• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Baktırdım canım potizif sonucum Katlanır inşallah diye dua ediyorum ben tedaviden önce kas gevşetici ve tedavide antibiyotik kullanmıştım onlar çıkarttı galiba geçen haftaya göre düşüş var enzimlerimde inşallah böyle gider. Dediğin gibi yoksa şuan ki ilaclari kesemem başka ilaçta kullanamam :KK43:8
Aaaa kaçıncı gununduu kaç çıktı canım sonuç çok sevindim... Azcik idare etsinler seni yeter umarım kötü bsy olmaz dua en güzeli bende katlasin dye dua ediyorum hep

Kızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtamın hepsi embriyo olmus büyük ihtimal 5. gün transfer olucak bir aksilik olmazsa dedi. Durumları çok iyi şuan dedi o kadar heyecanlandım ki hep korkuyordum bişey olursa diye. İnşallah güzel bölünür yavrucuklarım 😍

Aaaa kaçıncı gununduu kaç çıktı canım sonuç çok sevindim... Azcik idare etsinler seni yeter umarım kötü bsy olmaz dua en güzeli bende katlasin dye dua ediyorum hep
4. Günde 10.82 di canım iki gün sonra tekrar baktır dediler ama c.tesi test günüm cuma serum taktirdigimda baktircam inşallah yükselir. Aynen artık tek dualarımız yükselsin asıl macera ondan sonra başlıyor bizim için :KK49: :anne:

4. Günde 10.82 di canım iki gün sonra tekrar baktır dediler ama c.tesi test günüm cuma serum taktirdigimda baktircam inşallah yükselir. Aynen artık tek dualarımız yükselsin asıl macera ondan sonra başlıyor bizim için :KK49: :anne:
Çok iyi canım bence maşallah beraber takip edicez o zmn benim ptesi test günüm zaman geçmiyor valla katlasin ins yaa

Kızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtamın hepsi embriyo olmus büyük ihtimal 5. gün transfer olucak bir aksilik olmazsa dedi. Durumları çok iyi şuan dedi o kadar heyecanlandım ki hep korkuyordum bişey olursa diye. İnşallah güzel bölünür yavrucuklarım 😍
Ah o korkular bizi bizden alıyor ya :-) inşallah iyi haberler verirsin bize her aşamayı yaz olur mu şimdiden hayırlı olsun :KK5:

Ah o korkular bizi bizden alıyor ya :-) inşallah iyi haberler verirsin bize her aşamayı yaz olur mu şimdiden hayırlı olsun :KK5:

İnşallah canım hepimiz güzel haberlerimizi yazabiliriz buraya 💕 Bu süreç hep bi bekleyiş hep bi korku içinde geçiyormus sonu güzel olsun inşallah 🌸

Oncomed yaptım bide erken gebelik testi ikisini de yaptım canim
Pazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozuldu 😞

Harika bir haber 💮 tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza olsun inşallah...

Kızlar pazartesi opu olacağım. Bir tane büyük, iki tane orta boy, iki tane küçük yumurtam var. Ilacı kesti doktorum. Sanırım büyük olan daha fazla dayanamaz diye 😬 Diğerleri pek gelişme göstermedi. Küçük olanlar boş mudur ki ? Kalite göstergesi mi büyüklük küçüklük? Opu süreci nasıl ? Rahim filmi için günlerce damarım ağrıdı anestezi için açtıkları damar yolundan. Yapan kişiyle mi alakalıydı acaba. Şu an onu düşünüyorum. Yumurtalar nasıl çıkacak onu düşünüyorum... ah ah

Pazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozuldu 😞
Canım aynı gün transfer olmuşuz. Benimde bugün 5.gunum ama negatif görmemek icin yapmıyorum bende. Bir-kac gün daha beklemek en güzeli. Idrarda pozitif görüp kanda günü geldiginde negatif çıkan arkadaşlarımız var. Bir bildikleri varki 10. Gün yada 12.gün test tarihi veriliyor boşuna üzülme daha çok erken sevinmek icin de üzülmek içinde

Dur bakalım canım Allah büyük. Henüz erken bence umutsuz olmak için. Bolca dinlen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah güzel haberler alırsın...🤲🏼

Bozma moralini herkesin bünyesi ayrı test gününe kdr her zaman ümit vardır bazısının geç geçer idrara bide inşallah güzel haber alırsın dua et canım bol bol

Dur bakalım canım Allah büyük. Henüz erken bence umutsuz olmak için. Bolca dinlen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah güzel haberler alırsın...🤲🏼
Bozma moralini herkesin bünyesi ayrı test gününe kdr her zaman ümit vardır bazısının geç geçer idrara bide inşallah güzel haber alırsın dua et canım bol bol
İnşallah kızlar. Çok demoralize oldum. Kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırım.

İnşallah kızlar. Çok demoralize oldum. Kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırım.
Hiç bitmiyor stres inan ptesii olsun değer artmış mi bakicz bak bu dönem de zor inan hepimiz zor yollardan geçiyoruz hiç bu kadar evhamlı bilmezdim kendimi ben ya. Moral vermeye çalışıyorum kendime yok yok valla ins hepimizin yüzü gülsün

Back