- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Kesinlikle canım benim eşim ürolojiye bile gitmedi düşün sorun onda olmasına rağmen bi kere deneyelim tüp bebek istedim Şimdi olmazsa gidicekmisin diyorum hiç giderm demiyor delirticek beni
Aynen kanda çıkarsa yaparımHem de ne vicdansızben de o çubukta pozitifi görmek istiyorum hayatimda ilk defa. Kan testi pozitif çıksa da yapicam
Amiiin amin amin insallah canımBana doktorum vermedi o ilaçtan bir kere 5 gün gecikti reglim. Dedim kesin hamileyim. Hiç bu kadar gecikmez. Testi aldım geldim bir de baktıl hasta olmuşum. Ay bir içime oturdu. Dedim en azından şunu yapaydım vicdansız. Aldığımı mı duydun
Ovulasyon testi yaptım bir ay 10. Günden başladım. Tam 14.Gün çift çizgi gördüm. Sanki hamileyim gibi yine de mutlu oldum. O yüzden takip etmeyi bıraktım. Son 1 yıldır ciddi yumurtlama sancısı çekiyorum. Gerek kalmıyordu zaten. Anlaşılıyordu. Gebelik testi bir kere uyguladım hatırladım şimdi . Korunmayı yeni bırakmıştım. O da öncesi lekelenme oldu. Sonra gecikmişti bir iki gün acaba dedim yerleşme miydi. Meraktan yaptım. Neyse göremedim hiçBen adetime 5 gün varken yapmaya başlardım ilk başlarda negatif cıksada inanmazdım içini açar bakardım o kadar çok gebelik testi ve ovulasyon testi kullandımki prof. oldum bu konudahcgde hiç pozitif göremedim o ayrı.
Inşallah cnm aminHayırlısı olsun canım şükür ins sağ salim kucağına al
Canım tebrik ederim. Darısı sağlıkla kucağına alacağın günlere olsun veee bizlereInşallah cnm amin
Insan bi hamile kalayım her ay yapcam diye düşünüyo yani ben azından öyle diyorumAynen kanda çıkarsa yaparım
Bazıları için çok basit bir şeyken bizler için ne kadar lüksInsan bi hamile kalayım her ay yapcam diye düşünüyo yani ben azından öyle diyorum
Canim bende de var ya bel ve kasikKızlar agrınız varmı sizin benim kasıklarımda agrı var bayaböyle olunca ağlayasım geliyor sürekli
An itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmazBanyo ne zaman yaptınız. Bugün yapayım diyorum da. 3'e tamamlasam mı acabaBir de ılık banyo hiç yapamam ürperirim. Bakalım nasıl olacak
Ay o bende de cok oluyo unutmak korkma artik onun onune gecemehiz bitanem bisicik olmazKizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarakallahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek
Tebrik ediyorum canim darisi bizlerin basinaSağol cnm inşallah
An itibariyle yaptim ve ilik suyla cok zor oldu ben kaynar suyla yikanan bi insanim sacimi esim yikadi ama ellerimi cok kaldirmadim. Ve bugun ilk defa disari cikiyorum :) yeter cok yattim bi avm gezcez ordanda sahil falan diyorum ins bisi olmaz
Ayni seyi dusunuyordum postlari okurken...Bazıları için çok basit bir şeyken bizler için ne kadar lükshayat böyle böyle sınıyor işte.
Aynen ya transfer gunu pazartesiydi bugun cumartesi bi cikayim di mi ama:)Bişey olmaz canim rahat rahat gez, bi nefes al. Moral de lazim bize robot değiliz ya
Aynen ya transfer gunu pazartesiydi bugun cumartesi bi cikayim di mi ama:)
ben de dün çıkmıştım hep evde sıkıcı oluyor iyi gezmelerAynen ya transfer gunu pazartesiydi bugun cumartesi bi cikayim di mi ama:)
Aynen öyle bazıları için pismanlikken hamilelik bizim için uğraştırıcı zorlu bi yolBazıları için çok basit bir şeyken bizler için ne kadar lükshayat böyle böyle sınıyor işte.
Inşallah cnm hepimizinTebrik ediyorum canim darisi bizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?