Aaa ... Bende küçükler boştur ki ilaca tepki vermiyor diye düşündümCanim benimde sali gunu opu olucak. Benim de 5 yumurtam var ama 1 tanesi basini almis gitmis cok buyumus 2 tanesi normal 2 taneside gec gelisiyormus. Bugun son ignemi yaptim yarin gece catlatma ignesini yapacagim. Ayrica doktor dediki onde gidenin muhtemelen ici bos olucak geriye 2 normal 2 normaldisi kaliyor. Allahim artik ne nasip ettiyse. Ama haberleri almaya baslayinca icimde umutlar yesermeye basladi. Hastanede birkadinla konustum bir oncekinde 12 tane toplanmis hicbiri embriyo olamamis . 2. De 5 tane toplanmis embriyosu olusmus. Yani sayi degil asil odagimiz kalitesi. Insallah pozitifide goruruz.
Ayy yaptın mı var gibi görünüyor canım ya kan verecek misin çok heyecanlıKizlar benim 6.gunum dayanamadım test yaptim.
Bence hamilesinn daha once 2.cizginin silik ciktigini soyleyenlerin hrpsi hamileydii hayirli olsunKizlar benim 6.gunum dayanamadım test yaptim.
Aaa ... Bende küçükler boştur ki ilaca tepki vermiyor diye düşündümBilmiyorum canım. Çok heyecanlıyım korkuyorum. İnşallah kaliteli çıkar yumoşlar. Benim moral gidince hemşire 51 tane toplanıp hepsinin boş olduğunu bilirim. Önemli olan sayı değil dedi de. Yine de 51 ihtimali vardı diyorum. Benim 5 hatta 3. Küçükler boş olabiliyor dedi hemşire bana da tabi doktor biliyordur muhakkak ki. Bakalım neler olacak yarın sabah. Bugün çok heyecanlı uyandım...
Benim hepsinde heyecan tavan zaten. Aynen yazarım canım. İnşallah rahat geçer...51 mi ben 5 taneyle zorlaniyorum kasik ve belim agriyor :))) hayirlisi canim artik yarin opudan sonra yazarsin nasil gectigini bana tecrube olsun. Asil ben transferde heyecanliyim.
Sen mi arasan acaba normalde herkesi ariyolarmisBende Cuma günü opu oldum . Doktorum 3 tane çok iyi yumurtam olduğunu söyledi . Ama hala arayan olmadı embriyolar için ne durumdalar çok merak ediyorum
Benim doktorum ilac yazdi opuya gelirken getir diye. Azitro antibiyotik progestan 200 mg 2 kutu diye. Ama progestan tableti internette okudugumda etkisi cok fazla ama yan etkisi cok daha fazlaymis bas donmesi bayginlik sarhos gibi oluyormussun. Aranizda kullanan oldumuBenim hepsinde heyecan tavan zaten. Aynen yazarım canım. İnşallah rahat geçer...
Ben eğitim araştırmada tedavi görüyorum . Merkezin telefon numarasına da ulaşamıyorum. Herhalde transferden bir gün önce arayacaklar . Benimle aynı gün işleme giren arkadaşı da aramamışlarSen mi arasan acaba normalde herkesi ariyolarmis
Bana opu öncesi hiç bişey vermediler . Ama sonrası hem prolutex hem de progesteron iğne vurunuyorum . Bende daha çok mide bulantısı halsizlik ve vücudumda döküntü yaptıBenim doktorum ilac yazdi opuya gelirken getir diye. Azitro antibiyotik progestan 200 mg 2 kutu diye. Ama progestan tableti internette okudugumda etkisi cok fazla ama yan etkisi cok daha fazlaymis bas donmesi bayginlik sarhos gibi oluyormussun. Aranizda kullanan oldumu
Nerede tedavi goruyosun cnm insallah yarin ararlar guzel haber verirlerBana opu öncesi hiç bişey vermediler . Ama sonrası hem prolutex hem de progesteron iğne vurunuyorum . Bende daha çok mide bulantısı halsizlik ve vücudumda döküntü yaptı
Uzulme bence 10.gunde tekrarla testi belki gec tutunmusturPazartesi transferim olmuştu 5. Gün embriyosu bugün kan verdim 6. Günüm transfer gününü saymazsak sonuç negatif arkadaşlar 0.100 bu sonuçta yükselmez değil mi
Saol canım Allah razı olsun inş öyledirBence hamilesinn daha once 2.cizginin silik ciktigini soyleyenlerin hrpsi hamileydii hayirli olsun
Canım erken vermişsin kanı. Üzülmek icin ya da sevinmek icin hep temkinliyim ben. Çünkü daha çok erken senin ki de.Pazartesi transferim olmuştu 5. Gün embriyosu bugün kan verdim 6. Günüm transfer gününü saymazsak sonuç negatif arkadaşlar 0.100 bu sonuçta yükselmez değil mi
Tutsa küçük de olsa bir değer çıkardı ama direk 0 çıktı yani yine de test tarihimde yaparım ama yapmış olmak için yükselmez bu değer benceCanım erken vermişsin kanı. Üzülmek icin ya da sevinmek icin hep temkinliyim ben. Çünkü daha çok erken senin ki de.
Urfadayım korkuyorum embriyo oluşmayacak diyeNerede tedavi goruyosun cnm insallah yarin ararlar guzel haber verirler
Aaa canım var gibi şimdiden gözümüz aydın diyelim miKizlar benim 6.gunum dayanamadım test yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?