• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başladım bugün iğnelerimin ikinci günü menopur 75 ıu iki şişeye boşaltıp kullanıyorum ve gonal 450 ıu 150 cc ye kadar çekip vuruyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. ilk denememiz Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. ankara Gürgan klinik Ziya hocada tedavi görüyoruz. Erkek infertilite kaynaklı sorunumuz.

merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başladım bugün iğnelerimin ikinci günü menopur 75 ıu iki şişeye boşaltıp kullanıyorum ve gonal 450 ıu 150 cc ye kadar çekip vuruyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. ilk denememiz Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. ankara Gürgan klinik Ziya hocada tedavi görüyoruz. Erkek infertilite kaynaklı sorunumuz.
Tedavini hayırlı olsun canım, bende gürgan klinik te tedavi oldum

hayırlı olsun tedavınız bende bugun 3. ıgneı oldum. gonal 75 menopur 300 kullanıyorum bende amh dusuk cok merak edıyorum kac yumurtam olacak.

hayırlı olsun tedavınız bende bugun 3. ıgneı oldum. gonal 75 menopur 300 kullanıyorum bende amh dusuk cok merak edıyorum kac yumurtam olacak.
sağol canım senin de tedavin hayırlı olsun. yumurtalar ve rahim için gayet güzel dedi doktor spermler istediğimiz gibi olursa güzel sonuç alacağız inşallah dedi. ben de merak ediyorum ilk muayenemde altı yumurta yuvası gördü cuma sabah kontrolüm var. bakalım nasıl olacak. siz nerede tedavi görüyorsunuz

Hayırlı olsun canım tedavin bizimde erkek infertilitesi dün transferim oldu korkum var çok fazla ilk denememiz. Senin ilk denemen mi bide eşinin sonucları nasıldı acaba?

Canım bende transferimin 9.günündeyim. ve benimde kasiklarim agriyo.ilk günden beri bazen az bazen şiddetli. Sen kaçıncı gundesin
Benimde bu gün 9. Günüm. Dediğin gibi bazen az küçük küçül, bazen ise şiddetti nefesimi kesiyor. Normaldir inşallah yarın doktora gideceğim.

Hayırlı olsun canım tedavin bizimde erkek infertilitesi dün transferim oldu korkum var çok fazla ilk denememiz. Senin ilk denemen mi bide eşinin sonucları nasıldı acaba?
transferin hayırlı olsun güzel haberler ver bize inşallah. bizim de ilk denememiz. eşimin hormonları normal canım eşim tese ameliyatı oldu çıkan spermleri dondurmuştuk yumurtalarımın toplandığı gün onları çözüp kullanacaklar. siz nerde tedavi oluyorsunuz canım. rahat ol transferinin keyfini çıkar canım bize de nasip olur inşallah

transferin hayırlı olsun güzel haberler ver bize inşallah. bizim de ilk denememiz. eşimin hormonları normal canım eşim tese ameliyatı oldu çıkan spermleri dondurmuştuk yumurtalarımın toplandığı gün onları çözüp kullanacaklar. siz nerde tedavi oluyorsunuz canım. rahat ol transferinin keyfini çıkar canım bize de nasip olur inşallah

Ben bursa pembe mavi hastanesinde tedavi oldum canım sen nerde oluyorsun. Benim eşimde sperm cıkışı var ama sayı cok düşük ileri hız 0 morfoloji bozuk. Tabiki herşey allahtan umarım ilk denememizde hamile kalırız💕

Ben bursa pembe mavi hastanesinde tedavi oldum canım sen nerde oluyorsun. Benim eşimde sperm cıkışı var ama sayı cok düşük ileri hız 0 morfoloji bozuk. Tabiki herşey allahtan umarım ilk denememizde hamile kalırız💕
biz ankara gürgan klinikte canım. inşallah güzel haberler alacağız

Teşekkür ederim cnm, aslında Dr um lokman hekimden, oranın gürgan klinik le anlaşması var, opu gürgan da oldu, 2 tane blastosist donduruldu geçen ay, Allah nasip ederse, salı gibi falan transfer olucak, iğneli tedavi 8 gün sürdü benim

Canım tedavin hayırlı olsun Rabbim bu ramazan ayında seninde yüzüne gülsün güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah. :dua: :dua: :dua:

sagol canım.bu arada yarın transferın olacak degıl mı?inşallah sımsıkı tutunur sana embrıyon. bende oncekı denemem de tek yumurta toplanmıstı. oda ıyı kalıte ıdı . ama maalesef negatıf oldu. yaptırdıgım yerde tek yumurta transferı olup sonradan bolunup ıkız olanlarda var:) umarım senın ıcın en hayırlısı olur.
Aynen canım nasipse yarın olacak. Çook teşekkür ederim. Kalitesi hakkında pek bilgim yok benim. Yarın görmüş olacağız. İnşallah benim için de sizler için de en iyi ve hayırlısı neyse o olsun... 🏵

bende yarın gıdıcem transfere ama devlet hastanesı oldugu ıcın embrıyonun olusup olusmadıgını bılemıyorum. cuma gunu transfere gıdıcegımde ogrenıcekmışım. gerılım dizisi gibi :KK43:
Kaderella benim transferim de dün oldu, o kadar çok korkmuştum ki boşuna üzmüşüm kendimi, inan bana olayın heyecanindan nasıl bittiğini anlamiosun bile, acı kesinlikle yok, 5 dk sürdü sürmedi anın tadını çıkar canım, transfere cagirdiklarina gore embriyo olusmustur icin rahat olsun, güzel haberlerle insallah🤲🤲🤲

bende yarın gıdıcem transfere ama devlet hastanesı oldugu ıcın embrıyonun olusup olusmadıgını bılemıyorum. cuma gunu transfere gıdıcegımde ogrenıcekmışım. gerılım dizisi gibi :KK43:
Canım transfere gideceğine göre mutlaka oluşmuştur. Hiç bilgi vermiyorlar mi o_O

Back