• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar göbeğim çürük içinde kaldi ya. Daha bide bugün transferimin 8.günü oksapar ve prolutex çok acitiyo sizde durumlar nasil

ben de kullaniyorum igneleri fakat dogru yere yapmak cok onemli. Sol elle batirilacak geri guzel kavrayin bir de gobek deliginden cok uzaklasmamak lazim yumusak yag dokusuna vurunca acimiyor kanamiyor

Benim 4. Günümde 10.52 di dün akşam 7. Günümdu 71.04 çıktı. Cuma son bakalım kaç çıkıcak :halay: sen naptin aldın mı sonucunu hadi güzel haberler ver :dua::dua:
Yok alamadım ya iş yerindeyim. Aradım telefonla söylemiyorlar. E nabız güncellemedeymiş göremiyorum . İşten çıkıp gidemiyorum. Kaldı yine yarına . Senin adına çooooo sevindim Meralciiiim. Ne güzel bir haber 😊 halay çekmeye devaaaaam 😂

Benim doktorum Birol Vural Medicana hastanesi canim.tavsiye ederim. Yumurtalara yapisik olsabile tup bebegi cok etkilermi bilemiyorum en kotu ameliyat olup o kisim disindakileri temizler o da agriyi alir bende cok agri cekiyodum onceden. Sinirlere denk geldiginde yapisikliklar agri yapiyor istersen benim doktorumada bi gozuk gercekten cok memnun kaldim ben. Bana kimse ameliyat.demedi ama doktorum ameliyat dedi bende.tamam dedim yoksa endometriozis yumurta kalitesini cok etkiliyor 2 ayda menopoza sokunca regl gormuyosun haliyle snrada tup brbek baslayinca yumurtalar kaliteli olustu ins sende sifani bulursun
çok soru sordum kusura bakmayın.Benim sağda sol toplam 5 yumurtam falan var ve bu yumurtalar da kistin üstünde işte alnırken o durumdan korkuyorum hasar görür diye. Bendeki ağrı gaz sancısı hemde nasıl bir gaz sancısı feciiii.. Bu arada tüp bebek de orada mı yapıyorsunuz. Baktım internetten evime 10 dk mesafede bir hastaneymiş..

Ne mutlu bak esinde sorun olmasima rahmen 5.gune gelmis hepsi bende bende sorundu amh dusuklugu 4.yumurtatoplandi 3 u dollendi 2 si 5
Gunembriyosu olaral transfer edildi sikdi yatmaca paso arasira yuruyorum tabi skliorum boraz dun hafif bi kasik agrisi vardi bugun cok yok bekliyoruz iste kuzum hemen hemen ayni donemde ogrencez :)

Evet canım bugün oldu tranferim ama kötü bi sürprizle karşılatım dün 8 tane olan embriyolarım bugün 2 tanr kalmıs birini transfer ettiler hayırlısı artık yatıyorum bende şimdilik :) evet haftaya cuma test günüm benim senin ne zaman.

Bugün aradılar ve 8 den sadece 1 tanesi döllenmiş. Bilmiyorum kafam bir milyon şu an. Duam inşallah sağlıklı ve iyidir de o 1 tane bana geri döner bebiş olarak. Sizlerden de dua bekliyorum kızlar...

Üzülme canım benim hepsi 4. Güne kadar gelmişti ama bugün transfer olucagım zaman 2 tane kalmıstı kaliteli olanı transfer ettiler diğerini dondurmadım hiç kalitesi düşükmüş pek olumlu konusmadı doktorum. Büyük sürpriz oldu benim için hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

çok soru sordum kusura bakmayın.Benim sağda sol toplam 5 yumurtam falan var ve bu yumurtalar da kistin üstünde işte alnırken o durumdan korkuyorum hasar görür diye. Bendeki ağrı gaz sancısı hemde nasıl bir gaz sancısı feciiii.. Bu arada tüp bebek de orada mı yapıyorsunuz. Baktım internetten evime 10 dk mesafede bir hastaneymiş..
Canim orda yaptirdim evet.est ne demek burasi bilgiyi paylasmak icin var banada cok uzak bir hastameydi ama sans iste denk geldi iyi bi doktor tavisye ederim bi gorun istersen

