• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Gece gece kafa gitti evet ya opu dan sonra olmuştun afedersin. Dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun gündüz haber ver merak ederiz seni
Canım parol alıp yattım daha iyiyim. Hafif ağrım var. Kahverengi pıhtılar geldi akıntı şeklinde. Sanırım fitille onları dışarı attı öyle tahmin ediyorum. Rahim kendini mi temizliyor nedir bilemedim.

Canım parol alıp yattım daha iyiyim. Hafif ağrım var. Kahverengi pıhtılar geldi akıntı şeklinde. Sanırım fitille onları dışarı attı öyle tahmin ediyorum. Rahim kendini mi temizliyor nedir bilemedim.
İyi olduğuna sevindim canım evet olabilir zaten fazla olmamak kaydıyla normal demişlerdi. Kendini kontrol et ona gore ilac verebiliriz dediler. Bende opu dan sonra hiç olmadı mesela. Rabbim bu cektiklerinin mükafatını iyi sonuçlar versin inşallah :dua::dua::dua:

Kızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?
Canım bende transferimin 9.günündeyim. ve benimde kasiklarim agriyo.ilk günden beri bazen az bazen şiddetli. Sen kaçıncı gundesin

Parol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.
canım bana doktor sıddetlı agrın olursa beklemeden acile git demişti. yınede doktora gozuksen mı

İyi olduğuna sevindim canım evet olabilir zaten fazla olmamak kaydıyla normal demişlerdi. Kendini kontrol et ona gore ilac verebiliriz dediler. Bende opu dan sonra hiç olmadı mesela. Rabbim bu cektiklerinin mükafatını iyi sonuçlar versin inşallah :dua::dua::dua:
Hafif lekelenmeler olmuştu ama. Böyle pıhtı şeklinde bilemedim. Sanırım içeride kalanları temizliyor. Aradım normal parol alabilirsiniz. Fitile de devam edin dediler. Bakalım inşallah gece de ki gibi olmam. Amiiin canım. Bugün arayacaklar ne stresle bekliyorum anlatamam 😔

ağrı göbek kalça heryerimde var tam olarak nerem ağrıyor kestiremiyorum :KK70: ben de daha çok şişlik var gaz gibi ama birşey de çıkmıyor hep progestan yüzünden

kuru kayısı iyi fikir ya ben de yapayım sağolasın. en korktuğum şey kabız olmak. yarın yine progestan ampul günüm gelsin ağrılar :KK70:
Gaz bende de oluyo kizlar ilaclar mi yapiyo bu etkiyi anlamadim yeruer.bel agrisi yer yer kasik bazen sol bacak korktumda bisey mi oldu acaba diye. Gaz icin cok yogurt tuketmemeye calis istersen kiraz cikti kiraz yiyin kiraz ve ananas kabizliga birebir bana kayisidan cok daha etkili geliyor bi de tabi bol su ben normalde de cok icerim simdi daha cok tuketiyorum

bende gaz yapıtı fıtıl acaba gaz sancısı olabılırmı
Öyle bir ağrı değildi canım. Direk yumurtalıklarımın olduğu yer kasıklar belim hatta böbreklerim😬 yüksek volume de regl sancısı gibiydi. Sonrası işte akıntılar oldu. Bakayım bugünde kullanayım fitili belli olur az çok neden olduğu

Parol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.

evet pihtilari atmaya calisiyor olabilir gecmis olsun icerisi temizlensin embriyolara yer acilsin :)

Gaz bende de oluyo kizlar ilaclar mi yapiyo bu etkiyi anlamadim yeruer.bel agrisi yer yer kasik bazen sol bacak korktumda bisey mi oldu acaba diye. Gaz icin cok yogurt tuketmemeye calis istersen kiraz cikti kiraz yiyin kiraz ve ananas kabizliga birebir bana kayisidan cok daha etkili geliyor bi de tabi bol su ben normalde de cok icerim simdi daha cok tuketiyorum

bugun kiraz alalim. gaz icin rezene iyi derler ama simdi bitki olunca riske atmayayim kullanmayacagim onu.
saglik ocagina gidicem birazdan progestan ampul vurulmaya

evet pihtilari atmaya calisiyor olabilir gecmis olsun icerisi temizlensin embriyolara yer acilsin :)

bugun kiraz alalim. gaz icin rezene iyi derler ama simdi bitki olunca riske atmayayim kullanmayacagim onu.
Ahh canım inşallah. 1 tazecik umudum var. Inşallah olur gelir tutunur ve sağlıkla doğar...

En guzeli taze meyveler canim bitkilerden bende su donemde uzak duruyorum bu arada yesil erik taze kayisi hepsi cikti aslinda sansli donemdeyiz. Sen progestani kac ml oluyosun benim gunluk her gun aksam gobekten yapiyorum sanirim seninki farkli ilacin adi prolutex benimkinin. Birde fitil var.progestan

En guzeli taze meyveler canim bitkilerden bende su donemde uzak duruyorum bu arada yesil erik taze kayisi hepsi cikti aslinda sansli donemdeyiz. Sen progestani kac ml oluyosun benim gunluk her gun aksam gobekten yapiyorum sanirim seninki farkli ilacin adi prolutex benimkinin. Birde fitil var.progestan

progestan gunde 3 kez 2ser tane fitil yapiyorum ama cogu cikiyor cok etkili olmuyo gibi
iki gunde bir sefer de ampul vurduruyorum kalcadan
doktorum hergun yazmamis onu

Hâlâ aramadılar heyecandan ölebilirim :110:

yaa okadar tanidik ki bu hissettiklerin

progestan gunde 3 kez 2ser tane fitil yapiyorum ama cogu cikiyor cok etkili olmuyo gibi
iki gunde bir sefer de ampul vurduruyorum kalcadan
doktorum hergun yazmamis onu

yaa okadar tanidik ki bu hissettiklerin
Ay bir de ben bu fitili soracağım. Atıyorum gidiyor hatta kalkmıyorum yarım saat. Su ile ıslatıyorum gitmiyor diye hemşire yapabilirsiniz demiş. Öyle iyi gidiyor. Yine de akmış oluyor hep.

Kızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmus🤗🤗🤗 korkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun bol bol dinlen canım kabak çekirdeği ananas ye tutunmaya yardımcı olur inşallah güzel haberler alirsin 😍

Kızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmus🤗🤗🤗 korkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Yaa biz sana.demistik bence.bu surecteki dn kolay kisim dinlenmene bak artik canim ins hersey cok guzel olur ilaclarini aksatma hepimiz bebislerimize kavusucaz inaniyorum :)

Back