Çok dikkat ettim ama bir ihtimal olabilir canım. Dudaklarım komple uçuk oldu. Korkudan dedim ama belki bağışıklık düştü gribal bir durum oluyor bilmiyorum. Arayacağım canım.Kilyacim cok gecmis olsun üsütmuş olabilir misin? uyanınca hemşireyi ara mutlaka
Canım parol alıp yattım daha iyiyim. Hafif ağrım var. Kahverengi pıhtılar geldi akıntı şeklinde. Sanırım fitille onları dışarı attı öyle tahmin ediyorum. Rahim kendini mi temizliyor nedir bilemedim.Gece gece kafa gitti evet ya opu dan sonra olmuştun afedersin. Dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun gündüz haber ver merak ederiz seni
Amin canım çifte bayram yapalım inşallahAminnn inşallah canım emeklerimiz boşa çıkmasın güzel haberlerimizi paylaşarak kutlayalım bayramı
İyi olduğuna sevindim canım evet olabilir zaten fazla olmamak kaydıyla normal demişlerdi. Kendini kontrol et ona gore ilac verebiliriz dediler. Bende opu dan sonra hiç olmadı mesela. Rabbim bu cektiklerinin mükafatını iyi sonuçlar versin inşallahCanım parol alıp yattım daha iyiyim. Hafif ağrım var. Kahverengi pıhtılar geldi akıntı şeklinde. Sanırım fitille onları dışarı attı öyle tahmin ediyorum. Rahim kendini mi temizliyor nedir bilemedim.
Canım bende transferimin 9.günündeyim. ve benimde kasiklarim agriyo.ilk günden beri bazen az bazen şiddetli. Sen kaçıncı gundesinKızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?
canım bana doktor sıddetlı agrın olursa beklemeden acile git demişti. yınede doktora gozuksen mıParol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.
Aradım olabilir normal. Parol alabilirsiniz. Fitile de devam edin dedicanım bana doktor sıddetlı agrın olursa beklemeden acile git demişti. yınede doktora gozuksen mı
Hafif lekelenmeler olmuştu ama. Böyle pıhtı şeklinde bilemedim. Sanırım içeride kalanları temizliyor. Aradım normal parol alabilirsiniz. Fitile de devam edin dediler. Bakalım inşallah gece de ki gibi olmam. Amiiin canım. Bugün arayacaklar ne stresle bekliyorum anlatamamİyi olduğuna sevindim canım evet olabilir zaten fazla olmamak kaydıyla normal demişlerdi. Kendini kontrol et ona gore ilac verebiliriz dediler. Bende opu dan sonra hiç olmadı mesela. Rabbim bu cektiklerinin mükafatını iyi sonuçlar versin inşallah
Gaz bende de oluyo kizlar ilaclar mi yapiyo bu etkiyi anlamadim yeruer.bel agrisi yer yer kasik bazen sol bacak korktumda bisey mi oldu acaba diye. Gaz icin cok yogurt tuketmemeye calis istersen kiraz cikti kiraz yiyin kiraz ve ananas kabizliga birebir bana kayisidan cok daha etkili geliyor bi de tabi bol su ben normalde de cok icerim simdi daha cok tuketiyorumağrı göbek kalça heryerimde var tam olarak nerem ağrıyor kestiremiyorumben de daha çok şişlik var gaz gibi ama birşey de çıkmıyor hep progestan yüzünden
kuru kayısı iyi fikir ya ben de yapayım sağolasın. en korktuğum şey kabız olmak. yarın yine progestan ampul günüm gelsin ağrılar
bende gaz yapıtı fıtıl acaba gaz sancısı olabılırmıAradım olabilir normal. Parol alabilirsiniz. Fitile de devam edin dediumarım gecede ki gibi olmam.
Öyle bir ağrı değildi canım. Direk yumurtalıklarımın olduğu yer kasıklar belim hatta böbreklerimbende gaz yapıtı fıtıl acaba gaz sancısı olabılırmı
Parol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.
Gaz bende de oluyo kizlar ilaclar mi yapiyo bu etkiyi anlamadim yeruer.bel agrisi yer yer kasik bazen sol bacak korktumda bisey mi oldu acaba diye. Gaz icin cok yogurt tuketmemeye calis istersen kiraz cikti kiraz yiyin kiraz ve ananas kabizliga birebir bana kayisidan cok daha etkili geliyor bi de tabi bol su ben normalde de cok icerim simdi daha cok tuketiyorum
Ahh canım inşallah. 1 tazecik umudum var. Inşallah olur gelir tutunur ve sağlıkla doğar...evet pihtilari atmaya calisiyor olabilir gecmis olsun icerisi temizlensin embriyolara yer acilsin :)
bugun kiraz alalim. gaz icin rezene iyi derler ama simdi bitki olunca riske atmayayim kullanmayacagim onu.
saglik ocagina gidicem birazdan progestan ampul vurulmaya
En guzeli taze meyveler canim bitkilerden bende su donemde uzak duruyorum bu arada yesil erik taze kayisi hepsi cikti aslinda sansli donemdeyiz. Sen progestani kac ml oluyosun benim gunluk her gun aksam gobekten yapiyorum sanirim seninki farkli ilacin adi prolutex benimkinin. Birde fitil var.progestanevet pihtilari atmaya calisiyor olabilir gecmis olsun icerisi temizlensin embriyolara yer acilsin :)
bugun kiraz alalim. gaz icin rezene iyi derler ama simdi bitki olunca riske atmayayim kullanmayacagim onu.
saglik ocagina gidicem birazdan progestan ampul vurulmaya
En guzeli taze meyveler canim bitkilerden bende su donemde uzak duruyorum bu arada yesil erik taze kayisi hepsi cikti aslinda sansli donemdeyiz. Sen progestani kac ml oluyosun benim gunluk her gun aksam gobekten yapiyorum sanirim seninki farkli ilacin adi prolutex benimkinin. Birde fitil var.progestan
Hâlâ aramadılar heyecandan ölebilirim
Ay bir de ben bu fitili soracağım. Atıyorum gidiyor hatta kalkmıyorum yarım saat. Su ile ıslatıyorum gitmiyor diye hemşire yapabilirsiniz demiş. Öyle iyi gidiyor. Yine de akmış oluyor hep.progestan gunde 3 kez 2ser tane fitil yapiyorum ama cogu cikiyor cok etkili olmuyo gibi
iki gunde bir sefer de ampul vurduruyorum kalcadan
doktorum hergun yazmamis onu
yaa okadar tanidik ki bu hissettiklerin
Hayırlısı olsun bol bol dinlen canım kabak çekirdeği ananas ye tutunmaya yardımcı olur inşallah güzel haberler alirsinKızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmuskorkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Yaa biz sana.demistik bence.bu surecteki dn kolay kisim dinlenmene bak artik canim ins hersey cok guzel olur ilaclarini aksatma hepimiz bebislerimize kavusucaz inaniyorum :)Kızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmuskorkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?