• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Cevabin icin cok tesekkurederim. Damardan almakta guzel aslinda vitaminler yeterli olmayabiliyor. Kacinci gunundeydin agrin oluyormu peki hic
Damardan almayı kendim istedim. Okumuştum serum tedavisi tüp bebek tedavi başarısını artırıyor diye. Doktorumda onayladı. Başladık. Gebeliğin 12. Haftasına kadar devam edicem. Canım ben ik bi kaç günden beri adet olucak gibi kasik ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum.

ağrı göbek kalça heryerimde var tam olarak nerem ağrıyor kestiremiyorum :KK70: ben de daha çok şişlik var gaz gibi ama birşey de çıkmıyor hep progestan yüzünden

kuru kayısı iyi fikir ya ben de yapayım sağolasın. en korktuğum şey kabız olmak. yarın yine progestan ampul günüm gelsin ağrılar :KK70:
Kayısının üstüne tanımam :KK48: ah ah o ampuller acısı ağrı sonuç ayrı ağlasak mi gülsek mi :confused::confused:

Çooook teşekkür ederim Kilyacım, bu arada seninde embriyon sağlıkla tutunur inşallah hayata, benimde 5 tane almışlardı. 5 i de döllendi ama 2 sinin gelişimi 3. Ve 4. Gün durdu. 3 embriyom kaldı. 1 tanesi 5aa, 2 tanesi 5ab idi. Embriyolog 2 taneyi dondurmak istiyoruz dedi. Dondurduk estradiol ücret vererek. Canını sıkma sakın. Sen ona olumlu enerji gönder. İnşallah tutunacak 🙌🏻😊
Kızlar şu an ağrıdan yatamıyorum. Nefesimi kesiyor. Müthiş sancım başladı. Böyle değildim niye oldu acaba. Progestan fitillden mi ki. Resmen iki büklümüm. Pazartesi oldu opu. Bugün çarşamba bu kadar ağrım ilk defa oldu.

Kızlar şu an ağrıdan yatamıyorum. Nefesimi kesiyor. Müthiş sancım başladı. Böyle değildim niye oldu acaba. Progestan fitillden mi ki. Resmen iki büklümüm. Pazartesi oldu opu. Bugün çarşamba bu kadar ağrım ilk defa oldu.
Canım bu kadar şiddetli neden ağrı çekiyorsun bimiyorum ama opu 'dan sonra oluşabilecek ağrılara karşı parol içebilirsin diye biliyorum

Canım bu kadar şiddetli neden ağrı çekiyorsun bimiyorum ama opu 'dan sonra oluşabilecek ağrılara karşı parol içebilirsin diye biliyorum
Bilmiyorum ben de niye oldu. Enfeksiyon mu kaptım diye korkuyorum şu an 😢 böyle ağrım olmamıştı bu iki günde. Birden gece ağrı saplandı. Hâlâ devam ediyor.

Bilmiyorum ben de niye oldu. Enfeksiyon mu kaptım diye korkuyorum şu an 😢 böyle ağrım olmamıştı bu iki günde. Birden gece ağrı saplandı. Hâlâ devam ediyor.
Canım acil yakınsa bir git görün istersen. Tutunma mi dicem ama bilmiyorum. Çok geçmiş olsun

Canım acil yakınsa bir git görün istersen. Tutunma mi dicem ama bilmiyorum. Çok geçmiş olsun
Daha transfer filan olmadı ki... Parol aldım. Devam ederse mecbur giderim. Şu halde muayene de kaldıramam. Sağ ol canım. İnşallah geçer yüzüstü yattım filan diyedir ne bileyim.

Kızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?

Daha transfer filan olmadı ki... Parol aldım. Devam ederse mecbur giderim. Şu halde muayene de kaldıramam. Sağ ol canım. İnşallah geçer yüzüstü yattım filan diyedir ne bileyim.
Gece gece kafa gitti evet ya opu dan sonra olmuştun afedersin. Dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun gündüz haber ver merak ederiz seni

Kızlar benimde çok ağrım oluyor 3 gündür kasıklarım patlayacak sanıyorum. Gaz ağrısı gibidir. Adet ağrısı gibide. Sanırım Adet ağrımın En yüksek volume halini yaşıyorum adeta. Gece 1-2 arası Yarım saati bulmuyor. Meral sende var mı kaşık ağırıs ?
Canım evet oluyor ilk günler daha yoğundu o agri tamam dedim regl oluyorum. Ama ilk transferimden sonra da olmuştu ondan pek takmadım. Bu sefer ekstradan bel ağrım da var. Hani bilmesem bugün yarın regl olcam derim.

Kilyacim cok gecmis olsun üsütmuş olabilir misin? uyanınca hemşireyi ara mutlaka

benim de opu gunu oyleydi ama azalarak bitti progestana alerjin filan olmasin sakin

benim de opu gunu oyleydi ama azalarak bitti progestana alerjin filan olmasin sakin
Parol iyi geldi gibi hala var ama çok değil. Kahverengi pıhtılar geldi. Yeni değil içeride kalmış olan kan sanırım fitille onu dışarı atıyor. Yine de bugün koymaya cesaretim yok.

Back