Kızlar dün ve bugun buyuk wc mi yapamadım ,transferımın 4.günündeyım .stres oldum napsam ,bol su da içıyorum ama olmuyor
Aynen bende hep sıcak banyo yaparım. Yazın bileAn itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz
Ulaşamadım canım ,sızlerin kullandıgınız surup var mı adı ne acabaCanim bana hemşire öyle bi durumda doktora haber verin size ilaç yazsin demisti. Panik yapma doktorunu ara bence
Xray cihazından geçmeAn itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz
Bende yapamamıştım. Stres yapma bence. Stres arttırır. Aç karnına kayısı ye üzerine şu iç. Bana iyi geldi.Kızlar dün ve bugun buyuk wc mi yapamadım ,transferımın 4.günündeyım .stres oldum napsam ,bol su da içıyorum ama olmuyor
İğnem vardı. Yaptım ne biçim bir şeyse mahvetti ister istemez kastım kendimi. Girmedi bir türlü. Eziyet diye yapmışlar sanki. Sancılanıyor kasıklarım
Merhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorumbenim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺ banada yardımcı olursanız cok sevinirim
Ayy inş canımMerhaba canim, telaslanma hic belirtisi olmayip pozitifi gören çok kişi var
Eyvaah gectim bi kez bisi olmamistir insallahXray cihazından geçme
Merhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorumbenim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺ banada yardımcı olursanız cok sevinirim
Elen canm senin bikac gune cikar sanirim sonuc 5.gun embriyosunda transferden snraki 5 6 .gunde cikiyormusMerhaba canım bende salı günü bi tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Benim test tarihim 31 mayıs olarak söylediler. Bende folikasit, corasprin yarım, günde 3 tane progestan kullanıyorum. İnanki agrı olmasa daha iyi sanki arada bi vuruyor o agrı kasıklarıma ve rahmime diyorum tamam olmadı işte boşuna ümitlenme. Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Hosgeldinnnn mimmea,hepimiz güzel haberlerle buluşalım insallah, belirti olmadan da hamile kalanlar var, o belirti sandiklarimizda kullandığımız ilaçların etkisi aslında, bende senden 1 gün sonra transfer oldum, biraz daha sabır canımMerhaba kızlar bütün yazdıklarınızı okudum. Hamile olanları kutluyorumbenim gibi beklemede olanlarda sabırlar diliyorum inş bizde güzel haberler alırız. salı günü 2 tane 5.gün embriyosu transferi oldum bekliyorum. Sizde kasık ve bel arıları var bende onlarda yok. Benim kasıklarıma dakikalık ağrı girip gidiyor sadece aradabir. Test tarihimi 3 haziran olarak verdiler. Hiç belirti olmaması bir tuhaflık mı acaba günde 6 estrofem içiyorum. 3 tane vajinaya atıyorum ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam. Folikasit corasprin okdapar☺ banada yardımcı olursanız cok sevinirim
Elen canm senin bikac gune cikar sanirim sonuc 5.gun embriyosunda transferden snraki 5 6 .gunde cikiyormus
Hepimiz bu bayram evlatlarla bayram edelim inşallah
sebze sikacaginiz var mi sebze suyu yapip icsen salatalik filan artik mevsim sayilir biraz yemeye calis wcye cikamamak cok zor seni cok iyi anliyorumUlaşamadım canım ,sızlerin kullandıgınız surup var mı adı ne acaba
Canım cok sagol ,birlikte dertlenip birlikte uzulmekne güzel , bu sıcaklıgı gercek hayatta bulamıyoruz .. bolbol kayısı portakal kabak cekırdegı erık havuc yıyıp su içıyorum canım ,inşallah gelecek , dediğin gibi sebze suyu da sıkayımsebze sikacaginiz var mi sebze suyu yapip icsen salatalik filan artik mevsim sayilir biraz yemeye calis wcye cikamamak cok zor seni cok iyi anliyorumama kafana da takma mutlaka wc hissi gelir rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?