• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar bişey sorcam .siz transfer işleminizi kameradan gorebıldınız mı ,benimkinde pc bacaklarımın solundaydı,hemsire ve dr ordan bakarak gitti tamam fln dediler . Ben gormek isterdım aslında .sizlerde nasıl oldu

yuzlerini gormek nasip olsun :)

Ay yok hiç sıkma canını buradaki insanların bazıları görmüş bazıları görmemiştir. Nasibimizde varsa olacaktır.
katiliyorum aminn

20190525_212958.jpg
Bir babayiğit de çıkıp dese ki. Karımı çok seviyorum. Onun acı çekmesini istemiyorum. Ben doğurabilir miyim 🤭🤪 Doktorların tepkisi ne olur acep 😅😬

Müthiş bir şancı girdi. İki büklüm oldum. Kasıklarım belim kopacak gibi. Sanki parçalanıyor. Çok korkuyorum. İğne yapana kadar bir şeyim yoktu. Onunla mı alakalı yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Sordum hemşireye iğne yapmaz dedi ama. Mahvediyor bu kramplar

Müthiş bir şancı girdi. İki büklüm oldum. Kasıklarım belim kopacak gibi. Sanki parçalanıyor. Çok korkuyorum. İğne yapana kadar bir şeyim yoktu. Onunla mı alakalı yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Sordum hemşireye iğne yapmaz dedi ama. Mahvediyor bu kramplar

Canim üşüttün mü acaba??

Korkumdan çorabı hiç çıkarmıyorum bile. Şimdi dağıldı mesela. 5 dakika kadar sürdü. Rahim atmaya mı çalışıyor diyorum :KK43: 3. Gün embriyosu ve transferin 3.günü tutunma vs. için çok erken.

Kilyacim hiç duymadim rahimin atmaya çalıştığını. Belki de igne yapicam diye stres yapiyosun ondan kaliyosundur kendini istemsizce. Ac bi komedi filmi, aklıni dağıtmaya çalış

Kilyacim hiç duymadim rahimin atmaya çalıştığını. Belki de igne yapicam diye stres yapiyosun ondan kaliyosundur kendini istemsizce. Ac bi komedi filmi, aklıni dağıtmaya çalış
Yok canım zaten bir kereye mahsustu yaptım geçti onun için stres olmuyorum artık. Ağır regl sancısı gibi. Azalarak kayboluyor. Gözüm bir şey görmüyor ilk anlarında. Bakalım şu aşamada yapabileceğim bir şey yok zaten. Hayırlısı olsun...

Yok canım zaten bir kereye mahsustu yaptım geçti onun için stres olmuyorum artık. Ağır regl sancısı gibi. Azalarak kayboluyor. Gözüm bir şey görmüyor ilk anlarında. Bakalım şu aşamada yapabileceğim bir şey yok zaten. Hayırlısı olsun...
Canım hamile bir arkadasımda da boyle belirti oluyordu. Diyoduki öyle bir agrıki eğer azalmasa kalsa nefes alamam katlanamam. Onunkinin sonu cok iyi olmuştu inş sennkşde o öyle olur 🙏🏻

Canım hamile bir arkadasımda da boyle belirti oluyordu. Diyoduki öyle bir agrıki eğer azalmasa kalsa nefes alamam katlanamam. Onunkinin sonu cok iyi olmuştu inş sennkşde o öyle olur 🙏🏻
Inşallah canım. Aynen nefesimi kesiyor. Kötü bir şey olmasın da çok korktum. Çok başı bir de :(

Canlarim 12.gün değerim 436 cıktı. Çok sukur katlanmış. Yalnız iznim bitti ise basladim dün. Ve yoruluyorum sanırım. Farenjit oldum boğazım agriyo. Işten çıkmayı düşünüyorum ve en azindan kese ve kalp atışını duyup öyle cikayim işten diyorum. Ah Kizlar pozitif görmekle bitmiyo koşturmaca sizler nasilsiniz

Canlarim 12.gün değerim 436 cıktı. Çok sukur katlanmış. Yalnız iznim bitti ise basladim dün. Ve yoruluyorum sanırım. Farenjit oldum boğazım agriyo. Işten çıkmayı düşünüyorum ve en azindan kese ve kalp atışını duyup öyle cikayim işten diyorum. Ah Kizlar pozitif görmekle bitmiyo koşturmaca sizler nasilsiniz
Çoookkkk sevindim tuana hayırlı olsun insallahhhhh🤗🤗🤗 darısı basimiza

Haklısın canım çalışmak kolay değil ben masabaşı çalıştıgım halde tüp bebeğe karar verince bıraktım işi hem sürekli izin almam zor olucaktı hemde hamile kalırsam evde olmak istedim. İnşallah kalp atışını duyarsın evde cok güzel geçirirsin hamileliğini. Darısıda bizlere inşallah 💕🌸

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş 💓

Haklısın canım çalışmak kolay değil ben masabaşı çalıştıgım halde tüp bebeğe karar verince bıraktım işi hem sürekli izin almam zor olucaktı hemde hamile kalırsam evde olmak istedim. İnşallah kalp atışını duyarsın evde cok güzel geçirirsin hamileliğini. Darısıda bizlere inşallah 💕🌸
Ben de masa başı calısıyorum ama işim streslı ; kafamda deli sorular

Ben de masa başı calısıyorum ama işim streslı ; kafamda deli sorular

Evet canım benimde işim stresliydi çok fazla sorumluluğum vardı. Birde işyerimde son 1 yılda 5 arkadaşımda ard arda doğum yapınca psikolojim alt üst oldu dayanamadım artık bu süreçte herkese açıklama yapmamak için bıraktım bende 😕

yazmayi unutmusum canim 1.32 cok kotu degil ama bu yasin da degeri degil dedi 30 yasinda arkadasim var onunki daha iyi benimkinden
Canım git başka bir hastanede tekrar baktır yanlış olma ihtimali de var. Ben de bir yıl önce baktırdım 1.29du bu yıl tekrar baktırdım 2.86 . Hiç moralini bozma her ay yumurtaların oluşuyorsa takılma. Ben o geçen bir yılda kendimi tükettim tekrar batırmanda fayda var

Back