- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Merhaba kaderella, bugun yumurtalar toplandı doktor bana da sabah aksam protestan 200 mg verdi, opu sonrası tek sikayetim o sarhoşluk hali, fitilin etkisi midir bilmiorum onun haricinde opu, hiç stres yapilcak bi işlem deilmis.Benim doktorum ilac yazdi opuya gelirken getir diye. Azitro antibiyotik progestan 200 mg 2 kutu diye. Ama progestan tableti internette okudugumda etkisi cok fazla ama yan etkisi cok daha fazlaymis bas donmesi bayginlik sarhos gibi oluyormussun. Aranizda kullanan oldumu
Gecmis olsun embriuolarin hayirli olsunn :) tesekkur ederim bilgi icin. Insallah guzel haberler aliriMerhaba kaderella, bugun yumurtalar toplandı doktor bana da sabah aksam protestan 200 mg verdi, opu sonrası tek sikayetim o sarhoşluk hali, fitilin etkisi midir bilmiorum onun haricinde opu, hiç stres yapilcak bi işlem deilmis.
InsallahhhGecmis olsun embriuolarin hayirli olsunn :) tesekkur ederim bilgi icin. Insallah guzel haberler aliri
Hiç bitmiyor stres inan ptesii olsun değer artmış mi bakicz bak bu dönem de zor inan hepimiz zor yollardan geçiyoruz hiç bu kadar evhamlı bilmezdim kendimi ben ya. Moral vermeye çalışıyorum kendime yok yok valla ins hepimizin yüzü gülsün
Kızlar bu teste nediyprsunuz ?Dur bakalım canım Allah büyük. Henüz erken bence umutsuz olmak için. Bolca dinlen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah güzel haberler alırsın...
Bence de var gibiKızlar bu teste nediyprsunuz ?
Silik de olsa cift cizgihayırlısı olsun diyelim ✌✌✌✌
İnşallah kızlarBence de var gibi
Bunu yeni mi yaptın? Bence gayet net görünüyor. Kuruma çşzgisi filan değil. Hayırlısıyla kucagına al inşallah kuzum gözünüz aydınKızlar bu teste nediyprsunuz ?
Ne ilacı progesteron filan mı yada estrofrm sakın bırakma doktor onları kalp sesini dıyana kadar devam ettiriyor hatta kimisinde 12.haftaua kadarkızlar ilaçları bıraksam mı boşa içmek istemiyorum
Transferin 6. Günü yaptım test 5. Gün embriyosu canım 0.100 çıktı olsa küçükte olsa bir değer olmaz mıydı negatif yükselmez bu değer dimiNe ilacı progesteron filan mı yada estrofrm sakın bırakma doktor onları kalp sesini dıyana kadar devam ettiriyor hatta kimisinde 12.haftaua kadar
Hayır yeni değil. Öğlen yaptım Çöpe atmıştım sonra bir kaç yorum okudum sonradan görenleri. Çöpten aldım bi baktım böyle. Kuruma çizgisi nasıl oluyor ?Bunu yeni mi yaptın? Bence gayet net görünüyor. Kuruma çşzgisi filan değil. Hayırlısıyla kucagına al inşallah kuzum gözünüz aydın
Allah razı olsun canım bu arada. Öyle bir haldeyim ki tarifi yok. İnanamıyorum.Bunu yeni mi yaptın? Bence gayet net görünüyor. Kuruma çşzgisi filan değil. Hayırlısıyla kucagına al inşallah kuzum gözünüz aydın
Hangi ilaçları içiyorsun canım ?kızlar ilaçları bıraksam mı boşa içmek istemiyorum
Teşekkür ederim canımmHayırlı olsun cnm, gebesinn
Bencede erken yapmışsın kan tahlilini. Kana karışmamış olabilir. Sakın ilaçları bırakma. 6. Günü olan arkadaşım yaptırdı 12 çıkmış. Ayrıca bireysel farklılık diye birşey var kullandığın ilaçlar , metabolizman, çevresel faktörler etkileyebilir. 12. Gününe kadar tahlil yapmamanı ve kafanı karıştırmamalısınTransferin 6. Günü yaptım test 5. Gün embriyosu canım 0.100 çıktı olsa küçükte olsa bir değer olmaz mıydı negatif yükselmez bu değer dimi
Aaaa bak yok yok diyodun gelmiş işte bebişKızlar bu teste nediyprsunuz ?
Bizde morfoloji dedi anormal yani yapilari düzgün degilmis. Sayi iyi az ama normal kalabilmek icin cokta imkansiz degil dedi. iki defa kaldim ama düstü cünkü düzgün degilmis. Hatta yine günüm gecti 4 gün , ama sanmiyorum hamileyim normalde hic sasmaz ignede kullaniyorum.Haklısın canım rabbim kimseye yaşatmasın. Ben hiç hamile kalamadım 2 senedir eşimde sayı 6 milyon, ileri hız 0. Tabiki rabbim nasip ettikten sonra olucak biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Senin eşinin değerleri nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?