İstanbul Avr.dayım canım. Normal kadın Doğum doktoruna başlıyorum. Sen hangi şehirdsn ? Notmal kadın Doğum doktoruna gidiyor musunuz ?Evet Canim bende seni hatirliyorum. Hangi sehirdesin normal bi kadın doğum doktorunami başladın takibe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul Avr.dayım canım. Normal kadın Doğum doktoruna başlıyorum. Sen hangi şehirdsn ? Notmal kadın Doğum doktoruna gidiyor musunuz ?Evet Canim bende seni hatirliyorum. Hangi sehirdesin normal bi kadın doğum doktorunami başladın takibe
Canım malesef kalbi durduğu için kürtaj oldum (( kanamam kürtajdan. Sen nasılsın ?Kilyacım çok uzun zaman oldu. Takip edemedim topiği. Hayırdır inşallah ? Kanaman neden var ? Bebiş iyi mi ?
Allah razı olsun canım. Çok sağ olÇok çoook büyük geçmiş olsun canım. Rabbim güzel imtihanlar versin inşallah. Dualarım seninle !
Ben ankaradayım canim. Perinatolojiye riskli gebelikler uzmanına baslicam.bu hafta. Cogul gebelik olduğu icin normal kadın doğumcular çok anlamıyorlar. Senin tek gebelik sanırım canimİstanbul Avr.dayım canım. Normal kadın Doğum doktoruna başlıyorum. Sen hangi şehirdsn ? Notmal kadın Doğum doktoruna gidiyor musunuz ?
Anladım canım yok bir günde bir ped anca. Benim endişem sonradan çıktığı için ne oluyor neden oluyor diye. 15.günü de bekler ararım. Benim bir sorunumda belim tutuluyor biraz uzun yürüsem ayakta kalsam. Hayırlısı olsun bakalım.Benimde önce az geldi cnm sonra bi adet kanamsi şeklinde arttı 2 3 gündür yine lekelenme tarzı oluyo peceteye falan geliyo.. benim aklima once rahim kendini toparliyo ondan diye gelmisti kanamanın artması ama sonradan antibiyotik bitincede artmış olabileceğini de düşündüm bilmiyorum hangisinden kaynaklı ama normal yani.. 1 pedi 1 saatte yada daha az bi sürede dolduruyorsa o zaman doktora gidilmeli diye okudum ben
15 günü bekleyeyim canım o zaman. Ben 7 gün kullandım antibiyotik. Genel anlamda hormonlarda kaynaklı vücut dengem şaştı zaten. Hâlâ düzelmedim. Nefesim kesiliyor o da anestezi kaynaklı sanırım. Ne zaman düzeliriz bakalımbenim bugün 5.günüm çok fazla kasık ağrım oluyor canım kanamam çok değil dün ilk defa bir pedi doldurdu.
antibiyotiğim bu sabah bitti.Doktorum kanama normal demişti bir yerde de okumuştum kürtajın ilk günü adet günü sayılıyor bence kanaman 15 günü geçerse bir doktora görün derim ben
Inşallah hemen düzeliriz canim.Dediğim gibi benim de çok fazla kasık ağrım var ağrı kesici olmasa zor dururum yani.15 günü bekleyeyim canım o zaman. Ben 7 gün kullandım antibiyotik. Genel anlamda hormonlarda kaynaklı vücut dengem şaştı zaten. Hâlâ düzelmedim. Nefesim kesiliyor o da anestezi kaynaklı sanırım. Ne zaman düzeliriz bakalım
Kızlar ben hiç bir testi yaptırmak istemiyorum . Ne düşünüyorsunuz ?
