- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Damardan almayı kendim istedim. Okumuştum serum tedavisi tüp bebek tedavi başarısını artırıyor diye. Doktorumda onayladı. Başladık. Gebeliğin 12. Haftasına kadar devam edicem. Canım ben ik bi kaç günden beri adet olucak gibi kasik ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum.Cevabin icin cok tesekkurederim. Damardan almakta guzel aslinda vitaminler yeterli olmayabiliyor. Kacinci gunundeydin agrin oluyormu peki hic
Canım bu mübarek ramazan ayında rabbim seninde guzel sonuclar almani nasip etsin. Hayırlı haberler ver bize inşallahInşallah kızlar spekulumdan çok stres oldum, bi an once yarin olsun, geçecek inşallah güzel haberlere diyelim ✌✌✌
Kayısının üstüne tanımamağrı göbek kalça heryerimde var tam olarak nerem ağrıyor kestiremiyorumben de daha çok şişlik var gaz gibi ama birşey de çıkmıyor hep progestan yüzünden
kuru kayısı iyi fikir ya ben de yapayım sağolasın. en korktuğum şey kabız olmak. yarın yine progestan ampul günüm gelsin ağrılar
Lülülü teyteyteyKızlar çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şükürler olsun. Halay çekebiliriz
Extra ücret diyeceğime estradiol demişim. Nasıl empoze olmuşsam sürece. Hormonlarla tahlillerle uğraşıyorum hala
Kızlar şu an ağrıdan yatamıyorum. Nefesimi kesiyor. Müthiş sancım başladı. Böyle değildim niye oldu acaba. Progestan fitillden mi ki. Resmen iki büklümüm. Pazartesi oldu opu. Bugün çarşamba bu kadar ağrım ilk defa oldu.Çooook teşekkür ederim Kilyacım, bu arada seninde embriyon sağlıkla tutunur inşallah hayata, benimde 5 tane almışlardı. 5 i de döllendi ama 2 sinin gelişimi 3. Ve 4. Gün durdu. 3 embriyom kaldı. 1 tanesi 5aa, 2 tanesi 5ab idi. Embriyolog 2 taneyi dondurmak istiyoruz dedi. Dondurduk estradiol ücret vererek. Canını sıkma sakın. Sen ona olumlu enerji gönder. İnşallah tutunacak
Canım bu kadar şiddetli neden ağrı çekiyorsun bimiyorum ama opu 'dan sonra oluşabilecek ağrılara karşı parol içebilirsin diye biliyorumKızlar şu an ağrıdan yatamıyorum. Nefesimi kesiyor. Müthiş sancım başladı. Böyle değildim niye oldu acaba. Progestan fitillden mi ki. Resmen iki büklümüm. Pazartesi oldu opu. Bugün çarşamba bu kadar ağrım ilk defa oldu.
Bilmiyorum ben de niye oldu. Enfeksiyon mu kaptım diye korkuyorum şu anCanım bu kadar şiddetli neden ağrı çekiyorsun bimiyorum ama opu 'dan sonra oluşabilecek ağrılara karşı parol içebilirsin diye biliyorum
Canım acil yakınsa bir git görün istersen. Tutunma mi dicem ama bilmiyorum. Çok geçmiş olsunBilmiyorum ben de niye oldu. Enfeksiyon mu kaptım diye korkuyorum şu anböyle ağrım olmamıştı bu iki günde. Birden gece ağrı saplandı. Hâlâ devam ediyor.
Daha transfer filan olmadı ki... Parol aldım. Devam ederse mecbur giderim. Şu halde muayene de kaldıramam. Sağ ol canım. İnşallah geçer yüzüstü yattım filan diyedir ne bileyim.Canım acil yakınsa bir git görün istersen. Tutunma mi dicem ama bilmiyorum. Çok geçmiş olsun
Kızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?Canım bu kadar şiddetli neden ağrı çekiyorsun bimiyorum ama opu 'dan sonra oluşabilecek ağrılara karşı parol içebilirsin diye biliyorum
Gece gece kafa gitti evet ya opu dan sonra olmuştun afedersin. Dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun gündüz haber ver merak ederiz seniDaha transfer filan olmadı ki... Parol aldım. Devam ederse mecbur giderim. Şu halde muayene de kaldıramam. Sağ ol canım. İnşallah geçer yüzüstü yattım filan diyedir ne bileyim.
Canım evet oluyor ilk günler daha yoğundu o agri tamam dedim regl oluyorum. Ama ilk transferimden sonra da olmuştu ondan pek takmadım. Bu sefer ekstradan bel ağrım da var. Hani bilmesem bugün yarın regl olcam derim.Kızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?
Aminnn inşallah canım emeklerimiz boşa çıkmasın güzel haberlerimizi paylaşarak kutlayalım bayramıCanım bu mübarek ramazan ayında rabbim seninde guzel sonuclar almani nasip etsin. Hayırlı haberler ver bize inşallah
Kilyacim cok gecmis olsun üsütmuş olabilir misin? uyanınca hemşireyi ara mutlakaBilmiyorum ben de niye oldu. Enfeksiyon mu kaptım diye korkuyorum şu anböyle ağrım olmamıştı bu iki günde. Birden gece ağrı saplandı. Hâlâ devam ediyor.
Lülülü teyteytey
[/QUOTE
Kizlar bayrama kadar halay ekibini tamamlicaz insallahhhhhh
Extra ücret diyeceğime estradiol demişim. Nasıl empoze olmuşsam sürece. Hormonlarla tahlillerle uğraşıyorum hala
Ay ben de diyorum ki acaba dondurunca embriyoya estradiol takviyesi mi veriliyor
benim de opu gunu oyleydi ama azalarak bitti progestana alerjin filan olmasin sakinKızlar şu an ağrıdan yatamıyorum. Nefesimi kesiyor. Müthiş sancım başladı. Böyle değildim niye oldu acaba. Progestan fitillden mi ki. Resmen iki büklümüm. Pazartesi oldu opu. Bugün çarşamba bu kadar ağrım ilk defa oldu.
Parol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.benim de opu gunu oyleydi ama azalarak bitti progestana alerjin filan olmasin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?