- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Canım ben transfere kadar sabah akşam ikişer tane estrofem içiyordum. Şuan sabah akşam 1 tane estrofem + folik asit + sabah akşam crinone jel + bide haftalık serum tedavisi alıyorum. Benim ilk denemem kimyasal gebelikti. Bu da öyle olmasın diye ekstradan her hafta omegaven serum alıyorum. Bağışıklık güçlensin rahim embriyoyu tutsun diyeOhoooo pazartesi transfer olan baya kişi var. Arkadaşlar. Estrofem günde kaç tane kullaniyorsunz
Ha 3 günde birde progestan igne iki adet ampul birden vuruluyorum.Canım ben transfere kadar sabah akşam ikişer tane estrofem içiyordum. Şuan sabah akşam 1 tane estrofem + folik asit + sabah akşam crinone jel + bide haftalık serum tedavisi alıyorum. Benim ilk denemem kimyasal gebelikti. Bu da öyle olmasın diye ekstradan her hafta omegaven serum alıyorum. Bağışıklık güçlensin rahim embriyoyu tutsun diye
Yapınca haber ver bize. Yada yapma hiç boşuna psikolojini etkileme.Canım şuan test burda bana bakıyo bende teste bakıyorum. Çok korkuyorum. Yarın 6.gunum belki yarın yaparim yada 7.gün bilemiyorum
Offf bende çok korkuyoruuuum. Hiç bi etki yok. Test negatif. Moraller negatif. Allahım yardım etBen yapmadım yarın kan vermeyi düşünüyorum ağrım sızım hiç Yoksanki bşe yok gibi günlük hayatıma da döndüm aksi gibi öksürmeye başladım bugün gıcık var boğazımda bşe olur diye de korkuyorum kendimi tuta tuta öksürüyorum
Kizlar sizinde benimki gibi pazartesiydi dimiYapınca haber ver bize. Yada yapma hiç boşuna psikolojini etkileme.
Offf bende çok korkuyoruuuum. Hiç bi etki yok. Test negatif. Moraller negatif. Allahım yardım et
Ya stres yapma kendine dur bir canım bozma moralini hemen kızlar ben de kaşıntı var ya sizde de oldu mu temizliğime de dikkat ediyorum amaYapınca haber ver bize. Yada yapma hiç boşuna psikolojini etkileme.
Offf bende çok korkuyoruuuum. Hiç bi etki yok. Test negatif. Moraller negatif. Allahım yardım et
Tuanacım transferi geçen Pazartesi oldum. Tahlilim ÇarşambaKizlar sizinde benimki gibi pazartesiydi dimi
yok bende kaşıntı yapmadı canım. Senin tahlilin ne zamandı Nil?Ya stres yapma kendine dur bir canım bozma moralini hemen kızlar ben de kaşıntı var ya sizde de oldu mu temizliğime de dikkat ediyorum ama
Tahlilim Çarşamba ama yarın bir kan mı versem diyorum yaTuanacım transferi geçen Pazartesi oldum. Tahlilim Çarşamba
yok bende kaşıntı yapmadı canım. Senin tahlilin ne zamandı Nil?
Tamam Canim aynı gün transfer olmuşuz. 13 mayıs pazartesi. Senin test günün 9uncu gün oluyor çarşamba. Bana merkez 25 mayıs cumartesi verdi 12.gün yaniTuanacım transferi geçen Pazartesi oldum. Tahlilim Çarşamba
yok bende kaşıntı yapmadı canım. Senin tahlilin ne zamandı Nil?
Sen bilirsin canım için rahatlayacaksa ver. İdrar yapmayı denemedin hala dimi ?Tahlilim Çarşamba ama yarın bir kan mı versem diyorum ya
Anladım canım. Sende idrar yaptın mı ?Tamam Canim aynı gün transfer olmuşuz. 13 mayıs pazartesi. Senin test günün 9uncu gün oluyor çarşamba. Bana merkez 25 mayıs cumartesi verdi 12.gün yani
Yok canim yapmadım.6.günde varsa çıkarmı acaba kizlarSen bilirsin canım için rahatlayacaksa ver. İdrar yapmayı denemedin hala dimi ?
Anladım canım. Sende idrar yaptın mı ?
Ben de yapmadım ya şu erken çıkan gebelik testleri çıkar mı acaba bilemedimSen bilirsin canım için rahatlayacaksa ver. İdrar yapmayı denemedin hala dimi ?
Anladım canım. Sende idrar yaptın mı ?
Ben bu gün ondan yaptım işteBen de yapmadım ya şu erken çıkan gebelik testleri çıkar mı acaba bilemedim
Bir arkadaş 5.günde yaptı. Pozitif çıktı. Bende çıkmaz sanıyordum ondan esinlendim de yaptım. Yapmaz olaydım.Yok canim yapmadım.6.günde varsa çıkarmı acaba kizlar
Dur ya hemen kararma canım test günün ne zaman seninBir arkadaş 5.günde yaptı. Pozitif çıktı. Bende çıkmaz sanıyordum ondan esinlendim de yaptım. Yapmaz olaydım.
Çarşamba canımDur ya hemen kararma canım test günün ne zaman senin
Merkezin 9uncu gün mü verdi günü. Yoksa sen mi erken yapmak istiyosun kuzum. Benim etrafimda merkezler hep 12inci günü beklitiyorlarda ondan sordum canim.Çarşamba canım
Yok canım merkezim verdi tarihi. Allah allahMerkezin 9uncu gün mü verdi günü. Yoksa sen mi erken yapmak istiyosun kuzum. Benim etrafimda merkezler hep 12inci günü beklitiyorlarda ondan sordum canim.
Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diyeDiğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için günlerce damarım ağrıdı anestezi için açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Yumurtalar nasıl çıkacak onu düşünüyorum... ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?