- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz için güzel haberler olsun inşallahHayırlısı olsun bol bol dinlen canım kabak çekirdeği ananas ye tutunmaya yardımcı olur inşallah güzel haberler alirsin
Kizlar beta hcg yi nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben doktorumla ayni sehirde degilim maalesef. Aile hekiminde yaptırsam cok mu gec cikar? Oncesinde idrar testi yapmayi da istemiyorum çatlarım 3 saat falan sürerse
desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar, hakliymissiniz boşuna gerilmisim çok şükür oldu bitti herşey çok güzel olacak ✌✌✌Yaa biz sana.demistik bence.bu surecteki dn kolay kisim dinlenmene bak artik canim ins hersey cok guzel olur ilaclarini aksatma hepimiz bebislerimize kavusucaz inaniyorum :)
Kızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmus korkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Kizlar beta hcg yi nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben doktorumla ayni sehirde degilim maalesef. Aile hekiminde yaptırsam cok mu gec cikar? Oncesinde idrar testi yapmayi da istemiyorum çatlarım 3 saat falan sürerse
Insallahhhh canim hepimiz içinhayırlı olsun pozitifi gör inşallah
Haydi geçmiş olsun korkularina. Canım şimdiden hayırlı olsun bu bayram sana da ikinci bayram olsun inşallah canım. Sonucun güzel olsun inşallahKızlar transferim oldu çok şükür gerçekten korkulcak bisey yokmus korkudan nasıl bittiğini anlamadım bile, test günüm 7 haziran, Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Inşallah meralim çok teşekkür ederim hepimiz için çifte bayram olsun insallahhhhhHaydi geçmiş olsun korkularina. Canım şimdiden hayırlı olsun bu bayram sana da ikinci bayram olsun inşallah canım. Sonucun güzel olsun inşallah
Ben ilk sağlık ocağında yaptırdım sbh verdim öğleden sonra çıktı özelde 1 saate çıkıyor sonradan değiştirme laboratuvar sonuçlar yanlış çıkıyor ilk başladığım yerde devam et yaniKizlar beta hcg yi nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben doktorumla ayni sehirde degilim maalesef. Aile hekiminde yaptırsam cok mu gec cikar? Oncesinde idrar testi yapmayi da istemiyorum çatlarım 3 saat falan sürerse
Ben günaşırı gonal f (150)ve menogon kullandım(2toz bi su başlayıp üçüncü günden sonra 3toz bi su olarak devam etti) beşinci günden sonra da yumurtalar kontrol dışında çatlamasın diye koruma iğnesi cetrotide kullandım. Ama hiç kontrol olmamasını bilemedim, benim doktorum bir gün durup birgün kontrole gitmemi istemişti her gittiğimde de önce kan verip sonra muayeneye çıktım,yumurtaların gelişimini takip ettiler muayenemden birkaç saat sonra da kan sonucuma göre ilaç dozuna karar vererek bilgilendirdiler.. On gün sürdü benim iğnelerim, 11folikül görünse de malesef iki tane sağlam yumurtam çıktı bir tanesi döllendi bölündü ve 2.gün transfer oldu. Pazartesiyi iple çekiyorum kan tahlili için..Hayırlı olsun inşallah. Bana da bugün kan tahlili ve ultrasona bakıldı. Başlamakta sakınca görmedi doktor. Merional ve fostimon başlattı son 3 gün sabahta cedrotide diye bir ilaç. Fotimon 2 kutu kullanacağım her seferde ama. Amh düşüklüğü var bende. Hatta yerlerde 9 gün bu şekilde bir çizelge verdi. Sonra bakılacak uygun görürse çatlama iğnesi yapacağız denildi. Arada hiç kontrole çağırmadı. Şaşırdım. Sizin nasıl ? Bir poşet ilaç gözüm korktu ama bakalım şu güzel ayın hürmetine belki güzel sonuçlar alırız.
Canım bir hafta kullanmış oldum ve 8. Gün kontrole çağırırım. 9 gün diye hesaplamıştım ben. Neyse ondan sonra ki 2 gün her gün gittim muayene oldum. Yumurtalarım toplandı. 8 taneydi 5 i olgunmuş ama 1 tanesi döllenebilmiş. Onu bekliyoruz transfer için inşallah. Sorun çıkmadı şükür muayene konusunda. Endişe etmiştim baya. İnşallah güzel sonucu alırsın. Bekleyen herkesle...Ben günaşırı gonal f (150)ve menogon kullandım(2toz bi su başlayıp üçüncü günden sonra 3toz bi su olarak devam etti) beşinci günden sonra da yumurtalar kontrol dışında çatlamasın diye koruma iğnesi cetrotide kullandım. Ama hiç kontrol olmamasını bilemedim, benim doktorum bir gün durup birgün kontrole gitmemi istemişti her gittiğimde de önce kan verip sonra muayeneye çıktım,yumurtaların gelişimini takip ettiler muayenemden birkaç saat sonra da kan sonucuma göre ilaç dozuna karar vererek bilgilendirdiler.. On gün sürdü benim iğnelerim, 11folikül görünse de malesef iki tane sağlam yumurtam çıktı bir tanesi döllendi bölündü ve 2.gün transfer oldu. Pazartesiyi iple çekiyorum kan tahlili için..
