• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Amiiin amin amin insallah canım 💫Bana doktorum vermedi o ilaçtan 😕 bir kere 5 gün gecikti reglim. Dedim kesin hamileyim. Hiç bu kadar gecikmez. Testi aldım geldim bir de baktıl hasta olmuşum. Ay bir içime oturdu. Dedim en azından şunu yapaydım vicdansız. Aldığımı mı duydun 😛😊

Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlardım ilk başlarda negatif cıksada inanmazdım içini açar bakardım o kadar çok gebelik testi ve ovulasyon testi kullandımki prof. oldum bu konuda 😂 hcgde hiç pozitif göremedim o ayrı.

Ben adetime 5 gün varken yapmaya başlardım ilk başlarda negatif cıksada inanmazdım içini açar bakardım o kadar çok gebelik testi ve ovulasyon testi kullandımki prof. oldum bu konuda 😂 hcgde hiç pozitif göremedim o ayrı.
Ovulasyon testi yaptım bir ay 10. Günden başladım. Tam 14.Gün çift çizgi gördüm. Sanki hamileyim gibi yine de mutlu oldum. O yüzden takip etmeyi bıraktım. Son 1 yıldır ciddi yumurtlama sancısı çekiyorum. Gerek kalmıyordu zaten. Anlaşılıyordu. Gebelik testi bir kere uyguladım hatırladım şimdi . Korunmayı yeni bırakmıştım. O da öncesi lekelenme oldu. Sonra gecikmişti bir iki gün acaba dedim yerleşme miydi. Meraktan yaptım. Neyse göremedim hiç 😬 Neyse bak bir kere yapmışım yine de 😑 Bilmiyorum doktorlar hep olur dedikleri için şu ana kadar. Hep olur gözüyle sakince bekledim 😔 şimdi tedavi ile bile olmasının zor olacağını görünce. Aman bilmiyorum dediginiz gibi kadın olmak zor... 😅

Banyo ne zaman yaptınız. Bugün yapayım diyorum da. 3'e tamamlasam mı acaba 😕 Bir de ılık banyo hiç yapamam ürperirim. Bakalım nasıl olacak 😅
An itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz

Kizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarak😣😣 allahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek
Ay o bende de cok oluyo unutmak korkma artik onun onune gecemehiz bitanem bisicik olmaz

An itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz

Bişey olmaz canim rahat rahat gez, bi nefes al. Moral de lazim bize robot değiliz ya 😊

Back