Evet canım bugün oldu tranferim ama kötü bi sürprizle karşılatım dün 8 tane olan embriyolarım bugün 2 tanr kalmıs birini transfer ettiler hayırlısı artık yatıyorum bende şimdilik :) evet haftaya cuma test günüm benim senin ne zaman.
Olsun hic uzulcek sey arama bize bi tane lazim diye dusun bnd cok olsun isterdim ama hersey kosmet bitanem icimizi ferah tutalim elimizdn geleni yapalim takdir allahin

Üzülme canım benim hepsi 4. Güne kadar gelmişti ama bugün transfer olucagım zaman 2 tane kalmıstı kaliteli olanı transfer ettiler diğerini dondurmadım hiç kalitesi düşükmüş pek olumlu konusmadı doktorum. Büyük sürpriz oldu benim için hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
Ah ben o bir tane de kalmazsa diye endişe içindeyim malesef. Tabi ki hayırlısı. Inşallah iyi olur hakkında. Transfer nasıldı ? Nasıl olur mu bilmiyorum ama transferi anestezi isteyeyim diyorum. Zaten maks. 3. Güne beklenir bende bir tane olduğu için. Hâlâ karnım ağrıyor hafif lekelenmem var. Fitili bile koyamadım. Bu şartta transferde durabileceğimi pek zannetmiyorum. Doktor kabul ederse bir de. O sıkışık olma halinde de aşırı stres olurum üstelik diye düşünüyorum. Tabi o zamana gelebilirsek. Ne olur o aşamaya gelmişsin. Moralini bozma inşallah iyi olacak.

Ah ben o bir tane de kalmazsa diye endişe içindeyim malesef. Tabi ki hayırlısı. Inşallah iyi olur hakkında. Transfer nasıldı ? Nasıl olur mu bilmiyorum ama transferi anestezi isteyeyim diyorum. Zaten maks. 3. Güne beklenir bende bir tane olduğu için. Hâlâ karnım ağrıyor hafif lekelenmem var. Fitili bile koyamadım. Bu şartta transferde durabileceğimi pek zannetmiyorum. Doktor kabul ederse bir de. O sıkışık olma halinde de aşırı stres olurum üstelik diye düşünüyorum. Tabi o zamana gelebilirsek. Ne olur o aşamaya gelmişsin. Moralini bozma inşallah iyi olacak.

Transfer sırasında hep dua ettim allahım sana emanet ettim sen can ver nolursun diye. Kesinlikle aneztesi alınıcak bişey değil 10 dk zaten vajinal muayene gibi düşün ayrıca o kadar duygulandımki o pırıl pırıl yavrumu görünce içimde göz yaşlarımı tutamadım. Hemşire elimi tuttu onunda gözleri doldu çok değişik bi an. Sabrın karşılığını alıcaksın canım emin ol doktor uygun görmese transferi erteler zaten .

Yok alamadım ya iş yerindeyim. Aradım telefonla söylemiyorlar. E nabız güncellemedeymiş göremiyorum . İşten çıkıp gidemiyorum. Kaldı yine yarına . Senin adına çooooo sevindim Meralciiiim. Ne güzel bir haber 😊 halay çekmeye devaaaaam 😂
Senin adına ben meraktan çatlıyorum ya sonuçu alır almaz müjdemizi ver inşallah :dua: çok teşekkür ederim yarın birlikte cekelim halayı teyteytey:KK19::halay::KK5:

Son düzenleme:
Bende hastaneden çıkarken oh ohh çok iyiyim demiştim ama akşamına baya zorladı ağrılar canım hemşireye sordum parol içebilirsin demişti. Yatarken içtim sabah kalktıgımda hafif adet agrısı gibiydi. Dinlen bol bol hareket ettikçe agrı oluyor.
Canim transfer nasildi , bana opudan sonra sadece 5 tabe dediler ve cuma gunu transfere gittigimde ogrenicem kac embriyo oldigunu

Back