nifty yaptırmayı düşünenler için, ben de yaptıracağım dün arayıp bilgi aldım. Trizomi 3-9-13-18-21 (down sendromu da içinde trizomi21) 4 adet cinsiyete yönelik (çift cinsiyet, östrojen yanda testesteron fazla salgınlanması vb) geriye kalan da iç organlarında ve kemik gelişiminde bir sıkıntı olup olmadığına dair çok kapsamlı 70 e yakın rahatsızlığı tarayan bi testmiş. Normal fiyatı ne kadar bilmiyorum benim doktorum yönlendirdiği için indirim oluyormuş 2000 ₺ dediler. Bilginize
İnşallah canım güzel dileklerin için sağol..Yasemin hafsaa, ipek_23 ve Kilya,
En kısa zamanda sağlığınıza kavuşacağınıza ve tez zamanda güzel haberlerinizi alacağımıza inanıyorum. Kalpler ve dualar sizinle. ❤
İnşallah canım güzel dileklerin için sağol..Yasemin hafsaa, ipek_23 ve Kilya,
En kısa zamanda sağlığınıza kavuşacağınıza ve tez zamanda güzel haberlerinizi alacağımıza inanıyorum. Kalpler ve dualar sizinle. ❤
İyi olmaya çalışıyorum canım. Bu günlerimize de şükür.Canım malesef kalbi durduğu için kürtaj oldum (( kanamam kürtajdan. Sen nasılsın ?
Evet pgt yapıldı ama o testlerin sonucunda çıkacak olan herhangi bir pürüze şuanda müdahale edilemeyecek. Kaygı, stres, olumsuz düşüncenin hamileliğime olumlu etki yaratmayacağına inanıyorum. Zaten son aylarda gereken önlemleri almak için yapılacak ultrasyonlar ve uygulamalar var. Şuanda daha başındayken böyle bir durumu yaşamak istemiyorum. Yakın bir arkadaşıma down sendorumlu dediler. Ve şuanda psikolojisi hiç iyi durumda değil. Bebeği istemediğini iddia ediyor. Düşüncelerimizin ve hissiyatlarımızın anne karnındaki bebeğe etkisi çok büyük. Ben Zihinsel Engelliler Sınıf öğretmeniyim. Ve yıllarca çalıştığım öğrencilerden yeterince etkilendim. Psikolojik olarak hamileliğin etkilenmemesi kanısındayım. Yaptıracak arkadaşlara güzel sonuçlar almalarını dilerim.Bize pgt yapıldığı halde ben yine de gereken testleri yaptıracağım.
Benim tek gebelik tuanacım. Ama tüp bebek uzmanı doktorum 12. Haftada perinatolojiye 2li ve 3lü testler için gitmem gerektiğini söyledi. Fakat ben bu testleri yaptırmama kanısında olduğum için normal kadın Doğum uzmanına başlayacağım.Ben ankaradayım canim. Perinatolojiye riskli gebelikler uzmanına baslicam.bu hafta. Cogul gebelik olduğu icin normal kadın doğumcular çok anlamıyorlar. Senin tek gebelik sanırım canim
Amiin canım inşallahInşallah hemen düzeliriz canim.Dediğim gibi benim de çok fazla kasık ağrım var ağrı kesici olmasa zor dururum yani.
bir de gaz sancısı kasıklarımda şimşekler çakıyor gibi.Cumartesi kontrole gideceğim inşallah temizlenmiş toparlanmıştır içim.Önce sağlığımız sonra bebişlerimiz gelsin inşallah
İnşallah sağlıkla ilerler her şey canımİyi olmaya çalışıyorum canım. Bu günlerimize de şükür.
Benim tek gebelik tuanacım. Ama tüp bebek uzmanı doktorum 12. Haftada perinatolojiye 2li ve 3lü testler için gitmem gerektiğini söyledi. Fakat ben bu testleri yaptırmama kanısında olduğum için normal kadın Doğum uzmanına başlayacağım.
İvf hastaları olduğumuz için gebeliğe daha titiz bakıyorlar. Ayrıca yapılan testler konusunda perinatoloji uzmanı, normal kadın Doğum doktorundan bir tık daha bilgili o alanda uzmanlaşmış. Bundan dolayı yönlendiriyorlarNeden perinatoloji acaba ? Kadin doğum uzmanları da 2li 3li test yapıyor
İvf hastaları olduğumuz için gebeliğe daha titiz bakıyorlar. Ayrıca yapılan testler konusunda perinatoloji uzmanı, normal kadın Doğum doktorundan bir tık daha bilgili o alanda uzmanlaşmış. Bundan dolayı yönlendiriyorlar