Canim transfer nasildi , bana opudan sonra sadece 5 tabe dediler ve cuma gunu transfere gittigimde ogrenicem kac embriyo oldigunu
Elen bebişim sımsıkı tutunsun inşallah, işin çoğunu atlatmışsın çok şükür, yarın 12 de benim transferim var öyle korkuyorum ki, Allahım hepimize güç kuvvet versinTransfer çok kolay canım 10 dk zaten ama ben cok duygulandım gözlerimden yaşlar aktı. Minicik görüyorsun onu içinde çok değişik. Çok aşırı sıkışık değildim transferden 1 saat sonra kalktım tuvalete şuan evde dinleniyorum
Elen bebişim sımsıkı tutunsun inşallah, işin çoğunu atlatmışsın çok şükür, yarın 12 de benim transferim var öyle korkuyorum ki, Allahım hepimize güç kuvvet versin
Ayyy Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah, o spekulumdan çok tirsiorum, rahat olamiorum anestezi almaya gerek var mi bilemedimEvet canım 10 gün beklemedeyim şimdilik. Sakın stres yapma cok cok su içme ben çok rahattım zaten beklerkende geliyor biraz. Allah yardımcın olsun inşallah canım. Embriyomun fotosunuda istedim arada bakıyorum şimdi inşallah güzel olucak sonu
Yaaaa süper haber çok şükür seninde güzel haberini aldık. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah haydi halayaŞimdi öğrendiiiim 197.7 sonucuummmmmm . Allah’ım çok mutluyum
Ayyy Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah, o spekulumdan çok tirsiorum, rahat olamiorum anestezi almaya gerek var mi bilemedim
Tebrikler canım sağ salim kucağına alırsın umarımŞimdi öğrendiiiim 197.7 sonucuummmmmm . Allah’ım çok mutluyum
Canım çok güzel geçecek inanıyorum. Ben de korkmuyor değilim ama spekulum taķıldı daha önce o kısmı çok korkutmuyor kafana takılan oysa eğer düşünme hiiiçAyyy Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah, o spekulumdan çok tirsiorum, rahat olamiorum anestezi almaya gerek var mi bilemedim
Insallah kilyacim sabahi sabah ederim bugunCanım çok güzel geçecek inanıyorum. Ben de korkmuyor değilim ama spekulum taķıldı daha önce o kısmı çok korkutmuyor kafana takılan oysa eğer düşünme hiiiç
Ayyyy super hadi hayirli olsun cok cok mutku oldum tebrik ediyorum cnm darisi basimizaaŞimdi öğrendiiiim 197.7 sonucuummmmmm . Allah’ım çok mutluyum
Canim benmde 1 ranesi geriden geliodu bugun 6.gun oldi aradi doktor blast oldu dedi dondurdulaf. Olabiliyor yaniKızlar bir şey yine ben sorularımla. Embriyolog aradığında beş tanesi olgun sadece biri döllendi dediğinde biraz sesimde gitti tabi. Ama diğerlerini de gözlemlemeye devam ediyoruz dedi. Teselli miydi? Sonradan döllenir mi sizce ? Öyle bir şey duydunuz mu ?o bir tane dayansın elbette en çok onun için dua ediyorum. Umarım dayanır ve bana gelir
evet canım ıkıncı gun dollenen olabılıyormus nadırende olsa..Kızlar bir şey yine ben sorularımla. Embriyolog aradığında beş tanesi olgun sadece biri döllendi dediğinde biraz sesimde gitti tabi. Ama diğerlerini de gözlemlemeye devam ediyoruz dedi. Teselli miydi? Sonradan döllenir mi sizce ? Öyle bir şey duydunuz mu ?o bir tane dayansın elbette en çok onun için dua ediyorum. Umarım dayanır ve bana gelir
Kızlar bir şey yine ben sorularımla. Embriyolog aradığında beş tanesi olgun sadece biri döllendi dediğinde biraz sesimde gitti tabi. Ama diğerlerini de gözlemlemeye devam ediyoruz dedi. Teselli miydi? Sonradan döllenir mi sizce ? Öyle bir şey duydunuz mu ?o bir tane dayansın elbette en çok onun için dua ediyorum. Umarım dayanır ve bana gelir
Ne guzel anlatmissin :) insallah heray ayni fotograftan alir hatira yaparsin. Bu ay bereketli sadece bir kisinin negatif oldu topikte masallah pozitiflee bizede umut oluyor. Test gunun ne zamanTransfer çok kolay canım 10 dk zaten ama ben cok duygulandım gözlerimden yaşlar aktı. Minicik görüyorsun onu içinde çok değişik. Çok aşırı sıkışık değildim transferden 1 saat sonra kalktım tuvalete şuan evde dinleniyorum
Citacita hic korkma o kadar.basit oluyoki normalde vajinal kontroldr ben cok agri cekerdim bunda cok rahat oluyo anlamadim bile transferi sonra ekrana bakinca orda nokta kadarcik yavrunu gorunce herseyi unutucan stres yokElen bebişim sımsıkı tutunsun inşallah, işin çoğunu atlatmışsın çok şükür, yarın 12 de benim transferim var öyle korkuyorum ki, Allahım hepimize güç kuvvet versin
Kizlar neen kimse yazmadi transfer olan arkdslar neler yapuyosunuz "(Arkadaslar bi de transfer sonrasi neler yiyorsunuz vitamin aliyomusunuz merak icindeyim. Ben ne yapiyorum bu surecte once ondan bahsedeyim. Oncelikle zaten ananasi cok seven biri olarak normaldede tukettigim bir urundu simdi hergun tuketmeye basladim ananasin yarisini gunluk yiyorum. Badem cig findik ama bademi suda bekletip kabugunu soyup yiyorum hem tadi cok guzel oluyor hemde icindeki mineraller aciga cikiyor suda beklettigimde. Bunun disinda cok ekmek makarna gibi karbonhidrat agirlikli yememeye calisiyorum. Ozellikle protrin ve sebze. Vitamin olarak sadece folik asit omega 6 kullaniyorum. Bebislerin tutunmasi icin daha ne yapmali ne yiyip icmeli sizdende bilgiler bekliyorum
Ne guzel anlatmissin :) insallah heray ayni fotograftan alir hatira yaparsin. Bu ay bereketli sadece bir kisinin negatif oldu topikte masallah pozitiflee bizede umut oluyor. Test gunun ne zaman
Kizlar neen kimse yazmadi transfer olan arkdslar neler yapuyosunuz "(
Aminnn inşallah canım bu mübarek ayda hepimizin gönlündekini versin rabbim. Dualarım hepimize. Test günüm haftaya cuma hayırlısıyla. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?