• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım git başka bir hastanede tekrar baktır yanlış olma ihtimali de var. Ben de bir yıl önce baktırdım 1.29du bu yıl tekrar baktırdım 2.86 . Hiç moralini bozma her ay yumurtaların oluşuyorsa takılma. Ben o geçen bir yılda kendimi tükettim tekrar batırmanda fayda var
Katılıyorum 0.2 ile hamıle kalan var onemlı olan 1-2 yumurta bile olabılmesi ,olmuş ki tedavıye başlamıssın canım ☺️Allah tamamına erdirir inşallah

Kizlar gunaydinnn, ay sabah sabah icime kurt düştü nasıl yaptım böyle biseyi bilmiorum ama dalgınlığıma geldi dün akşam ben 1 bardak çay içtim ve salak gibi zararlı olabileceği şimdi aklıma geldi offffffff yaaaa

Buraya da yapistirayim. Her topige ekleyesim var hatta her an doktoruma whatsapp dan atabilirim :halay:
8. Gun sonucum. 5. Gun embriyosu

Eklentiler

• 20190526_075418.jpg
    20190526_075418.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 62
Inşallah canım ya nasıl kötü oldum aklıma gelince
Herşeyı takar olduk .ben de buyuk wc mi yaparken cok degıl azıcık bi ıkınır gıbı yaptım ama ıkınmadım , hatta vajinamda biriken crınone jel çıktı baya wc ye baktıgımda ,sonrada kafama taktım ya bişey olduysa diye .Allahım ol derse olur inşallah . Düşünsene hiçkimse normal yolla hamıle kalamaz oyle olsaydı ,çogu hep kabız ,çogu hep cay kahve ıcıyo demi ama

Herşeyı takar olduk .ben de buyuk wc mi yaparken cok degıl azıcık bi ıkınır gıbı yaptım ama ıkınmadım , hatta vajinamda biriken crınone jel çıktı baya wc ye baktıgımda ,sonrada kafama taktım ya bişey olduysa diye .Allahım ol derse olur inşallah . Düşünsene hiçkimse normal yolla hamıle kalamaz oyle olsaydı ,çogu hep kabız ,çogu hep cay kahve ıcıyo demi ama
Gerçekten herşeyden evhamlanir olduk rahat olmak lazım ama ben yapamıyorum ki her an aklımda, ya bisey olursa korkusu yaşıyorum Allaha emanetiz canim artık, su vakit çabucak geçse de belirsizlik bitse...

Canlarim 12.gün değerim 436 cıktı. Çok sukur katlanmış. Yalnız iznim bitti ise basladim dün. Ve yoruluyorum sanırım. Farenjit oldum boğazım agriyo. Işten çıkmayı düşünüyorum ve en azindan kese ve kalp atışını duyup öyle cikayim işten diyorum. Ah Kizlar pozitif görmekle bitmiyo koşturmaca sizler nasilsiniz
Öncelikle tebrikler ederim. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah diğer aşamalarda sorunsuz geçer. Sonrasında geçmiş olsun canım. Özellikle enfeksiyonel hastalıklara dikkat et canım. Insanlar tuhaf karşılamasa keşke ülkemizde maske tak bile derdim. İşin nasıl bilmiyorum. Çok insanla muhatapsan bence de bırak. Ya da rapor almak sorun çıkarır mı ? Rapor almaya uğraşsan tehlikeli dönemleri atlatana kadar.

Kizlar gunaydinnn, ay sabah sabah icime kurt düştü nasıl yaptım böyle biseyi bilmiorum ama dalgınlığıma geldi dün akşam ben 1 bardak çay içtim ve salak gibi zararlı olabileceği şimdi aklıma geldi offffffff yaaaa
Günaydın 🤗 Açık çay serbest kuzum. Bir bardaktan bir şey olmaz hem

4. Gün sabahından günaydınlar kızlar 🙋🏻‍♀️ Bütün yakın uzak akrabalarımı, ilkokuldan üniversiteye arkadaşlarımı, hocalarımı, memurları onların dahi arkadaşlarını gördüğüm acayip kalabalık rüyalarla dolu bir geceydi. Allah ım ölüyor muyum yoksa dedim🤪 Siz de durumlar nasıl
hahah ben de bol bol ruya goruyorum sabah kendime hatirlatmazsam unutuyorum gidiyor ilaclarin yan etkileri arasinda ruya gordurur var mi acaba🤪

ben de sabah kalktim ignemi vurdurdum ordan pazara gittim alisveris yaptim taze sebze meyve icim aciliyor cayyolu pazarinda valla💃🏼💃🏼💃🏼

Back