• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar dün ve bugun buyuk wc mi yapamadım ,transferımın 4.günündeyım .stres oldum napsam ,bol su da içıyorum ama olmuyor

An itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz
Aynen bende hep sıcak banyo yaparım. Yazın bile 😂 Canım en güzeli. Kaç gün olmuştu senin ?

Kızlar dün ve bugun buyuk wc mi yapamadım ,transferımın 4.günündeyım .stres oldum napsam ,bol su da içıyorum ama olmuyor
Bende yapamamıştım. Stres yapma bence. Stres arttırır. Aç karnına kayısı ye üzerine şu iç. Bana iyi geldi.

İğnem vardı. Yaptım ne biçim bir şeyse mahvetti ister istemez kastım kendimi. Girmedi bir türlü. Eziyet diye yapmışlar sanki. Sancılanıyor kasıklarım 😞😞😞

Merhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorum 💓 benim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba😔günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺️ banada yardımcı olursanız cok sevinirim🙏🏻

Merhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorum 💓 benim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba😔günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺ banada yardımcı olursanız cok sevinirim🙏🏻

Merhaba canim, telaslanma hic belirtisi olmayip pozitifi gören çok kişi var 😊

Merhaba canim, telaslanma hic belirtisi olmayip pozitifi gören çok kişi var 😊
Ayy inş canım🙏🏻 başka şeylerle ilgilenmeyi diyorum ama ne mümkün aklım hep 2 minnoşumda ve bedenimi Dinliyor 🤣sanırım ben de burakiler gibi 12.günü beklemeyi 10.gün yapacağım testi Birşey varsa cıkar herhalde 0 cıkmaz 😁

Merhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorum 💓 benim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba😔günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺ banada yardımcı olursanız cok sevinirim🙏🏻

Merhaba canım bende salı günü bi tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Benim test tarihim 31 mayıs olarak söylediler. Bende folikasit, corasprin yarım, günde 3 tane progestan kullanıyorum. İnanki agrı olmasa daha iyi sanki arada bi vuruyor o agrı kasıklarıma ve rahmime diyorum tamam olmadı işte boşuna ümitlenme. Allah yardımcımız olsun inşallah canım 🌸

Merhaba canım bende salı günü bi tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Benim test tarihim 31 mayıs olarak söylediler. Bende folikasit, corasprin yarım, günde 3 tane progestan kullanıyorum. İnanki agrı olmasa daha iyi sanki arada bi vuruyor o agrı kasıklarıma ve rahmime diyorum tamam olmadı işte boşuna ümitlenme. Allah yardımcımız olsun inşallah canım 🌸
Elen canm senin bikac gune cikar sanirim sonuc 5.gun embriyosunda transferden snraki 5 6 .gunde cikiyormus

Hosgeldinnnn mimmea,hepimiz güzel haberlerle buluşalım insallah, belirti olmadan da hamile kalanlar var, o belirti sandiklarimizda kullandığımız ilaçların etkisi aslında, bende senden 1 gün sonra transfer oldum, biraz daha sabır canım

Elen canm senin bikac gune cikar sanirim sonuc 5.gun embriyosunda transferden snraki 5 6 .gunde cikiyormus

Evet ama cok korkuyorum eşimde istemiyor kan vermemi gününde yaptıralım diye tutturdu. Evde test yapsam negatif görürsem kendimi heba ederim çok kararsızım açıkcası dayanabildiğim kadarıyla dayanıcam artık 😕

sebze sikacaginiz var mi sebze suyu yapip icsen salatalik filan artik mevsim sayilir biraz yemeye calis wcye cikamamak cok zor seni cok iyi anliyorum :KK43: ama kafana da takma mutlaka wc hissi gelir rahat ol
Canım cok sagol ,birlikte dertlenip birlikte uzulmekne güzel , bu sıcaklıgı gercek hayatta bulamıyoruz .. bolbol kayısı portakal kabak cekırdegı erık havuc yıyıp su içıyorum canım ,inşallah gelecek , dediğin gibi sebze suyu da sıkayım

Back