı,hemsire ve dr ordan bakarak gitti tamam fln dediler . Ben gormek isterdım aslında .sizlerde nasıl oldu

Ben gördüm canım ekrandan zaten anlata anlata yaptılar herşey. Bana sen konuşma karın kaslarını kasma ama bizi dinle ve izle dediler.

Benim kateteri falan doktor ayarladı sonra embrıyolog geldi o sıktı embrıyoları ,bunu da biraz dert ettım aslında kendime ama Allah ol derse olur ınsallah diye kendimi teselli edıyorum.hemsireye soyledım neden oyle oldu diye . Dr ayarladı zatenherseyı dedi

Dr da ordaydı zaten hep te yinede işte..

Ahhhh ben korkudan ekrana bakmak aklıma bile gelmedi tam 6 dk da bitti, 6 dakika içerisinde o kadar çok saçmalamışımdır ki hızlandırılmış turda 34 yılımı anlattım doktora

Ahhhh ben korkudan ekrana bakmak aklıma bile gelmedi tam 6 dk da bitti, 6 dakika içerisinde o kadar çok saçmalamışımdır ki hızlandırılmış turda 34 yılımı anlattım doktora
Alemsin ben de aşırı sıkışmıştım ,cıkınca da 20 dk daha yasakladılar
Babyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallah
ahahahaha ben eşimi kanepe de yatırdım ,biraz da o çile ceksın hep biz mi cekces demi

Valla canım benim anestezi ile olmuştu transfer. Kim nasıl yaptı hiç bilmiyorum o yüzden düşünüp boşuna stres olma. İnşallah iyi olur sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…