- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Aaa ... Bende küçükler boştur ki ilaca tepki vermiyor diye düşündüm Bilmiyorum canım. Çok heyecanlıyım korkuyorum. İnşallah kaliteli çıkar yumoşlar. Benim moral gidince hemşire 51 tane toplanıp hepsinin boş olduğunu bilirim. Önemli olan sayı değil dedi de. Yine de 51 ihtimali vardı diyorum. Benim 5 hatta 3. Küçükler boş olabiliyor dedi hemşire bana da tabi doktor biliyordur muhakkak ki. Bakalım neler olacak yarın sabah. Bugün çok heyecanlı uyandım...Canim benimde sali gunu opu olucak. Benim de 5 yumurtam var ama 1 tanesi basini almis gitmis cok buyumus 2 tanesi normal 2 taneside gec gelisiyormus. Bugun son ignemi yaptim yarin gece catlatma ignesini yapacagim. Ayrica doktor dediki onde gidenin muhtemelen ici bos olucak geriye 2 normal 2 normaldisi kaliyor. Allahim artik ne nasip ettiyse. Ama haberleri almaya baslayinca icimde umutlar yesermeye basladi. Hastanede birkadinla konustum bir oncekinde 12 tane toplanmis hicbiri embriyo olamamis . 2. De 5 tane toplanmis embriyosu olusmus. Yani sayi degil asil odagimiz kalitesi. Insallah pozitifide goruruz.