- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Canım şimdi gördüm yazını ben transfer olduğum günden itibaren hergün kabak çekirdeği yiyorum sebze ağırlıklı yemeğe çalışıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Vitamin olarak sadece folik asit içiyorumKizlar neen kimse yazmadi transfer olan arkdslar neler yapuyosunuz "(
Selam camim ben simdi bile ananas kestiriyorum esime :) ananasi 2.gunde 1 e dusuriyim en iyisi. Kafein sknti bende.kahve bagmlisiym ama uzal duruyorum cayida benim doktorum acik cay seklinde sinirsiz vermisti sikinti yokmus mesaj attigin icin cok tesekkurler. Peki agri durumun nedir benm kasik agrilarim basladi bugun 2. Gunumdeselamlar forumda ananas için transfere kadar yenilmesi gerektiğini okumuştum. Kahve bağımlısıyım onu kestim bu aralar. Kafein tutunmayı olumsuz etkileyebiliyor. Bir de kabız olmamaya çalışıyorum. Çay içiyorum ama sakıncası yoktur umarım. Kahvaltıda yumurta peynir zeytin. Omega3 ve dvit alıyorum. Gaz için bir çare var mıdır :)
Canım bende aynı sen gibi günde bir kahve içerdim şuan maalesef bende içemiyorum. Kahvaltıda en az 3 bardak çay içerdim. Onuda 1 e düşürdüm. Ben sürekli kabızlık çektiğim için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı yiyorum. Bide senin dediğin omega3 u ben serum olarak haftalık damardan alıyorumselamlar forumda ananas için transfere kadar yenilmesi gerektiğini okumuştum. Kahve bağımlısıyım onu kestim bu aralar. Kafein tutunmayı olumsuz etkileyebiliyor. Bir de kabız olmamaya çalışıyorum. Çay içiyorum ama sakıncası yoktur umarım. Kahvaltıda yumurta peynir zeytin. Omega3 ve dvit alıyorum. Gaz için bir çare var mıdır :)
Evet yapıldı canım sanırımmikroçip yapıldı mı acaba?
sen de dün mü transfer oldun?
Cevabin icin cok tesekkurederim. Damardan almakta guzel aslinda vitaminler yeterli olmayabiliyor. Kacinci gunundeydin agrin oluyormu peki hicCanım bende aynı sen gibi günde bir kahve içerdim şuan maalesef bende içemiyorum. Kahvaltıda en az 3 bardak çay içerdim. Onuda 1 e düşürdüm. Ben sürekli kabızlık çektiğim için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı yiyorum. Bide senin dediğin omega3 u ben serum olarak haftalık damardan alıyorum
Inşallah kızlar spekulumdan çok stres oldum, bi an once yarin olsun, geçecek inşallah güzel haberlere diyelim ✌✌✌Citacita hic korkma o kadar.basit oluyoki normalde vajinal kontroldr ben cok agri cekerdim bunda cok rahat oluyo anlamadim bile transferi sonra ekrana bakinca orda nokta kadarcik yavrunu gorunce herseyi unutucan stres yok
evet canım ıkıncı gun dollenen olabılıyormus nadırende olsa..
[/QUOT
Ah beni bulur mu ki ? Bir söz vardı. Güneşli günde yıldırım çarpar diyeevet canım ıkıncı gun dollenen olabılıyormus nadırende olsa..
Ah canım inşallah. Bizlere umut oluyor...Canim benmde 1 ranesi geriden geliodu bugun 6.gun oldi aradi doktor blast oldu dedi dondurdulaf. Olabiliyor yani
Guzel olcak hersey emin ol bu gruptaki herkes hamile kalcak :) oyle dusunmek beni cok mutlu ediyor. Allahim kismet etsin insallahInşallah kızlar spekulumdan çok stres oldum, bi an once yarin olsun, geçecek inşallah güzel haberlere diyelim ✌✌✌
Kilyacim o bebek yuvaya gelecek tatlim Allahin izniyle hersey cok guzel olacak, yarin guzel haberlerini bekliyorumAh beni bulur mu ki ? Bir söz vardı. Güneşli günde yıldırım çarpar diyeBenim de genelde o durumdur. Yine de bir umut...
