Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar selamlar ağustosun ilk haftası ikili tarama için kendi dr um aradı çağırdı ancak 800 tl oldugunu söyledi. Bende devlette yaptırmak istiyorum bu testi devlette yaptıran var mı? Devlet hastanesine gidince perinatolojiye mi gitmek gerekiyor nasıl olacak

Ben pazartesi devlette yaptiricam, herhangi bir kadin doğum uzmani da yapabilir

Canım ben geçen çarşamba yaptırdım. 75 tl ödedim hemde özelde yaptırdım. Doktor 10 güne çıkar ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi. Çünkü muaynede ense kalınlığı normal dedi. Tabi inşallah birşey çıkmaz. Heryerde devlet hastaneleri yapmiyormus.

Direk mi gidip yaptırcan yoksa önceden muayene oldun mu hani ikili tarama için bide araştırma hastaneleri mi yapıyor yoksa bütün devlet hastaneleri yaparmı kusura bakma çok soru sordum

Benim düzenli olarak gittiğim doktorum yapicak. Araştırma hastanesi degil direkt devlet hastanesi benim gittiğim hastane.

Arkadaşlar merhaba, Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ve ne zaman bırakacaksınız ya da bıraktınız mı? Ben şu an 11+2 deyim 9. Haftada ufak bir kanamam oldu, şimdi de damla damla kahve lekelenmem oldu ve kesildi Dr bugun kan sulandırıcıyı bırakalım dedi Biraz tedirginim açıkçası, zira tedbir amaçlı yapılan d-dimer ve fibrinojen testlerim de yüksek çıkmıştı Bu arada herhangi bir genetik pıhtılaşma testi de yaptırmadım

ben coraspin kullaniyorum hergun 1 adet. benim de ara ara kahve lekelenmelerim oluyor pihtilasma testinde sadece birinde heterozigot goruldu riske atmayalim dedi o sebepten kullaniyorum mecburen ilacin prospektusunde gebelikte kullanim icin olumsuz ifadeler var

Ben de coraspin ile baslamistim sonra ohss olunca pihtilasma riski arttigi icin hem kan sulandirici igne hem de coraspin kullandim Coraspini kestiler ilk kanamadan sonra Simdi ohss de bitince ve bir daha lekelenme olunca kan sulandirici igne de kesildi bugun Benden hic pihtilasma genetik testi istenmedi Sen neden yaptirmistin? Coraspinin zarari olmayabilir canim Ben beyin ile ilgili bir operasyon gecirmistim, oradaki doktorum bebegin tutunmasi icin hamile kaldiginda dusuk dozlu coraspin oneririm demisti zaten tecrubeli bir doktor ise verir sana demisti Bu konuda doktorlara guvenmek istiyorum ama insanin kafasi karisiyor ister istemez

Benim doktorum 11. Haftada kesti oksapari. Pihtilasma hızım normal çıkmıştı, tedbir amaçlı kullaniyordum

[QUOTE ="Baby2019, post: 60610561, member: 226054"]
Arkadaşlar merhaba, Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ve ne zaman bırakacaksınız ya da bıraktınız mı? Ben şu an 11+2 deyim 9. Haftada ufak bir kanamam oldu, şimdi de damla damla kahve lekelenmem oldu ve kesildi Dr bugun kan sulandırıcıyı bırakalım dedi Biraz tedirginim açıkçası, zira tedbir amaçlı yapılan d-dimer ve fibrinojen testlerim de yüksek çıkmıştı Bu arada herhangi bir genetik pıhtılaşma testi de yaptırmadım
[/QUOTE

Tesekkurler bilgi icin Peki bunun icin yapilan testlerin neydi acaba?

Arkadaşlar 3. Gü n embriyosu transfer edildi. 23 temmuz yani 12. Gün kan tahlili yaptırmam gerekiyor . Ancak ben dayanamadım 9. Gün yaptırdım ve 4.6 civarında çıktı 10. Güm bir daha yaptırdım 7.8 civarı çıktı 2 günde artar mı sizce

1 günde artış olarak iyi yaklaşık 1,5 ile 2 katı arasında.Zaten yarın test gününüz bekleyin inşallah artmıştır değeriniz

Canım benim bugün gördüm mesajlarını ya gerçekten çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…