Aaaa kaçıncı gununduu kaç çıktı canım sonuç çok sevindim... Azcik idare etsinler seni yeter umarım kötü bsy olmaz dua en güzeli bende katlasin dye dua ediyorum hepBaktırdım canım potizif sonucum Katlanır inşallah diye dua ediyorum ben tedaviden önce kas gevşetici ve tedavide antibiyotik kullanmıştım onlar çıkarttı galiba geçen haftaya göre düşüş var enzimlerimde inşallah böyle gider. Dediğin gibi yoksa şuan ki ilaclari kesemem başka ilaçta kullanamam8
Cok sevindimmm hayirli ugurlu olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinCanım bende de aynı şikayetler var az önce kan testim pozitif cikti. Tabi onemli olan katlanmasi umarim seninde pozitif olur
4. Günde 10.82 di canım iki gün sonra tekrar baktır dediler ama c.tesi test günüm cuma serum taktirdigimda baktircam inşallah yükselir. Aynen artık tek dualarımız yükselsin asıl macera ondan sonra başlıyor bizim içinAaaa kaçıncı gununduu kaç çıktı canım sonuç çok sevindim... Azcik idare etsinler seni yeter umarım kötü bsy olmaz dua en güzeli bende katlasin dye dua ediyorum hep
Çok iyi canım bence maşallah beraber takip edicez o zmn benim ptesi test günüm zaman geçmiyor valla katlasin ins yaa4. Günde 10.82 di canım iki gün sonra tekrar baktır dediler ama c.tesi test günüm cuma serum taktirdigimda baktircam inşallah yükselir. Aynen artık tek dualarımız yükselsin asıl macera ondan sonra başlıyor bizim için
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Şuan sevinmek için çok erken ama cumaya da çok var sankiCok sevindimmm hayirli ugurlu olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet beraber takip etcez. Ay inşallah doğumu da takip ederizÇok iyi canım bence maşallah beraber takip edicez o zmn benim ptesi test günüm zaman geçmiyor valla katlasin ins yaa
Ah o korkular bizi bizden alıyor yaKızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtamın hepsi embriyo olmus büyük ihtimal 5. gün transfer olucak bir aksilik olmazsa dedi. Durumları çok iyi şuan dedi o kadar heyecanlandım ki hep korkuyordum bişey olursa diye. İnşallah güzel bölünür yavrucuklarım
Ah o korkular bizi bizden alıyor yainşallah iyi haberler verirsin bize her aşamayı yaz olur mu şimdiden hayırlı olsun
Pazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozulduOncomed yaptım bide erken gebelik testi ikisini de yaptım canim
Teşekkürler canımOnların verdiği formda test tarihi yazıyor. Bu tarihte test yaptırıp doktorunuzu bilgilendirin diye söylüyorlar. Biz arıyoruz yani
Harika bir haberKızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtamın hepsi embriyo olmus büyük ihtimal 5. gün transfer olucak bir aksilik olmazsa dedi. Durumları çok iyi şuan dedi o kadar heyecanlandım ki hep korkuyordum bişey olursa diye. İnşallah güzel bölünür yavrucuklarım
Canım aynı gün transfer olmuşuz. Benimde bugün 5.gunum ama negatif görmemek icin yapmıyorum bende. Bir-kac gün daha beklemek en güzeli. Idrarda pozitif görüp kanda günü geldiginde negatif çıkan arkadaşlarımız var. Bir bildikleri varki 10. Gün yada 12.gün test tarihi veriliyor boşuna üzülme daha çok erken sevinmek icin de üzülmek içindePazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozuldu
Tebrik ederim canımm...Canım bende de aynı şikayetler var az önce kan testim pozitif cikti. Tabi onemli olan katlanmasi umarim seninde pozitif olur
Hep beraber takipteyz canım hayırlısı olsun inşallahAh o korkular bizi bizden alıyor yainşallah iyi haberler verirsin bize her aşamayı yaz olur mu şimdiden hayırlı olsun
Dur bakalım canım Allah büyük. Henüz erken bence umutsuz olmak için. Bolca dinlen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah güzel haberler alırsın...Pazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozuldu
Bozma moralini herkesin bünyesi ayrı test gününe kdr her zaman ümit vardır bazısının geç geçer idrara bide inşallah güzel haber alırsın dua et canım bol bolPazartesi günü transfer oldum. Bu gün 5. Günüm. Normalde yapmayacaktım ama sen yapınca heveslendim yapayım dedim. 1 oncomed birde erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif çıktı . Moralim çok bozuldu
Dur bakalım canım Allah büyük. Henüz erken bence umutsuz olmak için. Bolca dinlen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah güzel haberler alırsın...
İnşallah kızlar. Çok demoralize oldum. Kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırım.Bozma moralini herkesin bünyesi ayrı test gününe kdr her zaman ümit vardır bazısının geç geçer idrara bide inşallah güzel haber alırsın dua et canım bol bol
Hiç bitmiyor stres inan ptesii olsun değer artmış mi bakicz bak bu dönem de zor inan hepimiz zor yollardan geçiyoruz hiç bu kadar evhamlı bilmezdim kendimi ben ya. Moral vermeye çalışıyorum kendime yok yok valla ins hepimizin yüzü gülsünİnşallah kızlar. Çok demoralize oldum. Kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?