✌✌✌Guzel olcak hersey emin ol bu gruptaki herkes hamile kalcak :) oyle dusunmek beni cok mutlu ediyor. Allahim kismet etsin insallah
Canımmm İnşallahKilyacim o bebek yuvaya gelecek tatlim Allahin izniyle hersey cok guzel olacak, yarin guzel haberlerini bekliyorum
Selam camim ben simdi bile ananas kestiriyorum esime :) ananasi 2.gunde 1 e dusuriyim en iyisi. Kafein sknti bende.kahve bagmlisiym ama uzal duruyorum cayida benim doktorum acik cay seklinde sinirsiz vermisti sikinti yokmus mesaj attigin icin cok tesekkurler. Peki agri durumun nedir benm kasik agrilarim basladi bugun 2. Gunumde
Canım bende aynı sen gibi günde bir kahve içerdim şuan maalesef bende içemiyorum. Kahvaltıda en az 3 bardak çay içerdim. Onuda 1 e düşürdüm. Ben sürekli kabızlık çektiğim için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı yiyorum. Bide senin dediğin omega3 u ben serum olarak haftalık damardan alıyorum
Evet yapıldı canım sanırım
Inşallah kızlar spekulumdan çok stres oldum, bi an once yarin olsun, geçecek inşallah güzel haberlere diyelim ✌✌✌
Şöyle bilgisi verilmedi ama ödemesini yaptık. Doktor da yapılacağını söyledi. Bilgi verilmedi diye net konuşmak istemedim. Planlanan uygulanmasıydı.sanırım diyorsan yapılmamıştır. hem ek ücretli hem de embriyolog bilgilendiriyor yapıldığında
spekulum; okadar iğne, okadar vajinal muayene iki günde bir damardan kan verme, opu ve opu günü ağrıları tüm bunları düşündüğünde aklına bile gelmeyen bir an sadece..
Haklisin aslinda ama insan gerilio, sewmiorum alttan muayeneleri, saolun kızlar daha iyiyim yarını da atlatalım sağ salimsanırım diyorsan yapılmamıştır. hem ek ücretli hem de embriyolog bilgilendiriyor yapıldığında
spekulum; okadar iğne, okadar vajinal muayene iki günde bir damardan kan verme, opu ve opu günü ağrıları tüm bunları düşündüğünde aklına bile gelmeyen bir an sadece..
Yaaaa süper haber çok şükür seninde güzel haberini aldık. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah haydi halaya
Ayyyy super hadi hayirli olsun cok cok mutku oldum tebrik ediyorum cnm darisi basimizaa
Çooook teşekkür ederim Kilyacım, bu arada seninde embriyon sağlıkla tutunur inşallah hayata, benimde 5 tane almışlardı. 5 i de döllendi ama 2 sinin gelişimi 3. Ve 4. Gün durdu. 3 embriyom kaldı. 1 tanesi 5aa, 2 tanesi 5ab idi. Embriyolog 2 taneyi dondurmak istiyoruz dedi. Dondurduk estradiol ücret vererek. Canını sıkma sakın. Sen ona olumlu enerji gönder. İnşallah tutunacakTebrikler canım sağ salim kucağına alırsın umarım
Extra ücret diyeceğime estradiol demişim. Nasıl empoze olmuşsam sürece. Hormonlarla tahlillerle uğraşıyorum halaÇooook teşekkür ederim Kilyacım, bu arada seninde embriyon sağlıkla tutunur inşallah hayata, benimde 5 tane almışlardı. 5 i de döllendi ama 2 sinin gelişimi 3. Ve 4. Gün durdu. 3 embriyom kaldı. 1 tanesi 5aa, 2 tanesi 5ab idi. Embriyolog 2 taneyi dondurmak istiyoruz dedi. Dondurduk estradiol ücret vererek. Canını sıkma sakın. Sen ona olumlu enerji gönder. İnşallah tutunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?