• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ohoooo pazartesi transfer olan baya kişi var. Arkadaşlar. Estrofem günde kaç tane kullaniyorsunz
Canım ben transfere kadar sabah akşam ikişer tane estrofem içiyordum. Şuan sabah akşam 1 tane estrofem + folik asit + sabah akşam crinone jel + bide haftalık serum tedavisi alıyorum. Benim ilk denemem kimyasal gebelikti. Bu da öyle olmasın diye ekstradan her hafta omegaven serum alıyorum. Bağışıklık güçlensin rahim embriyoyu tutsun diye :KK49: :dua: :KK49:

Canım ben transfere kadar sabah akşam ikişer tane estrofem içiyordum. Şuan sabah akşam 1 tane estrofem + folik asit + sabah akşam crinone jel + bide haftalık serum tedavisi alıyorum. Benim ilk denemem kimyasal gebelikti. Bu da öyle olmasın diye ekstradan her hafta omegaven serum alıyorum. Bağışıklık güçlensin rahim embriyoyu tutsun diye :KK49: :dua: :KK49:
Ha 3 günde birde progestan igne iki adet ampul birden vuruluyorum.

Canım şuan test burda bana bakıyo bende teste bakıyorum. Çok korkuyorum. Yarın 6.gunum belki yarın yaparim yada 7.gün bilemiyorum
Yapınca haber ver bize. Yada yapma hiç boşuna psikolojini etkileme.
Ben yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyorum ağrım sızım hiç Yok 🙄sanki bşe yok gibi günlük hayatıma da döndüm aksi gibi öksürmeye başladım bugün gıcık var boğazımda bşe olur diye de korkuyorum kendimi tuta tuta öksürüyorum 🥴
Offf bende çok korkuyoruuuum. Hiç bi etki yok. Test negatif. Moraller negatif. Allahım yardım et

Yapınca haber ver bize. Yada yapma hiç boşuna psikolojini etkileme.

Offf bende çok korkuyoruuuum. Hiç bi etki yok. Test negatif. Moraller negatif. Allahım yardım et
Ya stres yapma kendine dur bir canım bozma moralini hemen kızlar ben de kaşıntı var ya sizde de oldu mu temizliğime de dikkat ediyorum ama

Kizlar sizinde benimki gibi pazartesiydi dimi
Tuanacım transferi geçen Pazartesi oldum. Tahlilim Çarşamba
Ya stres yapma kendine dur bir canım bozma moralini hemen kızlar ben de kaşıntı var ya sizde de oldu mu temizliğime de dikkat ediyorum ama
yok bende kaşıntı yapmadı canım. Senin tahlilin ne zamandı Nil?

Tuanacım transferi geçen Pazartesi oldum. Tahlilim Çarşamba

yok bende kaşıntı yapmadı canım. Senin tahlilin ne zamandı Nil?
Tamam Canim aynı gün transfer olmuşuz. 13 mayıs pazartesi. Senin test günün 9uncu gün oluyor çarşamba. Bana merkez 25 mayıs cumartesi verdi 12.gün yani

Tahlilim Çarşamba ama yarın bir kan mı versem diyorum ya🥴
Sen bilirsin canım için rahatlayacaksa ver. İdrar yapmayı denemedin hala dimi ?
Tamam Canim aynı gün transfer olmuşuz. 13 mayıs pazartesi. Senin test günün 9uncu gün oluyor çarşamba. Bana merkez 25 mayıs cumartesi verdi 12.gün yani
Anladım canım. Sende idrar yaptın mı ?

merhaba herkese inşallah transfer olan arkadaslar mutlu haberı alırlar. ıgne asamasında olanlarında yumurtaları çokk ve kalitelı olur umarım. bende pazartesi iğnelere baslayacagım. rezerv azlıgı var bende amh cok dusuk ve yarım rahimliyim. 3. denemem cok heyecanlı ve endişeliyim. ilk denememde döllenme olmamıstı maalesef ikincide tek yumurtam oldu transfer oldu ama maalesef negatif oldu. umarım bu kez pozitif olur herkesle beraber :)

Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diye 😬 Diğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için günlerce damarım ağrıdı anestezi için açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Yumurtalar nasıl çıkacak onu düşünüyorum... ah ah

Canim benimde sali gunu opu olucak. Benim de 5 yumurtam var ama 1 tanesi basini almis gitmis cok buyumus 2 tanesi normal 2 taneside gec gelisiyormus. Bugun son ignemi yaptim yarin gece catlatma ignesini yapacagim. Ayrica doktor dediki onde gidenin muhtemelen ici bos olucak geriye 2 normal 2 normaldisi kaliyor. Allahim artik ne nasip ettiyse. Ama haberleri almaya baslayinca icimde umutlar yesermeye basladi. Hastanede birkadinla konustum bir oncekinde 12 tane toplanmis hicbiri embriyo olamamis . 2. De 5 tane toplanmis embriyosu olusmus. Yani sayi degil asil odagimiz kalitesi. Insallah pozitifide goruruz.

Kizlar benim 6.gunum dayanamadım test yaptim.

Eklentiler

• 20190519_080624.jpg
    20190519_080624.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 69
Back