Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

İstanbul Avr.dayım canım. Normal kadın Doğum doktoruna başlıyorum. Sen hangi şehirdsn ? Notmal kadın Doğum doktoruna gidiyor musunuz ?
Ben ankaradayım canim. Perinatolojiye riskli gebelikler uzmanına baslicam.bu hafta. Cogul gebelik olduğu icin normal kadın doğumcular çok anlamıyorlar. Senin tek gebelik sanırım canim

Anladım canım yok bir günde bir ped anca. Benim endişem sonradan çıktığı için ne oluyor neden oluyor diye. 15.günü de bekler ararım. Benim bir sorunumda belim tutuluyor biraz uzun yürüsem ayakta kalsam. Hayırlısı olsun bakalım.

15 günü bekleyeyim canım o zaman. Ben 7 gün kullandım antibiyotik. Genel anlamda hormonlarda kaynaklı vücut dengem şaştı zaten. Hâlâ düzelmedim. Nefesim kesiliyor o da anestezi kaynaklı sanırım. Ne zaman düzeliriz bakalım

Inşallah hemen düzeliriz canim.Dediğim gibi benim de çok fazla kasık ağrım var ağrı kesici olmasa zor dururum yani.
bir de gaz sancısı kasıklarımda şimşekler çakıyor gibi.Cumartesi kontrole gideceğim inşallah temizlenmiş toparlanmıştır içim.Önce sağlığımız sonra bebişlerimiz gelsin inşallah

bilgi için teşekkürler biz muhtemelen yaptırıcaz

Bize pgt yapıldığı halde ben yine de gereken testleri yaptıracağım.
Evet pgt yapıldı ama o testlerin sonucunda çıkacak olan herhangi bir pürüze şuanda müdahale edilemeyecek. Kaygı, stres, olumsuz düşüncenin hamileliğime olumlu etki yaratmayacağına inanıyorum. Zaten son aylarda gereken önlemleri almak için yapılacak ultrasyonlar ve uygulamalar var. Şuanda daha başındayken böyle bir durumu yaşamak istemiyorum. Yakın bir arkadaşıma down sendorumlu dediler. Ve şuanda psikolojisi hiç iyi durumda değil. Bebeği istemediğini iddia ediyor. Düşüncelerimizin ve hissiyatlarımızın anne karnındaki bebeğe etkisi çok büyük. Ben Zihinsel Engelliler Sınıf öğretmeniyim. Ve yıllarca çalıştığım öğrencilerden yeterince etkilendim. Psikolojik olarak hamileliğin etkilenmemesi kanısındayım. Yaptıracak arkadaşlara güzel sonuçlar almalarını dilerim.

Ben ankaradayım canim. Perinatolojiye riskli gebelikler uzmanına baslicam.bu hafta. Cogul gebelik olduğu icin normal kadın doğumcular çok anlamıyorlar. Senin tek gebelik sanırım canim
Benim tek gebelik tuanacım. Ama tüp bebek uzmanı doktorum 12. Haftada perinatolojiye 2li ve 3lü testler için gitmem gerektiğini söyledi. Fakat ben bu testleri yaptırmama kanısında olduğum için normal kadın Doğum uzmanına başlayacağım.

Amiin canım inşallah

Neden perinatoloji acaba ? Kadin doğum uzmanları da 2li 3li test yapıyor

Neden perinatoloji acaba ? Kadin doğum uzmanları da 2li 3li test yapıyor
İvf hastaları olduğumuz için gebeliğe daha titiz bakıyorlar. Ayrıca yapılan testler konusunda perinatoloji uzmanı, normal kadın Doğum doktorundan bir tık daha bilgili o alanda uzmanlaşmış. Bundan dolayı yönlendiriyorlar

Tesekkur ediyorum beni kimse yönlendirmedi de. Ivf doktoruma özellikle sordum herhangi bi kadin dogumcuya gidebilir miyim diye, bi uyarida bulunmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…