• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar selam. 2. Tup bebek denemem de basarisiz oldu😔 hemen toparlanip yeniden denemek istiyorum dondurulmuslarmla. Acaba basarisiz transferden sonra ne kadar ara veriliyor bilen var mi henuz doktorumla konusamadim da
Bir adet ara veriliyor durumuna göre ama ben uzun bir ara verdim dondurulmuş transferi için kimyasal olmuştu benim

kızlar adet günüm geçtiği halde bir türlü adet olamıyorum bir an önce adet olmam lazım transfer için ilaç kullanmaya başlamalıyım daha fazla gecikirsem transferim kurban bayramına denk gelecek ve belki de doktor erteleyecek kurban bayramı resmi tatil diye o yüzden bir an önce adet olup ilaçlara başlamak istiyorum ama bir türlü olamıyorum adet olabilmek için ne yapabilirim acaba sizin önerileriniz var mı
doktorun söktürücü verebilir canım ben tarlusal kullanmıştım

Bana bir hafta içinde olmazsa haber ver yada gel demişti hemşire bişey demedimi doktorun
yok canım zaten adeti bekliyordum bu ay transfer yapılacaktı adet olmayınca merkezi aradım duphaston kullanmamı adet olunca ilaçlara başlamamı söylediler dupaston bitti ama hala adet olmadım maalesef tüp bebek de yaptıramadım

Merhaba kızlar 🤗 nasılsınız ? Nasıl gidiyor ? Özledim bir bakayım dedim.
Merhaba canım.İyi diyeyim iyi olayım.Ben de durumlar ne olucak ne zaman tedaviye başlarım havalarında.
bazen boşver diyorum olursa olur fazla düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor anne olabilecek miyim sorusu.çevremdekiler daha kolay olur diyor sonraki.ama bilmiyorlar tedavi ile olduğunu.
sen nasılsın neler yapıyorsun canım?

Merhaba canım.İyi diyeyim iyi olayım.Ben de durumlar ne olucak ne zaman tedaviye başlarım havalarında.
bazen boşver diyorum olursa olur fazla düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor anne olabilecek miyim sorusu.çevremdekiler daha kolay olur diyor sonraki.ama bilmiyorlar tedavi ile olduğunu.
sen nasılsın neler yapıyorsun canım?
Aynı düşünceler hakim bende de canım ancak bir farkla tedaviyi şu aşamada aklıma getirmiyorum. Biraz kendi akışına bırakmayı düşünüyorum nasip bakalım. Yavaş yavaş tedavi öncesi hayatıma dönmeye çalışıyorum. Arada ister istemez düşünüyorum tabi hala bir yanım buruk ve üzülüyorum. Allah büyük kuzum inşallah daha iyi oluruz. Anneliği tadarız

Aynı düşünceler hakim bende de canım ancak bir farkla tedaviyi şu aşamada aklıma getirmiyorum. Biraz kendi akışına bırakmayı düşünüyorum nasip bakalım. Yavaş yavaş tedavi öncesi hayatıma dönmeye çalışıyorum. Arada ister istemez düşünüyorum tabi hala bir yanım buruk ve üzülüyorum. Allah büyük kuzum inşallah daha iyi oluruz. Anneliği tadarız
İnşallah kuzucum:dua:toparlanabildin mi sen benim biraz kanamam olmuştu, lekelenmem de bitti
doktoruma cumartesi kontrole gittim karından baktı ve sıkıntı yok dedi.
nelere dikkat etmeliyim dedim hiç bir sıkıntı yok kanaman bitince ilişki olabilir dedi benim biraz canım acıdı sanırım acele etmemek gerekiyor.
inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan anne oluruz bu kadar sabrın karşılığı güzel olacak inanıyorum

İnşallah kuzucum:dua:toparlanabildin mi sen benim biraz kanamam olmuştu, lekelenmem de bitti
doktoruma cumartesi kontrole gittim karından baktı ve sıkıntı yok dedi.
nelere dikkat etmeliyim dedim hiç bir sıkıntı yok kanaman bitince ilişki olabilir dedi benim biraz canım acıdı sanırım acele etmemek gerekiyor.
inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan anne oluruz bu kadar sabrın karşılığı güzel olacak inanıyorum
Benimde bitti kanamam vs. Yaklaşık bir hafta olacak. Muayeneye çağırmadığı için gitmedim. Ben korkumdan hala bekliyorum. Ancak toparlanır diye. İnşallah canım Amiiin sağlıkla inşallah

Benimde bitti kanamam vs. Yaklaşık bir hafta olacak. Muayeneye çağırmadığı için gitmedim. Ben korkumdan hala bekliyorum. Ancak toparlanır diye. İnşallah canım Amiiin sağlıkla inşallah
ben de korkuyodum ama doktorum bir sıkıntı yok deyince bi rahatladım açıkçası.
sen de git bence en azından kafa olarak rahatlıyor insan

ben de korkuyodum ama doktorum bir sıkıntı yok deyince bi rahatladım açıkçası.
sen de git bence en azından kafa olarak rahatlıyor insan
İçimden hiç gelmiyor o masaya uzanmak 😔 Bayramdan sonra giderim belki hele bir ilk regl olsun da inşallah. Gündüzleri iyiyim ama geceleri hep kabus görüyorum. Öyle kan filan da Çok görmedim ki korkayım diyeyim. Sürekli kanlı kovalamacalı kabuslar görüyorum. Hamileliğin ilk zamanları da böyleydi özellikle. Geçer inşallah.

İçimden hiç gelmiyor o masaya uzanmak 😔 Bayramdan sonra giderim belki hele bir ilk regl olsun da inşallah. Gündüzleri iyiyim ama geceleri hep kabus görüyorum. Öyle kan filan da Çok görmedim ki korkayım diyeyim. Sürekli kanlı kovalamacalı kabuslar görüyorum. Hamileliğin ilk zamanları da böyleydi özellikle. Geçer inşallah.

kilyacim sana psikolojik destek de cok iyi gelecektir narin bir yapin var anlasilan akupunktur da dusun kendini kendi haline birak ama destek al inan cok onemli

Dediğin gibi arada bir ben de kabus görüyorum canım.Hatta daha kürtaj olacağımı bilmiyorken bebeğimi rahmimden söküp alıyordu bir adam eliyle.Et parçası görüyordum.O günüm çok kötü geçti hatta. rüyalarım çıkar genelde.Yine öyle oldu.Sonra kötü haberi aldım.
bol bol dua et zilhicce ayına girdik.her gecesi kadir gecesi gibi .Rabbim ferahlık versin inşallah

Dediğin gibi arada bir ben de kabus görüyorum canım.Hatta daha kürtaj olacağımı bilmiyorken bebeğimi rahmimden söküp alıyordu bir adam eliyle.Et parçası görüyordum.O günüm çok kötü geçti hatta. rüyalarım çıkar genelde.Yine öyle oldu.Sonra kötü haberi aldım.
bol bol dua et zilhicce ayına girdik.her gecesi kadir gecesi gibi .Rabbim ferahlık versin inşallah
:( :( Amiin canım. Rabbim hepimizi feraha çıkarsın.

Canım düşünüyorum devam ederse bayramı atlatayım da. Sen nasılsın?

hersey yolunda allaha sukurler olsun bugunleri gorduk 35 yasimda ve 4. denememde ben bugunleri gorduysem sizler de umutsuz olmayin ara vererek deneyin benim rahimden kemo goren bir tanidigim surec bittikten sonra yeniden yumurta urettigi goruldu hayat mucizelerle dolu

Back