Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selamlar ağustosun ilk haftası ikili tarama için kendi dr um aradı çağırdı ancak 800 tl oldugunu söyledi. Bende devlette yaptırmak istiyorum bu testi devlette yaptıran var mı? Devlet hastanesine gidince perinatolojiye mi gitmek gerekiyor nasıl olacak
Direk mi gidip yaptırcan yoksa önceden muayene oldun mu hani ikili tarama için bide araştırma hastaneleri mi yapıyor yoksa bütün devlet hastaneleri yaparmı kusura bakma çok soru sordumBen pazartesi devlette yaptiricam, herhangi bir kadin doğum uzmani da yapabilir
Canım ben geçen çarşamba yaptırdım. 75 tl ödedim hemde özelde yaptırdım. Doktor 10 güne çıkar ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi. Çünkü muaynede ense kalınlığı normal dedi. Tabi inşallah birşey çıkmaz. Heryerde devlet hastaneleri yapmiyormus.Kızlar selamlar ağustosun ilk haftası ikili tarama için kendi dr um aradı çağırdı ancak 800 tl oldugunu söyledi. Bende devlette yaptırmak istiyorum bu testi devlette yaptıran var mı? Devlet hastanesine gidince perinatolojiye mi gitmek gerekiyor nasıl olacak
Direk mi gidip yaptırcan yoksa önceden muayene oldun mu hani ikili tarama için bide araştırma hastaneleri mi yapıyor yoksa bütün devlet hastaneleri yaparmı kusura bakma çok soru sordum
Arkadaşlar merhaba, Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ve ne zaman bırakacaksınız ya da bıraktınız mı? Ben şu an 11+2 deyim 9. Haftada ufak bir kanamam oldu, şimdi de damla damla kahve lekelenmem oldu ve kesildi Dr bugun kan sulandırıcıyı bırakalım dedi Biraz tedirginim açıkçası, zira tedbir amaçlı yapılan d-dimer ve fibrinojen testlerim de yüksek çıkmıştı Bu arada herhangi bir genetik pıhtılaşma testi de yaptırmadım
Ben de coraspin ile baslamistim sonra ohss olunca pihtilasma riski arttigi icin hem kan sulandirici igne hem de coraspin kullandim Coraspini kestiler ilk kanamadan sonra Simdi ohss de bitince ve bir daha lekelenme olunca kan sulandirici igne de kesildi bugun Benden hic pihtilasma genetik testi istenmedi Sen neden yaptirmistin? Coraspinin zarari olmayabilir canim Ben beyin ile ilgili bir operasyon gecirmistim, oradaki doktorum bebegin tutunmasi icin hamile kaldiginda dusuk dozlu coraspin oneririm demisti zaten tecrubeli bir doktor ise verir sana demisti Bu konuda doktorlara guvenmek istiyorum ama insanin kafasi karisiyor ister istemezben coraspin kullaniyorum hergun 1 adet. benim de ara ara kahve lekelenmelerim oluyor pihtilasma testinde sadece birinde heterozigot goruldu riske atmayalim dedi o sebepten kullaniyorum mecburen ilacin prospektusunde gebelikte kullanim icin olumsuz ifadeler var
Tesekkurler bilgi icin Peki bunun icin yapilan testlerin neydi acaba?Benim doktorum 11. Haftada kesti oksapari. Pihtilasma hızım normal çıkmıştı, tedbir amaçlı kullaniyordum
[QUOTE ="Baby2019, post: 60610561, member: 226054"]
Arkadaşlar merhaba, Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Ve ne zaman bırakacaksınız ya da bıraktınız mı? Ben şu an 11+2 deyim 9. Haftada ufak bir kanamam oldu, şimdi de damla damla kahve lekelenmem oldu ve kesildi Dr bugun kan sulandırıcıyı bırakalım dedi Biraz tedirginim açıkçası, zira tedbir amaçlı yapılan d-dimer ve fibrinojen testlerim de yüksek çıkmıştı Bu arada herhangi bir genetik pıhtılaşma testi de yaptırmadım
[/QUOTE
Tesekkurler bilgi icin Peki bunun icin yapilan testlerin neydi acaba?
Bana da o test yapildi, normal degerlerde cikti Cok tesekkurlerAptt yapıldı sadece, ismini doğru hatirliyorumdur umarim
1 günde artış olarak iyi yaklaşık 1,5 ile 2 katı arasında.Zaten yarın test gününüz bekleyin inşallah artmıştır değerinizArkadaşlar 3. Gü n embriyosu transfer edildi. 23 temmuz yani 12. Gün kan tahlili yaptırmam gerekiyor . Ancak ben dayanamadım 9. Gün yaptırdım ve 4.6 civarında çıktı 10. Güm bir daha yaptırdım 7.8 civarı çıktı 2 günde artar mı sizce
Ben de coraspin ile baslamistim sonra ohss olunca pihtilasma riski arttigi icin hem kan sulandirici igne hem de coraspin kullandim Coraspini kestiler ilk kanamadan sonra Simdi ohss de bitince ve bir daha lekelenme olunca kan sulandirici igne de kesildi bugun Benden hic pihtilasma genetik testi istenmedi Sen neden yaptirmistin? Coraspinin zarari olmayabilir canim Ben beyin ile ilgili bir operasyon gecirmistim, oradaki doktorum bebegin tutunmasi icin hamile kaldiginda dusuk dozlu coraspin oneririm demisti zaten tecrubeli bir doktor ise verir sana demisti Bu konuda doktorlara guvenmek istiyorum ama insanin kafasi karisiyor ister istemez
Benim doktorum 11. Haftada kesti oksapari. Pihtilasma hızım normal çıkmıştı, tedbir amaçlı kullaniyordum
benim de kullanmak içime sinmiyor cumaya randevu aldım belki bıraktırır. testi ikinci negatiften sonra doktor istemişti.
Canım benim bugün gördüm mesajlarını ya gerçekten çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahCanım Allah razı olsun. Söylediklerin güzel düşüncelerin dileklerin için. Herkesin imtihanı ayrı ayrı zor. Çok haklısın söylememe konusunu. Git geller aldığım izinler sonrası insanlar ögrendi mecburen. Ben de pek soyleme taraftarı olmadım. Yaklaşık 2,5 yıl denedik aslında olmadı hiç. Yumurta rezervim zayıfmış. İlaçların birikimli etkisi bir süre devam eder kendiliğinden olabilir dedi doktor. İnşallah olur. İnşallah en büyük duam bu şu anda. Bana da bütün bekleyenlere de Rabbim nasip etsin. Öyle bir acı oturuyor ki insanın içine. Birazdan gideceğim kontrole karar için. Ruhum daralıyor. Ne kadar teselli etmeye çalışsamda sağlıklı değildi, en azından hamile kaldım bunu gördüm diye. Pek zayıf kalıyor tüm söylediklerim. Geçecek inşallah.
Sağ ol canım. Amiiin inşallah. Bana da bekleyen herkese deCanım benim bugün gördüm mesajlarını ya gerçekten çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah