• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Tebrik ederim canımm... 😊 inşallah her ikiniz tüm bekleyenler için güzel haberler alırız🧚🏻‍♀️
Tesekkür ederim canım allah razı olsun amin inşallah burdan o güzel haberleri almak o sonuçları okumak o kadar muhteşem ki anlatamam. Herkese nasip etsin Rabbim
Benim gibi erken test yapanlara da katlanmayı nasip etsin inşallah :dua::dua:

Harika bir haber 💮 tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza olsun inşallah...

Amiiin canım inşallah. Hemen transfer günü gelsin istiyorum. Dün çok depresiftim bugün embriyolog öyle konusunca için umut doldu 🌸

Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diye 😬 Diğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için günlerce damarım ağrıdı anestezi için açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Yumurtalar nasıl çıkacak onu düşünüyorum... ah ah

Canım büyüklük küçüklük etkilimi bilmiyorum hiç benim ultrasonda 12-13 tane gözüküyordu opudan sonra 8 tane toplandı dediklerimde üzülmüştüm ama neye göre alıyolar bilmiyorum. Damar yolu bende hsgde elimin üstünden açmışlar bunda kolumdan açtılar çıkardıklarında hiç agrım olmadı ikisindede. Umarım herşey çok kolay geçer dualarım hepimize 💕

İnşallah kızlar. Çok demoralize oldum. Kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırım.
Canım ben de Pazartesi oldum yarın kan mı versem bir diyorum ama tutmaya çalışacağım kendimi alt komşum idrar yaptı negatif çıkmıştı 5. Gün sonra 12. Gün kan verdi kanda çıktı gebelik o yüzden bozma moralini dur bakalım

Canım ben de Pazartesi oldum yarın kan mı versem bir diyorum ama tutmaya çalışacağım kendimi alt komşum idrar yaptı negatif çıkmıştı 5. Gün sonra 12. Gün kan verdi kanda çıktı gebelik o yüzden bozma moralini dur bakalım
Ohoooo pazartesi transfer olan baya kişi var. Arkadaşlar. Estrofem günde kaç tane kullaniyorsunz

Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diye 😬 Diğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için günlerce damarım ağrıdı anestezi için açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Yumurtalar nasıl çıkacak onu düşünüyorum... ah ah
Kilyacimmmm çok sevindimmm bende dün akşam catlatma iğnesi yaptım yarın sabah opu nasipse ama korku başladı şimdiden

Canım büyüklük küçüklük etkilimi bilmiyorum hiç benim ultrasonda 12-13 tane gözüküyordu opudan sonra 8 tane toplandı dediklerimde üzülmüştüm ama neye göre alıyolar bilmiyorum. Damar yolu bende hsgde elimin üstünden açmışlar bunda kolumdan açtılar çıkardıklarında hiç agrım olmadı ikisindede. Umarım herşey çok kolay geçer dualarım hepimize 💕
Deme öyle 12 13 den 8 mi ? Benim 5 tazecik zaten görünen. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Allah razı olsun ❣İnşallah kolay geçer bu süreçler hepimiz için 😊

Umut fakirin ekmeği. Çok sevindim yorumuna . Şu süreç bir an önce bitsin istiyorum. Benimde tahlil günüm Çarşamba. Ama sağlık ocağında genel tahlillerimi Pazartesi günü yaptıracağım. İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız . Sen idrar yaptın mı peki ?

Deme öyle 12 13 den 8 mi ? Benim 5 tazecik zaten görünen. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Allah razı olsun ❣İnşallah kolay geçer bu süreçler hepimiz için 😊

Canım benimde geriden gelenler küçüktü yetişemedi sanırım hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı inşallah. Bu yakınlarda bol bol bebiş haberi alıcaz hissediyorum ben 💕

Umut fakirin ekmeği. Çok sevindim yorumuna . Şu süreç bir an önce bitsin istiyorum. Benimde tahlil günüm Çarşamba. Ama sağlık ocağında genel tahlillerimi Pazartesi günü yaptıracağım. İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırız . Sen idrar yaptın mı peki ?
Ben yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyorum ağrım sızım hiç Yok 🙄sanki bşe yok gibi günlük hayatıma da döndüm aksi gibi öksürmeye başladım bugün gıcık var boğazımda bşe olur diye de korkuyorum kendimi tuta tuta öksürüyorum 🥴

Back