İnşallah.. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallahCanım bir hafta kullanmış oldum ve 8. Gün kontrole çağırırım. 9 gün diye hesaplamıştım ben. Neyse ondan sonra ki 2 gün her gün gittim muayene oldum. Yumurtalarım toplandı. 8 taneydi 5 i olgunmuş ama 1 tanesi döllenebilmiş. Onu bekliyoruz transfer için inşallah. Sorun çıkmadı şükür muayene konusunda. Endişe etmiştim baya. İnşallah güzel sonucu alırsın. Bekleyen herkesle...
Selam Kilya bendede.amh dusuklugu vardi 4.yumurta toplando 3u dollendi 2 si 5.gun 1 tanesi 6Hayırlı olsun inşallah. Bana da bugün kan tahlili ve ultrasona bakıldı. Başlamakta sakınca görmedi doktor. Merional ve fostimon başlattı son 3 gün sabahta cedrotide diye bir ilaç. Fotimon 2 kutu kullanacağım her seferde ama. Amh düşüklüğü var bende. Hatta yerlerde 9 gün bu şekilde bir çizelge verdi. Sonra bakılacak uygun görürse çatlama iğnesi yapacağız denildi. Arada hiç kontrole çağırmadı. Şaşırdım. Sizin nasıl ? Bir poşet ilaç gözüm korktu ama bakalım şu güzel ayın hürmetine belki güzel sonuçlar alırız.
Eski yazdıklarım canım onlar. Benim 8 tane toplandı 5 olgun ama 1 tanesi sadece döllendi. O da yarına transfer olacak eğer aksilik çıkmazsa aşırı heyecanlıyım...Selam Kilya bendede.amh dusuklugu vardi 4.yumurta toplando 3u dollendi 2 si 5.gun 1 tanesi 6
Gune.gelip donduruldu gepsi blast oldu asiri korkuyodum olmazsa az olursa bos cikarsa falan diye hic oyle olmadi az olsun oz olsun bizim olsun. Ilaclardan korkma benmde cok ilacm vardi hayirlisi olur ins
Ben saklamadım. Hastanede yaptırıyordum. Onlara bırakıyordum kalan suları. Belki kullanılır diye. Bizim işimize yaramaz. Her ilaçtan çıkıyor nasılsa. Sen bilirsin yinede. İstersen bitene kadar kalsın. Sonra atarsın canım...ya arkadaslar ben menapur kullanıyorum. bır kutuda 5 toz 5 de su var. tek seferde 4 toz ve bır su kullanıyorum. dıger suları saklamalı mıyım?
İnşallah canımInşallah meralim çok teşekkür ederim hepimiz için çifte bayram olsun insallahhhhh
Aa cok ozur yeni uyari geldi gibi oldu bana bi tane bitanedir bisey cikmaz yarin transferdn snra yaz ins hersy guzel olcakEski yazdıklarım canım onlar. Benim 8 tane toplandı 5 olgun ama 1 tanesi sadece döllendi. O da yarına transfer olacak eğer aksilik çıkmazsa aşırı heyecanlıyım...
Estf. Olur canım yazarım hala endişeliyim. Inşallah sorun çıkmazAa cok ozur yeni uyari geldi gibi oldu bana bi tane bitanedir bisey cikmaz yarin transferdn snra yaz ins hersy guzel olcak
sagol canım.bu arada yarın transferın olacak degıl mı?inşallah sımsıkı tutunur sana embrıyon. bende oncekı denemem de tek yumurta toplanmıstı. oda ıyı kalıte ıdı . ama maalesef negatıf oldu. yaptırdıgım yerde tek yumurta transferı olup sonradan bolunup ıkız olanlarda var:) umarım senın ıcın en hayırlısı olur.Ben saklamadım. Hastanede yaptırıyordum. Onlara bırakıyordum kalan suları. Belki kullanılır diye. Bizim işimize yaramaz. Her ilaçtan çıkıyor nasılsa. Sen bilirsin yinede. İstersen bitene kadar kalsın. Sonra atarsın canım...