• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

evet cuma gittim hersey yolunda cok sukur🙏🏻🙏🏻
ben de nifty yaptiricam muhtemelen doktorum sana onerebilirim demisti 400 dolar fiyati bir sonraki randevum 12. haftada
Haftada 1 mi oluyor canim randevuların. Ben genelde 2 haftaya 1 gidiyorum. Riskli gebelik olduğu halde. Ikili testi yapmayıp nifty mi önerdi doktorun

Kızlar benim kanamam devam ediyor eskisi lekelenme gibiydi şu an normal geliyor 12.gün oysa ki. Biraz kendimi zorladım ondan mı oldu ki ? Şehir dışındayım burada doktora gitmek istemiyorum. Siz de durum nasıl?

Haftada 1 mi oluyor canim randevuların. Ben genelde 2 haftaya 1 gidiyorum. Riskli gebelik olduğu halde. Ikili testi yapmayıp nifty mi önerdi doktorun

aslinda ayda bir :) biraz suistimal ediyor olabilirim ne mutlu ki iletisimimiz iyi. ikili test icinnet konusmadi nifty yapabiliriz amniyosentez yapabiliriz dedi gerek gordugu herseyi yaptiririm gibi bakalim

Kızlar benim kanamam devam ediyor eskisi lekelenme gibiydi şu an normal geliyor 12.gün oysa ki. Biraz kendimi zorladım ondan mı oldu ki ? Şehir dışındayım burada doktora gitmek istemiyorum. Siz de durum nasıl?
Benimde önce az geldi cnm sonra bi adet kanamsi şeklinde arttı 2 3 gündür yine lekelenme tarzı oluyo peceteye falan geliyo.. benim aklima once rahim kendini toparliyo ondan diye gelmisti kanamanın artması ama sonradan antibiyotik bitincede artmış olabileceğini de düşündüm bilmiyorum hangisinden kaynaklı ama normal yani.. 1 pedi 1 saatte yada daha az bi sürede dolduruyorsa o zaman doktora gidilmeli diye okudum ben

benim bugün 5.günüm çok fazla kasık ağrım oluyor canım kanamam çok değil dün ilk defa bir pedi doldurdu.
antibiyotiğim bu sabah bitti.Doktorum kanama normal demişti bir yerde de okumuştum kürtajın ilk günü adet günü sayılıyor bence kanaman 15 günü geçerse bir doktora görün derim ben

Kilyacım çok uzun zaman oldu. Takip edemedim topiği. Hayırdır inşallah ? Kanaman neden var ? Bebiş iyi mi ?

Canım seninle aynı haftadayız. Benimde yarın randevum var. Benim tek yumurta ikizi. Riskli bi durumum var. Doktorumunda yönlendirmesiyle yapmaya caliscam bana da mantikli gelen testleri
Tuanacım haberi birlikte aldığımızı hatırlıyorum😊 ikizlerin olduğuna çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kilyayı merak edip topiğin diplerine daldım. Ağlamaktan için çıktı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Şimdi biz ivf hastaları olduğumuz için muhakkak yaptırın riskli olabilir diyorlar. Fakat her şekilde kabulüm. Yaptırmak istemiyorum. Son aylarımda ayrıntılı ve renkli ultrasyonda hayati önemli olan sıkıntıların belirlenebileceğini araştırdım. Tabi doktorum ne önerecek bilmiyorum. Tüp bebek merkezinden sonra ilk kez doktora gideceğim. Olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. Benimde randevum Cumartesi. Bakalım ne diyecekler.

Çok çoook büyük geçmiş olsun canım. Rabbim güzel imtihanlar versin inşallah. Dualarım seninle !

Tuanacım haberi birlikte aldığımızı hatırlıyorum😊 ikizlerin olduğuna çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kilyayı merak edip topiğin diplerine daldım. Ağlamaktan için çıktı. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Şimdi biz ivf hastaları olduğumuz için muhakkak yaptırın riskli olabilir diyorlar. Fakat her şekilde kabulüm. Yaptırmak istemiyorum. Son aylarımda ayrıntılı ve renkli ultrasyonda hayati önemli olan sıkıntıların belirlenebileceğini araştırdım. Tabi doktorum ne önerecek bilmiyorum. Tüp bebek merkezinden sonra ilk kez doktora gideceğim. Olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. Benimde randevum Cumartesi. Bakalım ne diyecekler.

Benim de pazartesi ikili taramam var, rutin yapilmasi gereken her seyi yaptirmayi düşünüyorum ama ekstra bisey yaptirmam diye düşünüyorum su an. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin

nifty yaptırmayı düşünenler için, ben de yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum benim doktorum yönlendirdiği için indirim oluyormuş 2000 ₺ dediler. Bilginize😉

nifty yaptırmayı düşünenler için, ben de yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum benim doktorum yönlendirdiği için indirim oluyormuş 2000 ₺ dediler. Bilginize😉
Merhaba, Doğruluk oranı konusunda bilgin var mı acaba? Bana doktorum verifi test diye bir test önerdi Fiyattı çok daha yüksek Doğruluk oranının %99,5 olduğu söyleniyor

Merhaba, Doğruluk oranı konusunda bilgin var mı acaba? Bana doktorum verifi test diye bir test önerdi Fiyattı çok daha yüksek Doğruluk oranının %99,5 olduğu söyleniyor
Bir de testin sonucu ne şekilde geliyor bilgin var mı? Bana önerilen testte var ya da yok diye geldiği, diğer testlerin çoğunda oran geldiği şeklinde bilgi verdiler

Bir de testin sonucu ne şekilde geliyor bilgin var mı? Bana önerilen testte var ya da yok diye geldiği, diğer testlerin çoğunda oran geldiği şeklinde bilgi verdiler
Verifi testi ilk kez duydum. Nifty’nin doğruluk payı da %99 ama sonuçlar ne şekilde geliyor bilmiyor ilk kez yaptıracağım😉

Şimdi baktım internetten nipt (nifty) aynı testin genel adıymış verifi😊
Canım galiba farklı şeyler O kadar çok farklı test var ki Bana önerdikleri Verifi Prenatal Test diye geçiyor Bir broşür verdiler elime, oradan görüştüm, fiyat da epey farklı İsimler ve giden ülkeler değişiyormuş, aklında olsun Ben yaş nedeniyle yaptırmak durumundayım, dr şiddetle önerdi

merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başladım bugün iğnelerimin ikinci günü menopur 75 ıu iki şişeye boşaltıp kullanıyorum ve gonal 450 ıu 150 cc ye kadar çekip vuruyorum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. ilk denememiz Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. ankara Gürgan klinik Ziya hocada tedavi görüyoruz. Erkek infertilite kaynaklı sorunumuz.

Evet Canim bende seni hatirliyorum. Hangi sehirdesin normal bi kadın doğum doktorunami başladın takibe

Back